Advertentie
Droom en liefde

Droom en liefde

Meisjes Spelletjes 2,7 Voordat jij kunt wegdromen over je trouwdag moet er nog wel het één en ander gebeuren! Ga aan de slag en zorg dat alle uitnodigingen worden verstuurd. Zoek alle verborgen voorwerpen!
Dominoridder

Dominoridder

Denk Spelletjes 2,7 Help de domino-ridder met het leggen van de dominosteentjes.
Parkeertalent

Parkeertalent

Behendigheid Spelletjes 2,7 Op dit industrieterrein vol loodsen en andere obstakels, ga jij proberen om een vrachtwagen, een vorkheftruck en een hijskraan te besturen en te parkeren. In ieder level krijg je een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld spullen vervoeren, of je vrachtwagen over een heel smal weggetje manoeuvreren zonder hem te beschadigen.
Slim paard

Slim paard

Meisjes Spelletjes 2,7 Kijk eens wat een slim paard! Het dier kan tot 20 tellen. De cijfers heeft hij verstopt in het weiland. Zoek jij ze op? Laat zien dat je een echte speurneus bent!
Basketball Championship

Basketball Championship

Sport Spelletjes 2,7 De opzet van dit spelletje is net zo leuk als eenvoudig: schiet zo veel baskets als je kunt. Voor elk succesvol shot krijg je twee punten, behalve in de laatste twintig seconden, als elk schot drie punten waard is.
Batman 3

Batman 3

Avontuur Spelletjes 2,7 In dit spel, speel weer mee een spannend avontuur van batman!
Opmaak spel

Opmaak spel

Meisjes Spelletjes 2,7 Verander het haar, de make-up en de kleding van dit meisje.
Pizza Match

Pizza Match

Behendigheid Spelletjes 2,7 Sleep iemand naar een tafel en de match die er bij hoort. Neem vervolgens hun bestelling op en breng ze die vervolgens ook. Probeer zoveel mogelijk klanten tegelijk te bedienen.
Zoek de Verschillen 3

Zoek de Verschillen 3

Denk Spelletjes 2,7 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Bratz Kamer Makeover

Bratz Kamer Makeover

Meisjes Spelletjes 2,7 Help de Bratz-meisjes om hun kamer in te richten.
Auto Parkeren 5

Auto Parkeren 5

Race Spelletjes 2,7 Probeer je auto binnen de tijd te parkeren zonder teveel schade te veroorzaken.
Parkeermeester 2

Parkeermeester 2

Race Spelletjes 2,7 Ben jij goed in parkeren? Dan is dit spel toch een uitdaging: je moet de auto op de aangewezen plaats parkern voor je tijd om is. Succes!
Ondergronds Leger

Ondergronds Leger

Aktie Spelletjes 2,7 Bouw een ondergronds leger om de aan de oppervlakte liggende stad te verdedigen.
Fashion Street

Fashion Street

Meisjes Spelletjes 2,7 Maak van deze buurt het centrum van de schoonheid! Bouw schoonheidssalons en gezondheidszaken voor je klanten. Koop upgrades voor je zaken en investeer in de omgeving om je inkomsten te laten stijgen. Succes!
LEGO Friends School

LEGO Friends School

Avontuur Spelletjes 2,7 Dit is een leuk geheugenspelletje met je vriendinnen van Lego Friends! Ze houden borden op met verschillende getallen: in het begin zijn dit er nog maar drie in een willekeurige volgorde, maar het worden er steeds meer. Kijk goed welk getal op welk bord staat, want daarna moet je bij ieder getal dat verschijnt, het Legopoppetje aanklikken dat dit getal vasthield. Hoe sneller en foutlozer je bent, hoe hoger je score!
Samoerai Verdediging

Samoerai Verdediging

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om in deze rpg game verschillende vechters voor je te maken. Probeer om deze te trainen in verschillende standen.
Goosehead Race

Goosehead Race

Race Spelletjes 2,7 Probeer om de snelste te zijn met je Goosehead formule 1-wagen!
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spelletjes 2,7 Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Herfst Mode

Herfst Mode

Meisjes Spelletjes 2,7 Kies 2 meisjes, verander hun uiterlijk en doe ze fantastische kleren aan!
Trial 10

Trial 10

Behendigheid Spelletjes 2,7 Lukt het jou om alle muntjes te verzamelen en over de bergen en andere obstakels heen te komen?
Glibberig parkeren

Glibberig parkeren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Het is winter, en sneeuw en ijs hebben van deze parkeerplaats een ijsbaan gemaakt. Probeer je auto te parkeren zonder hierbij hoeken of andere auto's te raken. Veel plezier in dit vijf levels tellende spel!
Trial 14

Trial 14

Behendigheid Spelletjes 2,7 Race zo snel mogelijk naar de eindstreep, maar probeer onderweg zoveel mogelijk punten te behalen door stunts uit te voeren.
Poolen 3

Poolen 3

Sport Spelletjes 2,7 Laat twee ballen van dezelfde kleur tegen elkaar botsen. In het spel zijn diverse moeilijkheden verwerkt die het spel lekker uitdagend maken!
Galactic Tennis

Galactic Tennis

Sport Spelletjes 2,7 Beweeg je peddel en scoor goals!
Trial 6

Trial 6

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om met je crossbrommer over alle bergen heen te komen.
Wonder Dress Up

Wonder Dress Up

Meisjes Spelletjes 2,6 Kies voor het meisje de prachtigste kleren!
IJshockey Penalty

IJshockey Penalty

Sport Spelletjes 2,6 Scoor penalty's door de puck niet te hard en niet te zacht te spelen. Speel je hem namelijk te hard, dan vliegt de puck erover en als je hem te zacht speelt, wordt hij tegengehouden.
Schieten

Schieten

Sport Spelletjes 2,6 Je bent met India op de Olympische Spelen bij het onderdeel schieten. Probeer in 10 schoten zoveel mogelijk punten te verzamelen om de gouden medaille te winnen.
Ster Verdedigers

Ster Verdedigers

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om alle aanvallen van de vijanden in deze space invaders game af te slaan.
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spelletjes 2,6 Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
Pak de sterren 2

Pak de sterren 2

Avontuur Spelletjes 2,6 Kies een nieuwe haarstijl en andere kleding voor dit meisje.
Flirtende prinses

Flirtende prinses

Meisjes Spelletjes 2,6 De knappe prinses in dit spel is uitgenodigd op een geweldig bal in het kasteel. Er zijn heel veel knappe prinsen die ze stuk voor stuk wil veroveren. Maar er is heel wat concurrentie van andere prinsessen. Help deze knappe prinses om al de prinsen te veroveren. Ze zullen haar volgen als hondjes. Maar kijk uit voor de heks. Ze betovert de prinsen en kan de mooie prinses in een konijn veranderen. Je kunt door het kasteel dansen in verschillende levels. Hou je tijd en energiemeter goed in de gaten: als je te laat bent of geen energie meer hebt, moet je overnieuw beginnen.

Spelletjes - Menu Little Game