Advertentie
Eend Air Hockey

Eend Air Hockey

Behendigheid Spelletjes 2,9 Speel dit airhockey spel met kleine eendjes. Scoor en win de wedstrijd.
Op de Computer

Op de Computer

Aktie Spelletjes 2,9 Je computer zegt dat er iets niet kan, waardoor jij natuurlijk erg boos wordt. Je gaat dan slaan op je computer. Een ideaal spel om je op uit te leven!
London Taxi

London Taxi

Race Spelletjes 2,9 Je bent een taxichauffeur in Londen en je moet voor je rijles slagen. Succes!
Presidenten PaintBall

Presidenten PaintBall

Aktie Spelletjes 2,9 Probeer om alle presidentskandidaten neer te schieten.
LEGO Friends Yacht

LEGO Friends Yacht

Avontuur Spelletjes 2,9 Je Legovriendinnen zitten op hun zeilboot en in de haven zwemmen allerlei leuke dolfijnen en andere vissen! Ze dagen je uit voor een spelletje: hoepels om de dolfijnen gooien. De hoepels moeten niet om de lichtgrijze visjes terechtkomen, want dat levert je juist minpunten op. Veel plezier met dit Lego Friends-spelletje!
Hollywood Hall of Fame 3

Hollywood Hall of Fame 3

Meisjes Spelletjes 2,9 Hier zie je Joe Jonas, Beyoncé Knowles en Lady Gaga. Ze zijn alle drie beroemde popartiesten en zien er geweldig uit,vind je niet. Geef ze een glamour outfit om ze er nog beter uit te laten zien. Kies hun kleren, kapsel, kleur haar, make-up, accessoires en achtergronden. Nodig je vrienden uit dit spel ook te spelen.
Zoek de Verschillen 1

Zoek de Verschillen 1

Denk Spelletjes 2,9 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Baby Verzorgen 3

Baby Verzorgen 3

Meisjes Spelletjes 2,9 Verzorg deze baby zo goed mogelijk. Maar let op dat je zelf ook genoeg eten en slaap krijgt.
Cake bakken 1

Cake bakken 1

Meisjes Spelletjes 2,9 Bak een taart volgens de instructies en versier hem dan zo mooi mogelijk.
Opmaken Cool

Opmaken Cool

Meisjes Spelletjes 2,9 Kleed je eigen poppetje zo mooi mogelijk aan !
Drie panda's 2

Drie panda's 2

Avontuur Spelletjes 2,9 Dit is het vervolg op het leuke spelletje 'Drie panda's', met de lange, de dikke en de kleine panda in de hoofdrol. Het zijn onafscheidelijke vrienden die altijd samen op pad gaan en met elkaar samenwerken om obstakels te overwinnen. Het is dus ook belangrijk dat alle panda's samen overkomen, anders kun je niet door naar het volgende level. In deze aflevering is het nacht en de panda's zijn op weg naar huis. Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen? Zoek aanwijzingen om ze verder te kunnen helpen, op weg naar het licht!
Cake Bakken 5

Cake Bakken 5

Meisjes Spelletjes 2,9 Versier je cake zoals jij hem lekker vind!
Autorijles 18

Autorijles 18

Race Spelletjes 2,9 Kies je instructeur, volg je rijlessen en doe examen.
Eva's katten

Eva's katten

Meisjes Spelletjes 2,9 Hou jij van katten? Eva is dol op katten en jij kunt haar helpen om twee mooie katten te vinden. Je kunt de kleur van de kat kiezen, de soort staart, de soort ogen en neus en zelfs de pootjes. Maak op die manier de liefste kat van de wereld! Natuurlijk wil je dat Eva er net zo mooi uitziet als haar katten. Help haar maar met het kiezen van de juiste make-up en een bijpassende outfit. Ik denk dat Eva en haar katten er met jouw hulp erg leuk zullen uitzien.
Garfield Pingpong

Garfield Pingpong

Sport Spelletjes 2,9 Speel met Garfield een potje tafeltennis en zorg dat hij zijn tegenstander verslaat!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spelletjes 2,9 Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Basketbal 16

Basketbal 16

Sport Spelletjes 2,9 Hoe goed kan jij basketballen? Kun je zelfs met je ogen dicht nog basketballen? Haal trucjes uit om het je tegenstander extra moeilijk te maken om hetzelfde schot te maken.
Dure auto's 3D

Dure auto's 3D

Behendigheid Spelletjes 2,9 Heb je het spelletje 'Dure auto's' wel eens gespeeld? Dit is het vervolg erop: een driedimensionale versie waarin jij als hotelbediende heel dure auto's gaat parkeren. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Verdedig je Kasteel 2

Verdedig je Kasteel 2

Aktie Spelletjes 2,9 Leuk spel, verdedig je kasteel door de omhoog lopende poppetjes dood te maken.
Woestijnrover

Woestijnrover

Aktie Spelletjes 2,9 Bewijs dat jij, doorgewinterde woestijnrover, tot meer in staat bent dan Robin Hood! Voer alle opdrachten uit om wat gestolen spullen toe te voegen aan je verzameling wapens, helmen, schatten en trofeeën. De opdrachten verschijnen bovenaan in het scherm. Loop door deze stad in de woestijn en verzamel zo veel mogelijk schatten. Kijk wel uit voor obstakels, gaten in de grond en natuurlijk de gewapende bewakers. Wat een leuk avonturenspel!
Tessa's Pizza

Tessa's Pizza

Meisjes Spelletjes 2,9 Dit is een deel uit de Tessa Serie over koken. In dit spel leer je een recept te bereiden. Je leert welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ze klaar moet maken. Leer hoe je alles moet snijden en hoe lang je het gerecht moet koken of in de oven moet doen. In dit deel leer je hoe je Zomer Pizza Hawaï kunt maken. Aan het eind van het spel kun je het recept uitprinten zodat je het in je eigen keuken kunt proberen te maken.
Block Arkanoid

Block Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,9 Probeer om alle blokjes in deze game weg te spelen.
Bomberman 9

Bomberman 9

Behendigheid Spelletjes 2,9 Versla de tegenstander in deze bomberman variant en zoek de sleutel om naar het volgende level te gaan.
Sue opmaken

Sue opmaken

Meisjes Spelletjes 2,9 Waan je een echte designer en kies patronen en kleuren voor Sue haar kleding.
Auto Rijder

Auto Rijder

Race Spelletjes 2,9 Race het spel uit terwijl je je aan de verkeersregels houd!
Auto Parkeren 4

Auto Parkeren 4

Race Spelletjes 2,9 Probeer de auto in het juiste parkeervak te parkeren. Teken de lijn die de auto moet volgen.
Sue's Kookspel

Sue's Kookspel

Meisjes Spelletjes 2,9 Maak soep van je eigen recept, maar pas op dat het niet aanbrandt.
Trial Bikerz

Trial Bikerz

Race Spelletjes 2,9 Race met je trial over het parcour en probeer om zo snel mogelijk naar de finish te komen.
Coball

Coball

Denk Spelletjes 2,9 Probeer drie of meer gelijke voorwerpen naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Als je het niet meer weet, kun je de hint gebruiken.

Spelletjes - Menu Little Game