Advertentie
Oorlogsspel 19

Oorlogsspel 19

Aktie Spelletjes 2,6 Je bent een soldaat in de woestijn en moet proberen te zorgen dat je je tegenstanders probeert uit te schakelen.
Paard Opmaken 4

Paard Opmaken 4

Meisjes Spelletjes 2,6 Geef dit mooie paard een make over.
Overrun

Overrun

Aktie Spelletjes 2,6 PAS OP!! er komen wezens op je af die je moet neerschieten.
Baby Verzorgen 2

Baby Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Waar komen baby's toch vandaan? Uit de babyfabriek natuurlijk! En jij bent er de baas! Geef ze een speeltje wat te eten, verschoon ze en maak ze klaar om naar hun nieuwe ouders te gaan.
Campingverschillen

Campingverschillen

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een kampeerterrein. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Pik je ze er allemaal uit?
Trial Prof

Trial Prof

Race Spelletjes 2,6 Manoeuvreer je trialmotor over alle heuvels en obstakels heen.
Dino-destructor

Dino-destructor

Denk Spelletjes 2,6 Jij bent de baas over de elementen, en je gaat ervoor zorgen dat alle gemene dinosauruseieren stukgeslagen worden! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: aardbevingen, tornado's, aardverschuivingen, bijenplagen of komeetinslagen... je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel! In ieder level heb je een bepaald aantal rampen tot je beschikking: verplaats ze vanuit de linker bovenhoek naar de juiste plaats in het venster, en kijk wat er gebeurt. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Een huis vol baby's

Een huis vol baby's

Meisjes Spelletjes 2,6 Kijk hier nu eens! Een baby die rustig ligt te slapen en een baby die lekker aan het spelen is. Och, maar daar zit er eentje te huilen: ook dat hoort erbij in het kinderdagverblijf. In dit spel kun je kiezen uit heel veel baby's. Geef ze een glijbaan en een zandbak en nog veel meer speelgoed waarmee ze zich kunnen vermaken, en waarvan ze iets kunnen leren. Natuurlijk moeten er ook verzorgsters zijn om op al die kleintjes te letten. Richt je dit kinderdagverblijf zo leuk mogelijk in? Ik denk dat de kleintjes het dan erg naar hun zin zullen hebben.
Zoek lieve Pinokkio

Zoek lieve Pinokkio

Meisjes Spelletjes 2,6 In dit spel zoek je telkens de verborgen voorwerpen. Ken jij Pinokkio? Zijn naam wordt ook wel geschreven als Pinocchio. Leer alles over Pinokkio, een ondeugende houten pop. Hij moet naar school, maar dat gaat niet goed. Speel het spel en ga voor de hoogste score! Telkens wanneer je alle dingen hebt gevonden die links onderaan staan, ga je door naar het volgende hoofdstuk uit het verhaal. Sommige voorwerpen zitten echt heel goed verstopt!
Zwaarden en Sandalen 9

Zwaarden en Sandalen 9

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer binnen 30 jaar een goed lopend dorp te bouwen en val je vijanden aan voordat zij jouw aanvallen.
Kapper 3

Kapper 3

Meisjes Spelletjes 2,6 Knip en kleur het haar van het meisje precies hetzelfde als het voorbeeld.
8 Ball 2

8 Ball 2

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om al je eigen ballen in de gaten te schieten om vervolgens de zwarte bal in het aangegeven gat te schieten. Degene die het eerst de zwarte bal erin schiet, wint!
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spelletjes 2,6 Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Taxirijles

Taxirijles

Race Spelletjes 2,6 Lijkt het je leuk om te ervaren hoe het is om taxichauffeur te zijn? Kruip dan achter het stuur van deze taxi, cross door New York en leer de kneepjes van het vak!
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spelletjes 2,6 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna kook je de pasta in het 'Cook station'-gedeelte en doe je er saus en andere dingen overheen in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Sift Heads Act 4

Sift Heads Act 4

Aktie Spelletjes 2,6 In SHW Act 4 Cold Memories, moet Shorty terug naar Rusland. Daar duikt haar verleden weer op, waardoor de nodige problemen ontstaan! Je moet 11 hoofdmissies en 6 secundaire missies vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Zoek de baby

Zoek de baby

Meisjes Spelletjes 2,6 De baby in dit spel kruipt overal naartoe. De ene keer ligt hij rustig in zijn bedje van bloemen in het bos, op een volgend plaatje zie je hem zweven in de lucht in een luchtballon, met zijn knuffelbeer naast zich. Zoek de verschillen tussen de plaatjes in het spel en beleef de avonturen van deze grappige, ondernemende baby mee. Je kunt kiezen hoe je het spel wilt spelen: makkelijk, normaal of moeilijk.
The Incredibles in aktie

The Incredibles in aktie

Aktie Spelletjes 2,6 Mr. Incredible en Frozone zijn druk met het verslaan van de buitenaardse robots die de planeet bedreigen. Help ze een handje bij het bestrijden ervan. Iedere geslaagde aanval levert je punten op! Verzamel punten om nieuwe technieken te kunnen gebruiken...
Ben 10 BMX

Ben 10 BMX

Race Spelletjes 2,6 Help jij Ben 10 om deze fietscrosswedstrijd van zijn rivaal te winnen? Doe je best en zorg dat hij niet over de kop slaat!
Middeleeuws patience

Middeleeuws patience

Denk Spelletjes 2,6 In deze middeleeuwse patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Caveman Football

Caveman Football

Sport Spelletjes 2,6 Er heerst weer voetbalkoorts en ook de holbewoner kan het niet nalaten een balletje te trappen. Probeer de bal zo ver mogelijk te schieten en haal een superscore!
Euro Headers

Euro Headers

Sport Spelletjes 2,6 Dit is een voetbal-behendigheidsspel waarin je de bal zo lang mogelijk hoog moet houden. Ga hiervoor onder de bal staan. Succes!
Rode Bal

Rode Bal

Behendigheid Spelletjes 2,6 Een soort online stoepranden, maar dan met verschillende mikpunten. Je moet zorgen dat de rode bal alle blokjes raakt!
Spinjitzu Spinball

Spinjitzu Spinball

Avontuur Spelletjes 2,6 Speel dit leuke Lego Ninjago spel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Ze draaien supersnel rond en moeten verschillende vijanden verslaan door ertegenaan te knallen. Je kunt verschillende bonuspunten verzamelen, dus probeer om je ninja daar ook overheen te leiden, op weg naar het doel. Kijk uit voor de geniepige slangen die zich onder de grond verstoppen en af en toe tevoorschijn komen: deze zijn dodelijk!
Verdedig je Kasteel 1

Verdedig je Kasteel 1

Aktie Spelletjes 2,6 Verdedig je kasteel tegen de soldaten en zorg dat ze niet op je kasteel schieten.
Bratz Foto shoot

Bratz Foto shoot

Meisjes Spelletjes 2,6 Kijk goed naar het plaatje en zoek alle kleren die het meisje aanheeft.
Berg Verdedigen

Berg Verdedigen

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je toren boven op de berg te verdedigen door aanvallen van de militairen.
BMX-spook

BMX-spook

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om met je BMX-fiets over de bergen heen te komen. En kijk vervolgens de herhaling van je race!
Mini Golf 7

Mini Golf 7

Sport Spelletjes 2,6 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spelletjes 2,6 Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Eilanddrifters 3D

Eilanddrifters 3D

Race Spelletjes 2,6 Stap in je rallyauto en drift over Paaseiland, op weg naar de overwinning! Zorg dat je de eindstreep zo snel mogelijk en met zo veel mogelijk drifts haalt en maak geen brokken.
Dammen 5

Dammen 5

Denk Spelletjes 2,6 Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel! De normale stenen kan je diagonaal naar boven verplaatsen. De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen.

Spelletjes - Menu Little Game