Advertentie
Kies je eigen 2012

Kies je eigen 2012

Aktie Spelletjes 2,6 In dit spel ben je een alien die probeert om alles wat de mensen hebben gebouwd, vanuit de lucht plat te gooien. Je hebt hiervoor verschillende wapens tot je beschikking: hoe meer punten je scoort, hoe groter je keuze. De groene meter geeft aan hoeveel munitie je nog hebt: als het niveau te laag is, kan je je wapen tijdelijk niet gebruiken. Als je op de groene knop klikt, verschijnt een landkaart waarop je het gebied kunt kiezen waar je je op wilt richten. Als je op de blauwe 'Achievements'-knop drukt, kun je zien welke doelen je moet zien te halen.
Crazy Bomberman

Crazy Bomberman

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om in dit Bomberman-spel je tegenstander te verslaan!
Achtbaan maken

Achtbaan maken

Denk Spelletjes 2,6 Probeer om de leukste rollercoaster te bouwen !
Monster Truck 6

Monster Truck 6

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer over de heuvels naar het einde van de level te rijden. Maar pas op dat je niet over de kop slaat. Onderweg kan je over auto's en bussen heen rijden om ze te pletten.
Penalty's Schieten 4

Penalty's Schieten 4

Sport Spelletjes 2,6 Schiet de bal in het doel. Op bepaalde plekken in het doel krijg je extra punten.
Monstertruck op reis

Monstertruck op reis

Race Spelletjes 2,6 Een speelgoed-monstertruck gaat op reis in een landschap vol obstakels. Zorg jij dat hij zijn doel bereikt en hierbij zo veel mogelijk sterren pakt? Er zijn vier verschillende moeilijkheidsgraden, van makkelijk tot extreem. Je kunt allerlei onderdelen van je monstertruck upgraden: wielen, vering, motor en nitro.
Ikoncity Shuffle

Ikoncity Shuffle

Sport Spelletjes 2,6 Speel shuffle in Ikoncity en scoor meer punten dan je tegenstander. Hoe sneller je scoort, hoe meer punten je krijgt, maar pas op dat je geen eigendoel maakt! Raak de sterren voor extra punten. Veel plezier!
Mo Bike 2

Mo Bike 2

Behendigheid Spelletjes 2,6 Stel de helling op de correcte hoogte in en schuif met het schuifje om de juiste snelheid te bepalen voor de sprong. Zorg dat je over de hindernissen heen springt! Schuif het schuifje terug om te remmen.
Tennis 10

Tennis 10

Sport Spelletjes 2,6 Hoe goed ben jij in tennis? Probeer je tegenstander te verslaan om de wedstrijd te winnen.
Beauty Makeover 2

Beauty Makeover 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Geef de meisjes een makeover door hun haar, make up en sieraden te veranderen.
Boksen 7

Boksen 7

Sport Spelletjes 2,6 Probeer om Tom te verslaan in een boks gevecht.
Dolfijn Jacht

Dolfijn Jacht

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om uit de handen te blijven van de orka achter je.
Rex in New York

Rex in New York

Aktie Spelletjes 2,6 O nee! Rex is weer ontsnapt! En deze keer heeft hij het op de Big Apple gemunt!
Maanstelletje Kleuren

Maanstelletje Kleuren

Kids Spelletjes 2,6 Pak je viltstiften en kleur dit plaatje zo mooi mogelijk in.
Vakantiehuisjes voor elfjes

Vakantiehuisjes voor elfjes

Meisjes Spelletjes 2,6 Kijk, daar komt de boot aan! De elfjes stappen op de kade en wachten tot jij ze naar hun paddenstoelenhuisje brengt. Zorg dat ze het naar hun zin hebben. Op deze manier verdien je veel geld en kun je de vakantiehuisjes en tuinen steeds mooier maken. Je kunt alles opslaan en een volgende keer weer verder bouwen en geld verdienen.
Vlucht met een boodschap

Vlucht met een boodschap

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit meisje heeft een papieren vliegtuigje gevouwen met daarop een wens: ze zou haar moeder zo graag weer eens willen zien. Help haar om het briefje zo ver mogelijk te laten vliegen, en verzamel onderweg sterren, die geld waard zijn. Hiermee kun je later upgrades kopen. Ook de gevouwen, rode kraanvogels zijn extra punten waard: ze vermeerderen tijdelijk alle punten die je verzamelt. In het begin kun je je vliegtuigje nog niet besturen, maar als je wat meer geld hebt verzameld, kun je de optie 'Rudder control' kopen, waarmee het vliegtuigje bestuurbaar wordt. Langzaam kom je dichter bij je bestemming: 1000 meter moet je in totaal afleggen. Succes!
Schaken 3

Schaken 3

Denk Spelletjes 2,6 Probeer een vriend of vriendin te verslaan met een potje schaken.
Tropical Ice Tycoon

Tropical Ice Tycoon

Avontuur Spelletjes 2,6 Zet een booming bedrijf op in de zomer om een ware Tropical Ice Tycoon te worden! Serveer je dorstige klanten heerlijke limonade, ijskoffie en citroenthee op het strand. Breid je diensten dan uit naar de rest van de stad. Maak nieuwe recepten met ongebruikelijke ingrediënten!
Mini trialmotor

Mini trialmotor

Race Spelletjes 2,6 Da's nog best lastig rijden, op zo'n klein minimotortje. Maar oefening baart kunst, zul je zien! Verzamel sterren: iedere ster is 50 punten waard. De gele icoontjes in de vorm van een verbodsbord vullen je 'gezondheidsbalk'.
Puzzelen met water 3

Puzzelen met water 3

Denk Spelletjes 2,6 Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Magneet Bejeweled

Magneet Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,6 Klik op de magneten om de blokjes naar elkaar toe te trekken. Maak op deze manier combinaties van 3 dezelfde blokjes om een explosie te veroorzaken.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spelletjes 2,6 Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Parachute School

Parachute School

Behendigheid Spelletjes 2,6 Jij moet zorgen dat alle parachutes open gaan voordat de mensen op de grond terecht komen.
Zoek de Verschillen 15

Zoek de Verschillen 15

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek alle verschillen in deze Alladin variant van zoek de verschillen.
James Bomb

James Bomb

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer alle tegenstanders te verslaan met je bommen, maar pas op dat je jezelf niet raakt.
Alio's Leger

Alio's Leger

Aktie Spelletjes 2,6 Je bent in vijandig gebied neergestord en je moet proberen de mensen die gevangen worden gehouden te bevrijden.
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spelletjes 2,6 Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je je hamburger in het 'Grill station'-gedeelte en doe je alle ingrediënten op het broodje in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Mini Golf 22

Mini Golf 22

Sport Spelletjes 2,6 Probeer in zo min mogelijk beurten te putten.
Ski Tricks

Ski Tricks

Sport Spelletjes 2,6 Probeer de vetste tricks en trucs uit te voeren op je ski's!
Snowboarden 8

Snowboarden 8

Sport Spelletjes 2,6 Probeer om de vetste tricks en trucs uit te halen op je snowboard.
Romeins pokeren

Romeins pokeren

Denk Spelletjes 2,6 Speel vier verschillende pokerspellen om grondstoffen te verzamelen: goud, marmer, hout en steen. Met deze bouwmaterialen maak je een allerlei Romeins gebouwen! Mocht je nog nooit online hebben gepokerd: de (Engelstalige) spelregels kun je in het spel lezen, door op 'Help' te klikken.

Spelletjes - Menu Little Game