Advertentie
Sabrina's juwelen

Sabrina's juwelen

Meisjes Spelletjes 2,6 Vind de voorwerpen die boven het beeld worden opgesomd. De namen van de voorwerpen zijn in het Engels.
Chameleon

Chameleon

Kids Spelletjes 2,6 Help de detective met de bewijs stukken sorteren!
Stress in de stad

Stress in de stad

Denk Spelletjes 2,6 Het is spitsuur in de stad, en van alle kanten komen auto's. Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Ambulances hebben natuurlijk voorrang, dus let goed op of er ergens een ziekenauto aan komt. Ook de spoorwegovergang wil nog wel eens voor vertraging zorgen. Wanneer door een foutje twee auto's op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Basketbal Vrije Worp

Basketbal Vrije Worp

Sport Spelletjes 2,6 Gooi optijd de basketbal in de basket.
Bike Mania 2

Bike Mania 2

Race Spelletjes 2,6 Race met je Trial zo snel mogelijk over de finish!
Motor Racer 2

Motor Racer 2

Race Spelletjes 2,6 Zorg ervoor dat je telkens binnen de tijd het checkpunt bereikt.
Tetris Front

Tetris Front

Denk Spelletjes 2,6 Plaats de vallende blokken in een rij zonder gaten te laten vallen.
Vrachtwagen Parkeren

Vrachtwagen Parkeren

Race Spelletjes 2,6 Probeer deze vrachtwagen op de goede plek te parkeren zonder andere auto's of voorwerpen te raken.
Metaal Motorracer

Metaal Motorracer

Race Spelletjes 2,6 Probeer om met deze motor om alle checkpoints te behalen!
Monster Sumo

Monster Sumo

Sport Spelletjes 2,6 Duw je tegenstander uit zijn zwemband tijdens een potje zwembad-sumo!
Pijl en Boog Golf

Pijl en Boog Golf

Sport Spelletjes 2,6 Probeer de pijl in de roos te schieten in deze variant van mini golf.
Donderse wagens

Donderse wagens

Race Spelletjes 2,6 Florida, Virginia, Pennsylvania, Indiana en nog vele andere staten: je scheurt er zo doorheen in jouw supersnelle racewagen!
Johnny Bravo Voetbal

Johnny Bravo Voetbal

Sport Spelletjes 2,6 Probeer een goal te scoren met Johnny Bravo als keeper.
Zoek het bloemstuk

Zoek het bloemstuk

Denk Spelletjes 2,6 Het bloemstuk is ontploft. Zoek binnen tien minuten de stukjes van het bloemstuk die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het bloemstuk weer bij elkaar.
Helikopteraanval

Helikopteraanval

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je basis te beschermen tegen vijandige aanvallen van buitenaf!
Rooftop Skater 1

Rooftop Skater 1

Sport Spelletjes 2,6 In dit skatespel ga je skaten bovenop gebouwen. je kunt zelf een level maken of een bestaand level gebruiken om te skaten.
Water Verdedigen

Water Verdedigen

Behendigheid Spelletjes 2,6 De tuin wordt aangevallen. Hou de beestjes tegen voor ze bij de watervoorraad zijn.
Politie Scherpschutter

Politie Scherpschutter

Aktie Spelletjes 2,6 Ga mee op gevaarlijke snipermissies!
Sudoku 2

Sudoku 2

Denk Spelletjes 2,6 Speel Sudoku 2 in diverse moeilijkheidsgraden. Het spel bevat een functie die de antwoorden voor je controleert. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook rij die 9 cijfers moet bevatten. Succes!
Vrije Trap 5

Vrije Trap 5

Sport Spelletjes 2,6 Geef de bal een zo mooi mogelijk effect om doeltreffend te zijn. Ben jij beter dan Beckham? Je hoeft je niet aan te melden om dit spel te kunnen spelen.
Monster Gevecht

Monster Gevecht

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer in elk gevecht te winnen van je tegenstander. Zorg ervoor dat je telkens net iets vlugger slaat dan je tegenstander, hoe beter je hem raakt des te meer levens hij verliesd. Pas op dat de tegenstander jou niet raakt. Aan het einde van elk gevecht kun je betere wapens halen.
Fruitkanon

Fruitkanon

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit spel moet je series van drie of meer vruchten van dezelfde soort maken, door eenzelfde vrucht erop af te vuren. Speel alle vruchten weg voordat ze het einde bereiken! Voor iedere 10.000 punten die je verdient, krijg je een leven, met een maximum van vier. Als je (zwarte) stenen op het fruit afvuurt, kan je iedere willekeurige vrucht wegspelen.
Zorro Tank

Zorro Tank

Aktie Spelletjes 2,6 Schakel met je tank alle vijandelijke bunkers uit.
Batman's reddingsactie

Batman's reddingsactie

Behendigheid Spelletjes 2,6 Batman's vrienden zijn gevangen gezet door de boeven! Nu moet Batman zien ze te redden. Aan de rode icoontjes onder in het scherm kun je zien waar zijn vrienden zijn. Pas goed op, want de boeven slaan hard en er vliegen bommen aan paraplu's door de lucht. Voor je het weet, is het spel over. Veel plezier!
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spelletjes 2,6 Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de schildpad parels schiet. Als je een H raakt, krijg je een hint, en met F verhoog je de snelheid waarmee je parels afschiet. In twintig verschillende levels, waarin de parels verschillende routes volgen, kun je de uitdaging aangaan!
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spelletjes 2,6 Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Zee Juwelen

Zee Juwelen

Denk Spelletjes 2,6 Veel puzzelplezier met de onderzeese juwelen. Elke rij die je gemaakt hebt blijft 'vast' staan. Daardoor wordt je speelveld steeds kleiner, hoe lang kun jij reeksen blijven maken?
Penalty's Schieten 5

Penalty's Schieten 5

Sport Spelletjes 2,6 Schiet de bal in het doel! Loop vervolgens naar het doel en probeer de bal van de tegenstander tegen te houden.
Drakojan Skies 2

Drakojan Skies 2

Aktie Spelletjes 2,6 Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Snoepen met Pasen

Snoepen met Pasen

Meisjes Spelletjes 2,6 Met Pasen denk ik altijd aan het naderende voorjaar. De dagen worden weer langer en de vogels fluiten bij het aanbreken van de dag. Met Pasen is iedereen vrij en komen we als familie bij elkaar om samen te eten en naar eieren te zoeken. Dit jaar laat ik iedereen de paastaart zien en proeven die ik gemaakt heb. Kijk eens wat een mooie taarten! Lukt het jou om hier een mooie Paastaart mee te maken? Maak een foto van je mooiste taart en stuur deze naar je vrienden. Dat is een vrolijke paasgroet!

Spelletjes - Menu Little Game