Advertentie
Elite Tetris

Elite Tetris

Denk Spelletjes 2,6 Lekker tetrissen met dit leuke tetris-spel!
Risicorijder

Risicorijder

Race Spelletjes 2,6 Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
Vliegveldmagnaat

Vliegveldmagnaat

Avontuur Spelletjes 2,6 Breng je passagiers naar hun bestemming. Je ziet aan de kleur van hun shirt waar ze naartoe willen. Kies eerst een vliegtuig en een gate, en klik vervolgens op de passagiers en op het vliegtuig waarin je ze wilt vervoeren. Dan stuur je het vliegtuig naar de landingsbaan om op te stijgen. De bestemming kies je door erop te klikken, op het kaartje aan de rechterkant. Vervolgens moet je wel even op het groene vinkje onder de bestemming klikken (dit is vrij klein en dus moeilijk te zien). Je kunt met je vliegtuig meerdere bestemmingen bereiken.
Boogschieten 3

Boogschieten 3

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om elke ronde de hoogste score te schieten om door te gaan naar de volgende ronde. Elke nieuwe ronde wordt het schieten een stuk lastiger omdat de borden op een grotere afstand worden gezet.
Ben 10 Blockade Blitz

Ben 10 Blockade Blitz

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit is een leuke variant van arkanoid met allerlei leuke wapens en levels.
Pimp My Ride 22

Pimp My Ride 22

Kids Spelletjes 2,6 Verander het uiterlijk van deze auto zodat die er super vet eruitziet.
My Cute Dog

My Cute Dog

Meisjes Spelletjes 2,6 In dit spel zorg je voor jouw hond. In het eerste level is ze nog maar een puppy, en kun je haar eten geven en met hem spelen. Maar omdat ze nog maar klein is, kun je nog niet zoveel met haar. In het tweede level is de hond volwassen. Je kunt haar van alles leren. Dat vindt ze leuk. Je kunt er een echte superhond van maken. In het derde level is je hond wat ouder. Je kunt ook nu voor haar zorgen en met haar spelen. Als je je hond goed verzorgt en traint, kun je prachtige foto's van haar verzamelen en deze ophangen aan de muur.
Panda Bounce

Panda Bounce

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om al het fruit te pakken bij dit Breakout spelletje!
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Bowlen 7

Bowlen 7

Sport Spelletjes 2,6 Probeer een zo hoog mogelijke score te halen met bowlen.
Garfields Stripmaker

Garfields Stripmaker

Kids Spelletjes 2,6 Maak zelf je eigen stripverhaal over Garfield en zijn vrienden.
Winter Bar

Winter Bar

Meisjes Spelletjes 2,6 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen voordat ze bevriezen. Wanneer je klanten bevroren zijn moet je ze eerst ontdooien.
Leer Piano Spelen

Leer Piano Spelen

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om het poppetje na te doen en hetzelfde geluidje te spelen!
Tactical Defense

Tactical Defense

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je basis te verdedigen. Koop hiervoor steeds de goede onderdelen.
Stick RPG

Stick RPG

Avontuur Spelletjes 2,6 In dit spel moet je ervoor zorgen dat Mr. Stick zo rijk mogelijk wordt. Verdien geld om te kunnen studeren en betere banen te kunnen krijgen, ga uit om je charmes te verhogen en geld te verdienen in kroeggevechten en ga naar de sportschool om sterker te worden. Succes!
Bomberman 6

Bomberman 6

Denk Spelletjes 2,6 Vernietig de torens van de tegenstander en activeer je eigen torens. Pas op voor de loslopende honden.
Zomerspelen

Zomerspelen

Sport Spelletjes 2,6 Doe mee aan de Olympische zomerspelen en zorg dat je in de driekamp als eerste eindigt!
Bombay Taxi 2

Bombay Taxi 2

Race Spelletjes 2,6 Help Pakya om zijn taxi zonder brokken naar de parkeerplaats te sturen.
Zoek de Verschillen 21

Zoek de Verschillen 21

Denk Spelletjes 2,6 Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Straatgevecht 3

Straatgevecht 3

Aktie Spelletjes 2,5 Iemand heeft de voordeur van je vriend smilie man vernield. Hij is erg boos over en jij hebt hem beloofd om uit te zoeken wie dat heeft gedaan. Versla alle slechterikken die je onderweg tegenkomt, als je voorwerpen of slechterikken opeet krijg je hun speciale gaven.
Sleeën 1

Sleeën 1

Sport Spelletjes 2,5 Je zit met een aantal man in een lange slee, waarmee je van een heuvel af moet en dan door een ring moet springen.
Hamster Trials

Hamster Trials

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om met je hamster naar het vlaggetje te rollen.
Poetsen op de uni

Poetsen op de uni

Denk Spelletjes 2,5 Tjonge, wat een troep daar in die universiteitsgebouwen! De vreemdste voorwerpen staan, liggen en hangen door elkaar heen. Jij hebt als student een bijbaantje als schoonmaker en hebt van je bazin de opdracht gekregen om het één en ander op te ruimen. De spullen die opgeborgen moeten worden, heeft ze op het bord geschreven. Probeer ze allemaal te vinden zodat het allemaal iets overzichtelijker wordt voor de studenten en professoren.
Naar de tandarts

Naar de tandarts

Meisjes Spelletjes 2,5 De tandarts staat al klaar en roept de patiënten in de spreekkamer. Ze gaan in de stoel zitten en doen hun mond wijd open. In dit spel ben jij de tandarts en ga je aan de slag om alle gaatjes te vullen. Succes!
Kamer Opmaken 1

Kamer Opmaken 1

Meisjes Spelletjes 2,5 Verander en decoreer deze kamer zoals jij wilt.
Washington's Eethuisje

Washington's Eethuisje

Behendigheid Spelletjes 2,5 George Washington is een eethuisje begonnen en heeft jou aangenomen om zijn klanten te bedienen. Maak al het eten dat zij bestellen klaar en geef het aan ze voor ze weer weglopen. Succes!
Max Dirtbike 3

Max Dirtbike 3

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om deze trialrijder in ieder level naar de finish te loodsen! Kijk uit dat hij niet over de kop slaat of in ravijnen stort.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 2,5 In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen, hij zit iets ten zuiden van de pizzeria. Met de radar rechts bovenaan kan je zien hoe het met je bestellingen en pizzakwaliteit staat.
Kellie Dress Up

Kellie Dress Up

Meisjes Spelletjes 2,5 Help Kellie beslissen wat ze vandaag aandoet!
Varkensdroom

Varkensdroom

Avontuur Spelletjes 2,5 Dit varkentje wordt wakker in een monnikencel. Hij heeft een rare droom gehad, en vraagt zich af wat er is gebeurd. Hij stapt uit bed, en merkt dat de tempel is overstroomd. Hij krijgt een belangrijke opdracht: de oude geschriften redden, zodat ze niet onder water komen te staan.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spelletjes 2,5 Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?

Spelletjes - Menu Little Game