Advertentie
Pou Jump Adventure

Pou Jump Adventure

Meisjes Spelletjes 2,6 Spring op drijvende platforms in Pou Jump Adventure! Het kleine bruine karakter wil hoog in de wolken komen. Beweeg de alien snel heen en weer om nieuwe takken te bereiken en te voorkomen dat je valt. Pak speciale boosts om nog hoger en sneller te zweven!
Restaurant Knabbel

Restaurant Knabbel

Meisjes Spelletjes 2,6 Vandaag gaan we bedienen in een restaurant vol hamsters. Hamsters zijn maar kleine beestjes, maar wat hebben ze allemaal een honger! Zoek maar snel een plekje voor ze in je restaurant, en breng ze hun bestelling. Met een snelle en goede bediening en lekker eten maak je een succes van je restaurant en kun je uitbreiden in volgende levels. Zorg dat jouw restaurant het succesvolste in de hele omgeving wordt!
Baby Zuster

Baby Zuster

Meisjes Spelletjes 2,6 Kleine babytjes verzorgen is een hele verantwoordelijkheid! Kan je die aan?
Zombies & Co

Zombies & Co

Denk Spelletjes 2,6 De zombies willen in dit grappige spel de baas worden over de aarde! In de meeste games vecht je tegen zombies, maar deze keer sta je aan hun kant. Eerst stel je een leger samen van zombiesoldaten en andere medewerkers. Per land of stad die je wilt veroveren, is een andere samenstelling nodig: sommige volkeren verzetten zich heviger dan andere! Stap voor stap verover je werelddelen, van de Noordpool tot de Zuidpool.
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken, die hele series tegelijk weghalen.
Raiden X 13

Raiden X 13

Behendigheid Spelletjes 2,6 Knal jezelf door deze drukke ruimteroute! Blaas zoveel mogelijk ruimteschepen op zonder zelf geraakt te worden. Verzamel de bonussen voor extra opties en hulp.
Nagels opmaken 2

Nagels opmaken 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Versier je nagels door middel van nagellak en accesoires.
Broodje op de hoek

Broodje op de hoek

Meisjes Spelletjes 2,6 Kijk wat een gezellige broodjeszaak! Ik hoop dat je tijd hebt om even te helpen? Het loopt tegen 12 uur en dan komt iedereen hier een lekker broodje halen voor de lunch. De broodjes zien er geweldig uit en de klanten hebben reuze trek. In dit spel zijn 5 levels waarin je kunt bewijzen hoe goed jij kunt werken in een winkel.
Mini Golf 19

Mini Golf 19

Sport Spelletjes 2,6 Kies je speler en speel golf!
Mini Race

Mini Race

Race Spelletjes 2,6 Behaal zoveel mogelijk punten in de vijf verschillende parcours.
blackjack Gold

blackjack Gold

Denk Spelletjes 2,6 Bepaal je inzet, zorg dat je niet over de 21 gaat en win van de Bank.
Zoek de Verschillen 17

Zoek de Verschillen 17

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek de 5 verschillen in elke foto om naar de volgende level te gaan.
Pengapop 10

Pengapop 10

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer zoveel mogelijk ballen weg te spelen en zorg ervoor dat de rij ballen niet bij de eindbestemming aankomt. Dan ben je namelijk game over.
Vrije Trap 6

Vrije Trap 6

Sport Spelletjes 2,6 Geef de bal een zo mooi mogelijk effect om doeltreffend te zijn. Ben jij beter dan Beckham? Je hoeft je niet aan te melden om dit spel te kunnen spelen.
Zoek en Vind 3

Zoek en Vind 3

Denk Spelletjes 2,6 Zoek alle voorwerpen die de oude man nodig heeft, zodat hij jouw vervolgens kan helpen met jouw probleem.
Counter Strike 8

Counter Strike 8

Aktie Spelletjes 2,6 Je komt in een aantal schietgevechten terecht. Breng deze tot een goed einde!
Scoregamites

Scoregamites

Avontuur Spelletjes 2,6 Je vrienden zijn gevangen genomen. Bevrijd ze en probeer vervolgens samen met hen de nog gevangen vrienden te bevrijden.
Hamburgertent 1

Hamburgertent 1

Behendigheid Spelletjes 2,6 Maak de juiste hamburger waar je klanten om vragen.
IJshockey 4

IJshockey 4

Sport Spelletjes 2,6 Probeer om in dit ijshockeyspel zo veel mogelijk punten te scoren!
Elysium Man

Elysium Man

Aktie Spelletjes 2,6 Zorg dat dit zwarte stickpoppetje zijn gekleurde tegenstanders verslaat in deze vechtgame.
Vrije Trap 8

Vrije Trap 8

Sport Spelletjes 2,6 Probeer de bal op de lat te schieten, maar hou rekening met de wind!
Box10 ATV

Box10 ATV

Behendigheid Spelletjes 2,6 Manoeuvreer je trialmotor over alle heuvels en obstakels heen.
IJsgrot

IJsgrot

Avontuur Spelletjes 2,6 In deze ijskoude grot moet je proberen om zo veel mogelijk yeti's het huis in te krijgen binnen de beschikbare tijd. Kijk uit voor de vallende ijspegels! Er zijn in totaal twintig levels.
Autorijles 13

Autorijles 13

Race Spelletjes 2,6 Probeer binnen de tijd je auto te parkeren zonder schade te maken. Hoe vaker je auto's of muren raakt, des te meer punten je dat kost.
Bob Slee

Bob Slee

Sport Spelletjes 2,6 Probeer om zo snel mogelijk met de bobslee de finish te behalen!
Trial 16

Trial 16

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer zo snel mogelijk en zonder te vallen bij de eindstreep te komen.
Verschillen zoeken 2

Verschillen zoeken 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Miley Cyrus, Zac Efron en Rihanna.
Gladiator Gabriel

Gladiator Gabriel

Avontuur Spelletjes 2,6 Gabriel is een slimme gladiator met ambitie. Kun jij hem in deze point&click-game helpen om het zover te schoppen dat hij geen slaaf meer is, maar de baas van het Colosseum? Hij zal het moeten opnemen tegen wilde dieren, gemene soldaten en gestoorde bewakers. Zoek voorwerpen bij elkaar en zet ze in de juiste volgorde in, zodat Gabriel zijn doel uiteindelijk zal bereiken. Succes!
Verschillende honden

Verschillende honden

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een hond. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Kan je ze alle vijf vinden? Voor iedere verkeerde keuze worden er vijf seconden van je tijd afgetrokken.
Combat Instinct 3

Combat Instinct 3

Aktie Spelletjes 2,6 Je gaat met je ruimteschip andere ruimteschepen aanvallen. Het is neerschieten of neergeschoten worden, dus doe je best!
Little Brittain

Little Brittain

Avontuur Spelletjes 2,6 Neem de controle over bij Andy die allerlei opdrachten moet uitvoeren.

Spelletjes - Menu Little Game