Advertentie
Blikjes Race

Blikjes Race

Race Spelletjes 2,5 Bereik elk checkpoint binnen 30 seconden en race naar de finish.
Dolfijn Springen 5

Dolfijn Springen 5

Avontuur Spelletjes 2,5 Deze dolfijn wordt achternagezeten door een orka. Zorg dat hij niet gepakt wordt!
Ballet Parkeren

Ballet Parkeren

Race Spelletjes 2,5 Bots tegen de auto's aan om ze in het parkeervak te laten rollen.
Vissen 2

Vissen 2

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer binnen de tijd zo veel mogelijk vissen te vangen. Pas op voor bliksemschichten en drijvende onderbroeken!!!
Vic de Vitaminevreter

Vic de Vitaminevreter

Avontuur Spelletjes 2,5 Help Vic de Vitaminevreter om de gezonde hapjes zoeken. Je mag niet teveel snoep en andere dikmakertjes eten.
Vliegveld

Vliegveld

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer zoveel mogelijk vliegtuigen veilig te laten landen. Je doet dit door een vliegtuig recht over een landingsbaan te laten vliegen, het vliegtuig landt dan vervolgens automatisch. Pas op voor terroristische vliegtuigen!
Big Battle Tanks

Big Battle Tanks

Aktie Spelletjes 2,5 Het is oorlog, en je bent met je tank beland in Siberië. Je dacht dat je wel even zou kunnen rijden zonder vijandige tanks tegen te komen, maar dat was een grote vergissing: de vijand staat je al op te wachten. Hij laat het natuurlijk niet zomaar gebeuren dat je zijn gebied bezet en vecht terug met zijn eigen tank. Probeer daarom om deze tank uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een tank kapot. De vijandige kogels kunnen jouw tank direct raken, maar er ook voor zorgen dat het ijs eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Monster Truck 2

Monster Truck 2

Behendigheid Spelletjes 2,5 Stap in deze gigantische truck en bestorm deze extreme heuvels om bij de eindlijn te komen.
Het breinspel

Het breinspel

Denk Spelletjes 2,5 Dit zijn zes uitdagende minigames waarin je je hersenen kunt testen en trainen. Als je meerdere vragen achter elkaar juist beantwoordt, krijg je extra punten. Er komen wiskundige, logische, visuele en geheugenvraagstukken voorbij. Succes!
Victor's Nachtmerries 2

Victor's Nachtmerries 2

Avontuur Spelletjes 2,5 Dit is het vervolg op deel 1, bevrijd Victor van zijn enge nachtmerries!
Galaktoid

Galaktoid

Behendigheid Spelletjes 2,5 Schiet de barrières omver zonder de bal te laten vallen! Houd de bal in het spel en schiet de barrières omver om punten te scoren. Verzamel de bonussen om meer kracht te vergaren.
Zoek de prinses

Zoek de prinses

Meisjes Spelletjes 2,5 In dit spel zie je telkens twee bijna gelijke plaatjes. De ene keer is het een chique prinses die aan het schilderen is en de andere keer drinkt de prinses een kopje thee. Zoek de verschillen en speel dit mooie spel vol leuke prinsessen. Stuur het spel op naar je vrienden, zij zijn ook vast dol op spellen met prinsessen!
Toren Verdedigen 7

Toren Verdedigen 7

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om je basis te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.
Bermuda Escape

Bermuda Escape

Denk Spelletjes 2,5 Jij bent gestrand in de Bermudadriehoek, en je schip zinkt langzaam naar de zeebodem. Probeer om hieruit te ontsnappen! In het schip zelf, en daarna ook daarbuiten, vind je allerlei spullen die je kunt gebruiken om weer naar de oppervlakte te komen. Ook zijn er puzzels op te lossen. Laat je hersenen kraken in dit leuke ontsnapspel!
Verover je Liefde

Verover je Liefde

Meisjes Spelletjes 2,5 Dit is een spel over liefde. Houd je wel of niet van hem? Vindt hij je wel of niet leuk? In dit spel ontdek je het. De jongen en het meisje spelen tegen elkaar. Hij of zij kan een hartje naar de ander gooien. Als reactie kan zij of hij dan een schoen of een colablikje teruggooien. Je moet heel wat hartjes gooien om de ander te overtuigen! Kijk of het echte liefde is. Je kunt dit spel met 1 of 2 spelers spelen.
Smurf de verschillen

Smurf de verschillen

Denk Spelletjes 2,5 Zoek de verschillen in deze twee op het oog identieke Smurfenplaatjes voor er vijf minuten om zijn. Als je een fout maakt, worden er punten van je score afgetrokken. Succes!
Mijn favoriete kapsel 3

Mijn favoriete kapsel 3

Meisjes Spelletjes 2,5 We hebben weer een nieuw deel in de serie kappersspellen! In dit derde deel beheer je een kapsalon aan zee. Alle vakantiegangers komen langs voor een zomerse look. Laat zien hoe goed je bent in het knippen, krullen en kleuren van haren. Ook ga je aan de slag met de verzorging van baarden en snorren. Dat is echt een uitdaging voor alle kappers in spé. Laat zien dat jij de beste bent!
Scooby Doo onderzeeër

Scooby Doo onderzeeër

Avontuur Spelletjes 2,5 Scooby en Shaggy zitten op een onderzeeër en ze moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spelletjes 2,5 Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren, kun je die uit de weg ruimen door op de spatiebalk te drukken. Dit spel kun je zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen. Veel plezier in de 40 levels die het spel telt!
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spelletjes 2,5 Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Mooi huis

Mooi huis

Meisjes Spelletjes 2,4 Kies kleding, een kapsel en make-up voor het meisje
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spelletjes 2,4 Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Paardenrace 5

Paardenrace 5

Sport Spelletjes 2,4 Race met je paard zo snel mogelijk over het parcours en probeer over de obstakels heen te springen.
Cake maken

Cake maken

Meisjes Spelletjes 2,4 Kies de ingredienten en decoraties en bak je eigen verjaardagstaart.
Ruïneracer

Ruïneracer

Race Spelletjes 2,4 Je bent de bestuurder van de "Riprage", een monstertruck. Je probeert in je voertuig de stad te verlaten, die door een ramp vernietigd is. De wegen zijn niet langer recht en zitten vol met obstakels. Spring hier overheen door genoeg vaart te maken en je eroverheen te lanceren. Onderweg kom je soms verkeersrobots tegen die geen nut meer hebben nu de stad vernietigd is. Je mag ze dus omverrijden en daar krijg je punten voor. Je krijgt tevens punten voor het omrijden van lantaarnpalen, telefooncellen en tonnen. Hoe eerder je het einde van een level bereikt, hoe hoger je score is. Je kan je score ook verhogen door stunts uit te voeren.
Baby-cijfers

Baby-cijfers

Denk Spelletjes 2,4 Zoek in dit spel de verborgen cijfers. Kijk heel aandachtig naar deze leuke babyplaatjes. Kun je de nummers vinden? Je moet wel een beetje snel zijn, anders is de tijd om en moet je weer opnieuw beginnen. Er zijn drie levels in dit cijferspel.
Op zoek naar Melk

Op zoek naar Melk

Avontuur Spelletjes 2,4 Dit katje heeft ontzettend zin in melk. Alleen is de kan waar normaal de melk in zit, helemaal leeg... wat nu? Help jij dit katje om, met behulp van een schatkaart, de melkschat te vinden, zodat het nooit meer hoeft te bedelen om melk?
Gelukkige Baby

Gelukkige Baby

Meisjes Spelletjes 2,4 Zorg dat de baby gelukkig wordt en gelukkig blijft. Maak hem blij door allerlei voorwerpen aan te klikken.
Ontsnap uit het ziekenhuis

Ontsnap uit het ziekenhuis

Denk Spelletjes 2,4 Verken de kamers, vind aanwijzingen en ontsnap uit het ziekenhuis.

Spelletjes - Menu Little Game