Advertentie
Volleybal 3

Volleybal 3

Sport Spelletjes 2,5 Speel een spelletje volleybal met de kerstman!
Kamer Opmaken 2

Kamer Opmaken 2

Meisjes Spelletjes 2,5 Verander en decoreer deze kamer zoals jij wilt.
Meisje Opmaken 34

Meisje Opmaken 34

Meisjes Spelletjes 2,5 Geef dit meisje een stralende nieuwe look.
Beetle Race

Beetle Race

Race Spelletjes 2,5 Leg met je Beetle het parcours zo snel mogelijk af! Neem onderweg alle vellen HP-fotopapier mee! Verzamel ze alle 9 en ga dan weer terug naar de pits.
Taart voor de Bruiloft

Taart voor de Bruiloft

Meisjes Spelletjes 2,5 Daar komen de bruid en de bruidegom. Alle gasten komen ze feliciteren en daarna is er taart. Ja, alle gasten zijn benieuwd hoe de bruidstaart eruit zal zien en of die lekker zal smaken. Vandaag ben jij de bakker. Ik ben benieuwd of het je lukt de gasten te verbazen met jouw taart. Ik denk dat dat je wel moet lukken. Er zijn genoeg mogelijkheden in dit taartenspel om een super bruidstaart te maken.    
Bruidspaar aankleden

Bruidspaar aankleden

Meisjes Spelletjes 2,5 Kies mooie kleding uit voor dit romantische stelletje.
Penalty's Schieten 8

Penalty's Schieten 8

Sport Spelletjes 2,5 Schiet alle ballen naar de goal en versla de keeper!
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
Verborgen piratenspul

Verborgen piratenspul

Denk Spelletjes 2,5 Zoek alle spullen die deze piraten op hun schip hebben verborgen! Voor ieder gevonden voorwerp krijg je 10 punten. Wanneer je op een verkeerd voorwerp klikt, verlies je 15 punten. De tijd loopt maar door, dus probeer zo snel mogelijk te zoeken!
Fruitige kronkels

Fruitige kronkels

Denk Spelletjes 2,5 Dit is een leuke variant van Pengapop, in het oerwoud. Zorg ervoor dat je steeds 3 dezelfde fruitsoorten naast elkaar hebt!
Lemon-jong

Lemon-jong

Denk Spelletjes 2,5 Dit is een leuk Mahjong-spel dat iets afwijkt van de gewone Mahjong-spellen: je kunt namelijk ook paren maken met de stenen in het midden. Zoek gewoon gelijke stenenparen en zorg dat je niet vast komt te zitten!
Koken met Tessa: loempia's

Koken met Tessa: loempia's

Meisjes Spelletjes 2,5 Zoek de ingrediënten bij elkaar en ga aan de slag. Volg de instructie in het spel en leer hoe je een perfecte loempia maakt!
Tom en Jerry quadrijden

Tom en Jerry quadrijden

Race Spelletjes 2,5 Tom en Jerry hebben een nieuwe hobby: quadrijden! Help jij ze om zo ver mogelijk te komen en onderweg alle bonussen te pakken?
Flirten in de Auto

Flirten in de Auto

Race Spelletjes 2,5 Rijd rond in de liefdeslaan en versier zoveel mogelijk vrouwelijke auto's!
Vrije Trap 7

Vrije Trap 7

Sport Spelletjes 2,5 Probeer om de bal in de goal te schieten!
Zodiac Toren

Zodiac Toren

Denk Spelletjes 2,5 Laat de Zodiac stenen verdwijnen door de juist vormpjes erop te leggen.
Bejeweled 24

Bejeweled 24

Denk Spelletjes 2,5 Speel dit potje bejeweled en zorg dat je de meeste punten haalt.
Paardenren Wedstrijd

Paardenren Wedstrijd

Sport Spelletjes 2,5 Gok welk paard er gaat winnen bij het paardenrennen!
JetBus

JetBus

Behendigheid Spelletjes 2,5 Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt. Hoe langer je passagiers op je moeten wachten, hoe minder geld je verdient. Zodra je genoeg geld hebt verdiend, mag je door naar het volgende level. Kijk uit dat je je wagen niet te vaak beschadigt, en zorg dat je je rit binnen de tijd maakt. Iedere passagier heeft zijn/haar eigen kenmerken, met elk zijn/haar voor- en nadelen. De wind en magneten kunnen je rit behoorlijk lastig maken. Probeer om alle power-ups te verzamelen die af en toe naar beneden komen vallen!
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spelletjes 2,5 Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Meisjeskamer Inrichten

Meisjeskamer Inrichten

Meisjes Spelletjes 2,5 Dit is een combinatie van een geheugenspelletje en een makeover-spelletje. Speel memo en verdien geld om je slaapkamer in te richten!
Blackjack 2000

Blackjack 2000

Denk Spelletjes 2,5 Zet in en speel tegen de computer in dit bekende casino spel!
Roep van Atlantis

Roep van Atlantis

Denk Spelletjes 2,5 Dit spel is een uitje naar de antieke wereld. Jij gaat het altaar van Poseidon restaureren met de kristallen die je in de verscheidene levels kunt verdienen. In de meeste levels moet je rijen van drie of meer maken om steentjes weg te spelen en zo de delen van het voorwerp naar de bodem van het veld te spelen. In andere levels moet je puzzelstukjes vinden en samenvoegen. Als je Bejeweled leuk vindt, is dit spel een aanrader.
Vogels Schieten

Vogels Schieten

Aktie Spelletjes 2,5 Probeer de vogels uit de lucht te schieten voordat ze je helemaal onder poepen.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spelletjes 2,5 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Word een supermodel 2

Word een supermodel 2

Meisjes Spelletjes 2,5 Speel het tweede deel van dit spel waarin je eindeloos kunt shoppen en, dankzij je goede gevoel voor mode, een topmodel kunt worden. Win jij de modewedstrijden? Elke dag krijg je een nieuwe hoeveelheid geld waarmee je kunt proberen een supermodel te worden. Word jij ons nieuwe topmodel?
Counter Strike 3

Counter Strike 3

Aktie Spelletjes 2,5 Schiet op zoveel mogelijk doelen in 50 seconden.

Spelletjes - Menu Little Game