Advertentie
Mode en vliegtuigen

Mode en vliegtuigen

Meisjes Spelletjes 2,6 Kijk rond op het vliegveld en geef de piloten en stewardessen een mooie, eigentijdse outfit voordat het vliegtuig vertrekt. Jasjes, broeken, rokjes, hoedjes, koffers en nog veel meer. Probeer alle combinaties en kies de mooiste uit. Op het eindscherm van het spel kun je de mooi aangeklede figuren daar neerzetten waar jij dat mooi vindt.
Star Ship

Star Ship

Aktie Spelletjes 2,6 In het jaar 2125 is de mensheid al volop bezig met reizen in de ruimte, en met het stichten van koloniën op nieuwe planeten. Maar een aantal jaren later, in 2142, verandert de situatie opeens drastisch. Er blijkt nog een beschaving te bestaan, de Crilliants, die erg oorlogszuchtig is. De Crilliants blijven de mensen maar aanvallen, tot ze uiteindelijk, na meer dan twee eeuwen oorlog, terugkeren naar de aarde. Op weg naar de aarde, wordt het moederschip veroverd door de Crilliants. Dit moet koste wat kost terugveroverd worden, en jij, als piloot krijgt hiertoe opdracht. Er zijn allerlei wapens en gevechtsruimteschepen te koop in de shop, en die zul je zeker nodig hebben want je wordt van alle kanten beschoten!
Pimp my Ride 18

Pimp my Ride 18

Kids Spelletjes 2,6 Verander het uiterlijk van deze auto zodat die er super cool uitziet.
Flashtank

Flashtank

Multiplayer Spelletjes 2,6 In dit spel proberen jij en de vijand elkaar kapot te schieten. Als jij of de tegenstander raak schiet, is het spel meteen afgelopen.
Basketbal 8

Basketbal 8

Sport Spelletjes 2,6 Probeer de bal vanuit verschillende posities in de basket te gooien.
Chomp

Chomp

Denk Spelletjes 2,6 Probeer een zo groot mogelijk stuk van de foto weer te geven zonder dat je geraakt wordt door de haai of de ufo.
Boxhead premiejager

Boxhead premiejager

Aktie Spelletjes 2,6 Geld is het enige dat telt. Loop door de stad en schiet op iedereen die je tegenkomt. Pak de poen die je voor elke dode krijgt, voordat een ander ervandoor gaat met de buit, en gebruik je centen om upgrades te kopen. En zorg er voor dat je zelf niet doodgeschoten wordt, want anders verdient een ander daar een centje aan. Succes!
Bruidspaar aankleden 2

Bruidspaar aankleden 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Kleed de bruid en bruidegom zo goed mogelijk aan, probeer verschillende kledingcombinaties net zolang tot de balk groen is.
Modelmeisje opmaken 4

Modelmeisje opmaken 4

Meisjes Spelletjes 2,6 Kies je model en kleed haar aan met veel verschillende kleren en accesoires.
Babyvakantie

Babyvakantie

Meisjes Spelletjes 2,6 Ook de babycrèche gaat op vakantie, en ze nemen alle baby's mee naar zee! Lekker met een emmer en schepje spelen in het zand en uitwaaien aan het strand. En wanneer ze moe zijn, kunnen ze een dutje doen op het overdekte terras van het luxe vakantiehuis. De baby's kraaien van plezier en genieten allemaal van de vakantie. In dit spel kun je de gemaakte decoraties opslaan. Zo kun je telkens weer nieuwe dingen toevoegen aan jouw eigen baby-vakantiehuis!
Demologic 2 Level Pack

Demologic 2 Level Pack

Aktie Spelletjes 2,6 Je bestuurt een kraanwagen met daaraan een sloopkogel. In ieder level moet je het oranje beeldje raken (indirect of indirect), en een aantal rood omrande blokken. Hoe meer sterren je raakt, hoe hoger je score wordt!
Power Ranger vs Robot

Power Ranger vs Robot

Aktie Spelletjes 2,6 Versla de robot in de ring. Kies elke beurt uit drie mogelijkheden onder je Power Ranger welke aanval je wilt uitvoeren en kijk of het werkt. Succes!
Pengapop 11

Pengapop 11

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer alle ballen weg te werken door 3 of meer ballen van dezelfde kleur op een rij te krijgen.
Mini Golf 2

Mini Golf 2

Sport Spelletjes 2,6 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Huizen Makelaar 4

Huizen Makelaar 4

Denk Spelletjes 2,6 Probeer zoveel mogelijk winst te maken door het kopen en verkopen van huizen. Als je de huizen opknapt leveren ze meer op.
Halloweentaart bakken

Halloweentaart bakken

Meisjes Spelletjes 2,6 Help Shaquita om haar vrienden te verrassen met de mooiste Halloweentaart aller tijden!
Bingo 707

Bingo 707

Behendigheid Spelletjes 2,6 Kies 1 tot 15 nummer, doe een gok en kijk naar de getekende nummers.
De Heilige Oorlog

De Heilige Oorlog

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om in dit oorlogsspel alles wat op je pad komt te vernietigen!
Gangsterchauffeur

Gangsterchauffeur

Race Spelletjes 2,6 Jij bent een gangster die nergens voor terugdeinst. Maar ben je net zo handig achter het stuur als met je pistool?
Dronken Meesters

Dronken Meesters

Behendigheid Spelletjes 2,6 Serveer drankjes aan de klanten. Doe dit met flair door de flessen in de lucht te gooien om extra punten te verdienen. Om zo een echte flairtender status te behalen.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spelletjes 2,6 Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spelletjes 2,6 Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Dodenstad verdedigen

Dodenstad verdedigen

Aktie Spelletjes 2,6 Verdedig jouw dodenstad tegen vijandige aanvallen. Kies een eenheid en voer hier een aanval op uit. Ook kun je tijdens de 'tactische pauze' toverspreuken gebruiken om de vijand uit de buurt te houden. Hoe meer aanvoerders je doodt, hoe meer skillpoints je verdient, waarmee je troepen kunt inhuren voor je eigen leger.
Kattenhuis

Kattenhuis

Denk Spelletjes 2,6 Lang geleden leefde er een stel kittens samen met hun moeder in de kelder van een oud huis. Ook al was er weinig voedsel en was het er nogal koud, ze leefden toch gelukkig. Vind alle verschillen in de tekening om stap voor stap het hele kittenverhaal te kunnen lezen!
Sobic 2

Sobic 2

Denk Spelletjes 2,6 Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Penalty's Schieten 1

Penalty's Schieten 1

Sport Spelletjes 2,6 Schiet op de goal en probeer de bal erin te poeieren! Je hebt 5 kansen, doe je best om de keeper te slim af te zijn!
Brad Pitt Opmaken

Brad Pitt Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,6 Verander de looks van Brad Pitt zoals jij wilt.
Spoorzetter

Spoorzetter

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zorg ervoor dat alle auto's bij het gebouw komen waar ze bij horen. Klik op de pijlen om hun route te bepalen. Sommige auto's moet je laten doorrijden naar het volgende level.
Quad Racer 8

Quad Racer 8

Race Spelletjes 2,6 Probeer om met deze Quad door verschillende landschappen heen te rijden zonder over de kop te gaan. Pas onderweg dus op voor obstakels!
Penalty's Schieten 6

Penalty's Schieten 6

Sport Spelletjes 2,6 Schiet de bal met effect in de goal en houd daarna de bal tegen die de computer in jouw doel probeert te schieten!
Air Hockey 9

Air Hockey 9

Sport Spelletjes 2,6 Probeer om meer goals dan je tegenstander te maken en ga door naar de volgende level!
Verschillen zoeken 8

Verschillen zoeken 8

Meisjes Spelletjes 2,6 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Johnny Depp, Hayden Panettierre en Demi Lovato.

Spelletjes - Menu Little Game