Advertentie
Auto Parkeren 6

Auto Parkeren 6

Race Spelletjes 2,9 Probeer binnen de tijd alle auto's te parkeren zonder dat je andere auto's aanraakt.
Bezorg Restaurant

Bezorg Restaurant

Behendigheid Spelletjes 2,9 Probeer om alle mensen in de stad, te bedienen. En vergeet niet om het geld tekens op te halen:)
Bowlen 6

Bowlen 6

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer om met dit spel zoveel mogelijk kegels om te gooien.
Mountain Bike

Mountain Bike

Race Spelletjes 2,8 Rijd op je mountainbike over het parcours en haal de finish binnen de aangegeven tijd. Doe allerlei toffe sprongen om extra punten te scoren, maar pas op dat je niet valt, want dat kost je tijd.
Dure auto's

Dure auto's

Behendigheid Spelletjes 2,8 Heb je het spelletje 'Dure boten' wel eens gespeeld? Dit is alweer het tweede vervolg erop, en ditmaal parkeer je geen boten, maar auto's: heel dure auto's. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Pimp My Ride 33

Pimp My Ride 33

Race Spelletjes 2,8 Pas deze auto aan je persoonlijke wensen aan: velgen, spoiler, uitlaat, lak, en ga zo maar door.
Racebaan verschillen zoeken

Racebaan verschillen zoeken

Denk Spelletjes 2,8 Zoek de verschillen in dit drie levels tellende spel. Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Kapper 8

Kapper 8

Meisjes Spelletjes 2,8 Geef Sue een nieuwe look. Knip en verf het haar en zet er een ander model in.
Bejeweled 8

Bejeweled 8

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk punten te halen door 3 of meer van dezelfde blokken weg te spelen.
Vrije Trap 9

Vrije Trap 9

Sport Spelletjes 2,8 Schiet vanuit de corner naar je teamgenoot, waarmee je vervolgens op het goede moment moet schieten om een goal te maken. Probeer met de keeper de ballen van de tegenstander tegen te houden.
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spelletjes 2,8 Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Autorijles 9

Autorijles 9

Race Spelletjes 2,8 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo.
Sonic 3

Sonic 3

Avontuur Spelletjes 2,8 Ren door de levels heen en vernietig de vijanden die je tegenkomt. Verzamel ook zoveel mogelijk ringen.
Eilandgevecht

Eilandgevecht

Aktie Spelletjes 2,8 Vecht tegen de vijand in het eikenbos, het kannibalendorp, in het moeras des doods of op de andere plekken van het eiland. Hoe ga je te werk? Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt!
Endless Zombie

Endless Zombie

Aktie Spelletjes 2,8 Verdedig je basis tegen de zombies!
Snelheidsmotor

Snelheidsmotor

Race Spelletjes 2,8 Blijf met de motor op de weg en ontwijk alle auto's.
3 tegen 1 voetbal

3 tegen 1 voetbal

Sport Spelletjes 2,8 Probeer om de bal in de goal te schieten!
Trial in de bergen

Trial in de bergen

Race Spelletjes 2,8 Je gaat een spannende trial rijden door een prachtig berglandschap. Hiervoor kun je verschillende motoren gebruiken. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen, en er is ook een verschil in prijs. Hoe beter je de eerste trial rijdt, hoe meer geld je verdient om een duurdere motor mee te kopen. Laat zien wat je in je mars hebt, en hou je motor recht!
Autorijles 5

Autorijles 5

Race Spelletjes 2,8 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.
Olympische schoonmaak

Olympische schoonmaak

Denk Spelletjes 2,8 Voordat de eerste Olympische Spelen konden beginnen, hielden de organisatoren een feest ter ere van Dionysos en maakten er een janboel van. Nu moet er opgeruimd worden. Stapel alle amfora's in oplopende orde op om het level te halen en zie hoe alles schoner wordt. Veel plezier!
Zwarte Snavel

Zwarte Snavel

Avontuur Spelletjes 2,8 Ren, spring en vlieg door de levels en verzamel de fles met de boodschap.
Autorijles 7

Autorijles 7

Race Spelletjes 2,8 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.
Hobo 5 Space Brawls

Hobo 5 Space Brawls

Aktie Spelletjes 2,8 De Hobo-klonen voeren een aanval uit op onze populaire zwerver. Ze hebben hem zijn gevechtstechnieken afgepakt door middel van een buis, die ze zijn maag in hebben geduwd. Denk je dat Hobo het erbij laat zitten? Wij niet, want ook deze keer is Hobo weer in vorm en gaat hij zijn best doen om de aliens een kopje kleiner te maken en zijn smerige gevechtstechnieken terug te krijgen. Je kunt dit spel in drie modi spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Air Hockey 7

Air Hockey 7

Sport Spelletjes 2,8 Speel een potje air hockey tegen de computer.
Londense Meisjes

Londense Meisjes

Meisjes Spelletjes 2,8 Hou je van mode? Hou je van Londen? Deze drie meisjes wel! Ze vinden het heerlijk om te gaan shoppen in Londen om daar geweldige, trendy kleding te vinden. En als je eenmaal van die hippe Londense kleding hebt, dan hoort daar natuurlijk ook een fantastische make-up bij. Dit is dus een totale make-over voor deze drie vrolijke meiden. Ik denk dat je dit Londense meisjes-aankleedspel erg leuk zult vinden!
Maple Story 4

Maple Story 4

Aktie Spelletjes 2,8 Versla alle monsters om naar de volgende level te gaan.
Lucky tower

Lucky tower

Avontuur Spelletjes 2,8 Een waanzinnig grappig spel waar je wel even mee bezig bent! Je bent een ridder die een kasteel is binnengedrongen, maar wat heeft dat kasteel veel deuren! Achter iedere deur schuilt weer een andere verrassing, en soms heb je geluk, soms heb je vette pech. Onthoud goed wat er achter welke deur zat, om niet twee, of zelfs drie keer achter elkaar dezelfde fout te maken! Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!!!
Fancy Pants 3

Fancy Pants 3

Behendigheid Spelletjes 2,8 Fancy Pants 3, weer zo'n leuk Fancy Pants-spelletje met het snelle mannetje met zijn gele slobberbroek! In ieder level gaat het Fancy Pants-mannetje op zoek naar de uitgang, en jij kunt hem hierbij helpen. Hij wordt namelijk bij de koning geroepen, die zijn hulp nodig heeft om de piraten weg te jagen uit zijn badkuip! Fancy Pants rent vaak harder dan je verwacht, dus de besturing is in het begin even een kwestie van uitproberen. Soms moet hij een bal meenemen naar de uitgang, soms kan hij hiervoor een ander rond voorwerp gebruiken. De bal hoeft niet meteen mee te worden genomen: je kunt hem ook laten liggen en later ophalen, wanneer je de uitgang hebt gevonden. Verzamel kronkels en ga geheime levels binnen voor nog meer avontuur!
Mini Golf 12

Mini Golf 12

Sport Spelletjes 2,8 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in het gaat te slaan in zo weinig mogelijk slagen.

Spelletjes - Menu Little Game