Advertentie
Appeltaart bakken

Appeltaart bakken

Meisjes Spelletjes 2,7 Het is weer herfst en dus is het tijd om een lekkere appeltaart te maken. Help jij Tessa met het klaarzetten en mengen van de ingrediënten? Stap voor stap voeg je alles bij elkaar en daarna zet je het in de oven. Zo leer ook jij om een lekkere taart te bakken!
Hamburgertent 3

Hamburgertent 3

Denk Spelletjes 2,7 Maak de hamburgers telkens precies zo na als in het voorbeeld.
Rebel girl make-up

Rebel girl make-up

Meisjes Spelletjes 2,7 Kies de mooiste make-up, haarstijl en accessoires voor dit rebelse meisje.
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Mini Golf 11

Mini Golf 11

Sport Spelletjes 2,7 Probeer in deze minigolf een hole in one te slaan !
Straat Goal

Straat Goal

Sport Spelletjes 2,7 Probeer om de mooiste doelpunten te maken in deze voetbal game.
Stuntastic

Stuntastic

Avontuur Spelletjes 2,7 Stuntman Kick Buttowski is klaar om weer een spectaculaire stunt uit te voeren! Hij rent de Dead Man's Drop af om de meest fantastische sprongen te maken, en wil daarna de Mount Hurtsmore bedwingen. Onderweg kun je Cheetahmunten verzamelen, waarmee je spectaculaire sprongen kunt maken. Stunt je met hem mee?
Heuvels Racer 2

Heuvels Racer 2

Race Spelletjes 2,7 Je gaat met een moter racen door de bergen. Je moet ervoor zorgen dat je niet crasht. Je raced over bergen en door dalen. Soms moet je over een kuil heen springen.
Blackjack 3

Blackjack 3

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer zo vaak mogelijk 21 punten te krijgen binnen de tijd. Kaarten waar je niks aan hebt kun je weggooien en Black Jack levert extra punten op.
Autorijles 3

Autorijles 3

Race Spelletjes 2,7 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo!
Sonic in de tuin

Sonic in de tuin

Behendigheid Spelletjes 2,7 Gooi appels naar je vliegende vijanden en spring bovenop de kruipende vijanden. Zorg dat je niet wordt geraakt door hun gif, en ontwijk ook je eigen appels.
Hond Puzzel

Hond Puzzel

Kids Spelletjes 2,7 Aaahhh! Schattig en toch uitdagend... Kies een schattige foto van een hond en een moeilijkheidsgraad. En leg de puzzel vervolgens in elkaar.
Mijn lieve baby

Mijn lieve baby

Meisjes Spelletjes 2,7 In dit spel ga je voor een lief baby'tje zorgen. Je gaat met de baby spelen, haar eten geven, in bad doen en nog veel meer. Als je op de baby klikt, kun je zien of de baby gezond en gelukkig is. Je kunt geld verdienen door goed voor de baby te zorgen. Met het geld kun je nieuwe dingen voor de baby kopen. Zo maak je van jouw baby de gelukkigste baby ter wereld. In level twee en verder zijn er meer baby's te verzorgen, maar ik weet zeker dat je dat ook kan!
Farm Hit

Farm Hit

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om het varken in zo min mogelijk pogingen naar het eindpunt te krijgen. Dit doe je door hem de lucht in te slaan, waar hij door een ooievaar wordt opgepikt. Deze brengt hem een eindje verder en laat hem weer vallen. Dan begint het weer opnieuw. Veel plezier!
MX Stuntbike

MX Stuntbike

Race Spelletjes 2,7 In dit spel ben je een stuntrijder op de motor. Je moet telkens via een ramp over auto's en andere dingen heen springen, zonder daarbij te val te komen. Toon kunstjes zoals wheelies voor extra punten, want telkens als je genoeg punten hebt verdiend, mag je in het upgradevenster je gewicht, snelheid of motorkracht aanpassen. Vergeet niet, op tijd te remmen. Veel plezier!
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spelletjes 2,7 Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je een typfout, dan kun je dit woord even niet meer intypen en blijft de vijand nog even doorlopen.
Geek fighter

Geek fighter

Aktie Spelletjes 2,7 Een spel voor 2 spelers die tegen elkaar moeten vechten.
Mary gaat paardrijden

Mary gaat paardrijden

Meisjes Spelletjes 2,7 Mary heeft een stal met paarden. De paarden hinniken als Mary de stal in loopt. Ze lijken te zeggen: "Hoi lieve Mary, neem je ons mee uit rijden?" Zoek een mooi paard uit voor Mary en zoek ook leuke paardrijdkleding voor haar uit.
Scooby Doo Lost Track

Scooby Doo Lost Track

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om met Scooby Doo telkens de overkant te halen om uiteindelijk al zijn vriendjes te bevrijden.
Blue Sudoku

Blue Sudoku

Denk Spelletjes 2,7 Vul deze online sudoku helemaal in!
Legend Gouden Paradijsvogel

Legend Gouden Paradijsvogel

Denk Spelletjes 2,7 Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan en je vakantie op te geven om op zoek te gaan naar mysteries en een andere legende te onthullen? In dit spel komen er vragenboven, moet je onomkeerbare besluiten nemen om eindelijk het mysterie rond de Gouden Paradijs Vogel te onthullen.
Coole auto's

Coole auto's

Race Spelletjes 2,7 Race met je auto over een heuvelachtig parcours. Maak mooie sprongen en voer daarna salto's uit om nitro's te verdienen!
Autorijles 12

Autorijles 12

Race Spelletjes 2,7 Probeer veilig thuis te komen zonder ergens tegenaan te rijden.
Tennis 9

Tennis 9

Sport Spelletjes 2,7 Probeer eerste te worden in dit tennistoernooi.
Pizza Bar

Pizza Bar

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kijk wat voor pizza ze willen hebben en plaats dan de ingrediënten op de pizza en stop vervolgens de pizza in de oven. Houd je voorraad goed in de gaten want als iets bijna op is moet je dat bijbestellen.
Parkeren in de sneeuw

Parkeren in de sneeuw

Race Spelletjes 2,7 Kies je favoriete auto en stuur hem door de glibberige sneeuw: het is de bedoeling dat je hem zonder deuken inparkeert!
Snel Parkeren

Snel Parkeren

Race Spelletjes 2,7 Test je parkeerkunsten en parkeer zo vaak mogelijk in 80 seconden!
Poker perfectie

Poker perfectie

Denk Spelletjes 2,7 Maak zo veel mogelijk pokercombinaties door vijf kaarten te selecteren. One pair, two pair, three of a kind en Straight, Flush, Full house, Four of a kind, Straight flush... Telkens wanneer je een pokercombinatie maakt, vult je 'Frenzy'-balk zich. Wanneer de balk vol is, verschijnen er gouden en groene kaarten omheen. De gouden kaarten vermenigvuldigen je score en de groene kaarten leveren je bonustijd op.
Blokken 6

Blokken 6

Denk Spelletjes 2,7 Probeer het hele speelveld weg te spelen voordat de tijd op is, want dan verschijnt er weer een nieuwe rij met blokken. Je kunt blokken wegklikken als ze op minst grenzen aan 2 andere blokken.
Stick Trinity

Stick Trinity

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om al je tegenstanders te verslaan in dit vechtspelletje.
Tafeltennis 8

Tafeltennis 8

Sport Spelletjes 2,7 Kun jij de beste landen van de wereld verslaan en een levende legende worden in het tafeltennis?

Spelletjes - Menu Little Game