Advertentie
Stunt Dirt Bike

Stunt Dirt Bike

Race Spelletjes 2,8 Dit is een leuk trialspel waarin je moet proberen om zo snel mogelijk het einde van de baan te halen zonder te vallen!
Make-up voor de bruid

Make-up voor de bruid

Meisjes Spelletjes 2,8 Dit meisje is vandaag de bruid. Dat wordt een dag vol plezier! Al haar vrienden komen op haar feest. De trouwjurken hangen klaar. Kies jij een mooie jurk voor haar uit? Ook zijn er heel veel verschillende soorten make-up en kapsels. Deze bruid wil vandaag de mooiste zijn; help jij haar hierbij?
Vind je liefde

Vind je liefde

Meisjes Spelletjes 2,8 Verzamel de hartjes en ontwijk de duivels, vleermuizen en slangen!
Kapper 2

Kapper 2

Meisjes Spelletjes 2,8 Hier ben je een echte kapper! Maak het kapsel na van het plaatje.
Zomer Kapper

Zomer Kapper

Meisjes Spelletjes 2,8 Als je het leuk vindt om zelf voor kapper te spelen, is dit een spel voor jou. Help de klanten met het uitzoeken van een zomerse look die bij hen past. Je kunt van alles uitproberen.Je kunt ook kijken of je het kapsel kan maken dat je klanten je laten zien. Ga het maar proberen! In het eerste level zijn de wensen van de klanten nog eenvoudig, maar in de volgende levels wordt het steeds moeilijker.
Kapper 4

Kapper 4

Meisjes Spelletjes 2,8 Was, droog en knip het meisje haar haar
1 tegen 1 voetbal 2

1 tegen 1 voetbal 2

Sport Spelletjes 2,8 Probeer om de bal in de goal van je tegenstander te trappen.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spelletjes 2,8 Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Parkeer je vliegtuig

Parkeer je vliegtuig

Behendigheid Spelletjes 2,8 Je vliegtuig is net geland, en nu taxi je richting de gate. Zorg dat je je vliegtuig naar de juiste gate stuurt, en zorg dat je de poppetjes niet omverrijdt!
Hollywood Hall of Fame 4

Hollywood Hall of Fame 4

Meisjes Spelletjes 2,8 Dit is alweer het vierde deel van de Hollywood Hall of Fame serie. In dit deel kun je drie filmsterren opmaken. Hun namen zijn: Jennifer Aniston, Brad Pitt en Angelina Jolie. Je weet dat ze er op tv en in de film geweldig uitzien, maar in dit spel kun je ze nog mooier maken. Kies hun kleren, kapsel, kleur haar, make-up, accessoires en achtergronden. Je kunt ze veranderen op alle mogelijke manieren. Op deze manier kun je jouw eigen speciale Jennifer Aniston, Brad Pitt of Angelina Jolie maken.
Street Fighter 8

Street Fighter 8

Sport Spelletjes 2,8 Speel in deze Street Fighter variant met Ken of Guile. En zorg ervoor dat je je tegenstander knock-out slaat.
Mini Golf 9

Mini Golf 9

Sport Spelletjes 2,8 Probeer in deze minigolf een hole in one te slaan !
Tafeltennis 3

Tafeltennis 3

Sport Spelletjes 2,8 Raak de bal met de rechterkant van het batje om de bal naar rechts te slaan en met de linkerkant om het balletje daarheen te slaan.
Babyschaapje

Babyschaapje

Meisjes Spelletjes 2,7 Kijk eens wat een lief schaapje in het gras. Zoek de letters om hem heen, en kijk of je ook de verborgen voorwerpen en de 10 verschillen vindt. Test je geheugen met de memoplaatjes. Telkens kom je in een hoger level. Als je alles goed doet, haal je de hoogste score! Veel plezier met dit leuke Primavita-spel.
Scooby harten stuiteren

Scooby harten stuiteren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Daphne en Velma proberen hun harten naar Fred te sturen, maar ze hebben hierbij jouw hulp nodig! Laat de harten op het hoofd van Scooby stuiteren in de richting van Fred. Het spook gooit aambeelden en blikken verf naar Scooby, dus pas op! De Scooby Snacks geven je meer snelheid, dus probeer ze allemaal te pakken.
Mo Bike

Mo Bike

Race Spelletjes 2,7 Probeer om over de hindernissen heen te springen!
Verdedig je Kasteel 20

Verdedig je Kasteel 20

Behendigheid Spelletjes 2,7 Verdedig het kasteel van de koning tegen zijn vijanden om naar het volgende level te gaan.
Blokken 2

Blokken 2

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spelletjes 2,7 Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
WK Duel

WK Duel

Sport Spelletjes 2,7 Probeer om de bal in het doel te schieten!
Boxhead Rooms

Boxhead Rooms

Aktie Spelletjes 2,7 Je doel is om in deze zombie-schietgame zo lang mogelijk in leven te blijven !
Monster Truck 3

Monster Truck 3

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer met je monster truck over alle hindernissen te komen en zo de finish te bereiken.
Monster Truck Trials

Monster Truck Trials

Race Spelletjes 2,7 Klim in je monstertruck en rijd vier uitdagende trials!
Paren maken

Paren maken

Denk Spelletjes 2,7 Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee of minder hoeken verbonden kunnen worden. Succes!
Blijf Kussen

Blijf Kussen

Meisjes Spelletjes 2,7 Het is winter. Wat een heerlijke tijd van het jaar. Buiten in dit winterwonderland met je lief en dan een beetje kussen en flirten. Dit stelletje is erg verliefd, maar de anderen mogen dit niet weten. Dus proberen ze elkaar te kussen als er niemand kijkt. Als iemand ze ziet kussen, moet je het level weer opnieuw beginnen. In het eerste level gaat dit stel skiën en kussen. In level 2 maken ze een sneeuwpop en proberen ze elkaar ondertussen zo vaak mogelijk te zoenen. Ook in level 3, tijdens het schaatsen, spatten de vonken ervan af. Net als in het laatste level. Hier zit ons stel in een ijsbar, brrr, wat koud. Maar ze hebben geen last van de kou, daar zijn ze te verliefd voor. Veel plezier in de sneeuw met dit flirt- en liefdesspel.
Eeuwige toren

Eeuwige toren

Avontuur Spelletjes 2,7 Er was eens een koninkrijk. Een groep monsters viel het land binnen, en ontvoerde de dochter van de koning. Het land was in rep en roer: wat nu? De koning besloot toen een bijzondere prijs uit te loven: degene die zijn dochter bij hem terug zou brengen, zou de toekomstige koning van het land worden. Dat lijkt jou ook wel wat, toch? Ga op weg om de prinses te redden! Zodra je een monster tegenkomt, begint het gevecht. Ga op zoek naar sleutels, wapens en schilden om verder te kunnen komen in deze doolhof vol monsters. In de winkel kun je allerlei spullen kopen.
Luna Hotel

Luna Hotel

Denk Spelletjes 2,7 Je wordt wakker en je herinnerd je niets. Vind de sleutel naar je geheugen!
Midgetgolf met Kerst

Midgetgolf met Kerst

Sport Spelletjes 2,7 Leuk, midgetgolf! Kies de kleur van je golfbal en de kleur van je putter. Dan kun je een rondje van twaalf holes spelen.
Xiao Xiao 5

Xiao Xiao 5

Aktie Spelletjes 2,7 Laat deze kleine stickpoppetjes het gevecht aangaan met je computer. Je kunt aanvallen met granaten, geweren of je laars.Je kunt eerst lopen, en dan kun je kiezen of je met granaten, geweren of met je laars aanvalt.

Spelletjes - Menu Little Game