Advertentie
Arkanoid 3

Arkanoid 3

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer alle draaiende blokjes weg te kaatsen.
Roekeloze trial

Roekeloze trial

Race Spelletjes 2,8 Probeer om met je trial naar de finish te rijden!
Roulette

Roulette

Denk Spelletjes 2,8 Je krijgt 500 dollar van de bank en die moet je in deze roulettegame proberen te verhogen!
Barbie's sprookje

Barbie's sprookje

Meisjes Spelletjes 2,8 Barbie is een prinses, die dolgraag naar buiten wil want het is mooi weer. Ze wil er natuurlijk wel als een echt prinsesje uit blijven zien! Daarom wacht ze tot jij haar prachtig aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jurkjes, schoenen en kroontjes. Ga dan naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit bij Barbie het prinsesje. Zoek daar ook bijpassende decoraties bij uit. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken, en je kunt ze neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Voetbal in Japan

Voetbal in Japan

Sport Spelletjes 2,8 Speel in dit voetbal spelletje in Japan tegen de andere tegenstanders !
Portugal Rally

Portugal Rally

Race Spelletjes 2,8 Rijd deze rally over het Portugese land en zorg ervoor dat je niet van de weg afraakt.
LEGO Friends Pool

LEGO Friends Pool

Avontuur Spelletjes 2,8 Het is warm buiten en jij zit lekker in je eigen Lego-zwembad. Tijd voor een basketbalspelletje in het water! Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket terecht te latenkomen in dit sportieve Lego Friends-spelletje!
Verliefde Kussers

Verliefde Kussers

Meisjes Spelletjes 2,8 Probeer tussen alle jongens (of meisjes) jouw droomprins(es) te vinden. En kus hem/haar dan maar pas op dat je niet begint te kussen als andere mensen zitten te staren.
Speerwerpen 6

Speerwerpen 6

Sport Spelletjes 2,8 Kies een speler uit en probeer de speer zo ver mogelijk te werpen!
Wintertijd voor baby

Wintertijd voor baby

Meisjes Spelletjes 2,8 Het is wit buiten doordat het gesneeuwd heeft. De baby's hebben net hun middagdutje gedaan en nu is het tijd om naar buiten te gaan, lekker even een frisse neus halen. Misschien ga je met ze kijken bij sneeuwpop die andere kinderen net hebben gemaakt. Zoiets hebben de kleintjes nog nooit gezien. Kleed dit drietal warm aan: keuze genoeg! Dit is een Primavita-spel.
Kapper 1

Kapper 1

Meisjes Spelletjes 2,8 Verander het haar van het model, precies zoals op het plaatje.
Mode voor paardenmeisjes

Mode voor paardenmeisjes

Meisjes Spelletjes 2,8 Als je met Carmen, Cathy en Cindy praat zul je merken dat het vaak over paarden gaat. Ze zijn alle drie dol op die dieren. Vandaag gaan ze een heerlijke buitenrit maken en zoeken ze passende kleding. Snel aan de slag dus om deze meisjes een sportieve outfit te geven. Leef je uit met het zoeken naar de mooiste oogschaduw en een paar stoere paardrijlaarzen. Probeer alles uit.
Kinderen Verzorgen

Kinderen Verzorgen

Meisjes Spelletjes 2,8 Zorg dat de kinderen goed hun tanden poetsen en dat ze vervolgens lekker fris aan de dag beginnen.
Barbie Puzzel 2

Barbie Puzzel 2

Meisjes Spelletjes 2,8 Probeer de Barbie puzzel binnen de tijd op te lossen. Heb je een puzzelstukje goed geplaatst dan levert dat extra tijd op.
Bommen Tafeltennis

Bommen Tafeltennis

Sport Spelletjes 2,8 Tafeltennissen met bommen, da's bijzonder en uitdagend! Probeer de bom aan de kant van je tegenstander te laten ontploffen.
Goudzoeker 6

Goudzoeker 6

Behendigheid Spelletjes 2,8 Grijp alle goudblokjes op om genoeg geld te krijgen voor de volgende ronde.
Bubble Trouble 4

Bubble Trouble 4

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer de ballen weg te schieten.
Strategie 2

Strategie 2

Behendigheid Spelletjes 2,8 Jouw doel is om in deze strategiegame alle vijanden te vernietigen en de hele wereld te veroveren. Het is verstandig om de instructies te lezen voordat je gaat beginnen!
Worstelen

Worstelen

Sport Spelletjes 2,8 Probeer je tegenstander 5 seconden in de houdgreep te houden om het potje te winnen.
Slak zoekt huis

Slak zoekt huis

Denk Spelletjes 2,8 Een huisjesslak zonder huis, da's natuurlijk sneu. Zorg jij dat de slak zo snel mogelijk zijn huis terugvindt? Je kunt hem bijvoorbeeld de goede kant op sturen door op hem te klikken. Ook kun je de gekleurde figuren waar hij op dat moment overheen kruipt, laten verdwijnen om hem de juiste kant op te laten glijden. Zet je hersenen aan het werk en help de slak aan een huis!
De liefste hond 2

De liefste hond 2

Meisjes Spelletjes 2,8 Na het succes van De liefste hond 1 is er nu een opvolger: De liefste hond 2, een spel met een labrador in de hoofdrol. In het begin van het spel is de hond nog maar klein. Zorg er goed voor en let erop dat je de hond op tijd uitlaat. In het tweede level kun je de hond heel veel leren. Door het spelen van dit spel leer je hoe je goed met een hond moet omgaan. Dat is hartstikke leuk!
Snelparkeren

Snelparkeren

Race Spelletjes 2,8 Probeer de auto zo snel mogelijk te parkeren.
Toren Verdedigen 6

Toren Verdedigen 6

Aktie Spelletjes 2,8 Probeer om je basis te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.
War Heroes

War Heroes

Aktie Spelletjes 2,8 Word een onverslaanbare militair leider! War Heroes daagt je uit om je grondgebied koste wat kost te verdedigen. Bouw ondoordringbare torens en zorg dat de binnendringers niet op de basis kunnen komen. Elke strijd zit vol met nieuwe soorten soldaten en oorlogsmachines!
Rebound cs 2

Rebound cs 2

Aktie Spelletjes 2,8 Probeer om het doel steeds raak te schieten !
Kapper 5

Kapper 5

Meisjes Spelletjes 2,8 Kies een model en geef hem een make-over zoals op de voorbeeldfoto.
War on Terrorism 1

War on Terrorism 1

Aktie Spelletjes 2,8 Je moet terroristen neerschieten. Je hebt 4 missies die je moet volbrengen. Sla Bin Laden dood in een terroristenkamp, een grot en nog een terroristenkamp.
Sonic 6

Sonic 6

Avontuur Spelletjes 2,8 Sonic is terug voor een nieuw avontuur! Probeer alle levels uit te spelen.
Cijfers Onthouden

Cijfers Onthouden

Denk Spelletjes 2,8 Onthoud waar alle cijfers stonden en klik vervolgens alle cijfers aan beginnende bij het laagste getal.
Tom Cruise Kussen

Tom Cruise Kussen

Meisjes Spelletjes 2,8 Tom en zijn vrouw zijn uitgenodigd op de Oscar uitreiking. Ze willen graag met elkaar zoenen, maar dat kan alleen als niemand kijkt...

Spelletjes - Menu Little Game