Advertentie
Dynasty Street

Dynasty Street

Aktie Spelletjes 2,4 Je gaat veel vechten op straat. Je kan kiezen om eerst te oefenen (DOJO mode) of om meteen echt de straat op te gaan (start game).
Halloweenhuis

Halloweenhuis

Meisjes Spelletjes 2,4 Het is leuk om met Halloween je hele huis in te richten met Halloweenspulletjes. Pompoenen voor de deur en een geraamte in de gang... en zo zijn er nog een heleboel andere enge decoraties te bedenken. Griezelig en grappig tegelijk!
Isoball 3

Isoball 3

Denk Spelletjes 2,4 Plaats blokken op zo'n manier dat de bal in het gat rolt!
Arkanoid

Arkanoid

Behendigheid Spelletjes 2,4 In deze leuke versie van Arkanoid ga jij proberen om alle balkjes weg te schieten.
Warlight

Warlight

Denk Spelletjes 2,4 Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen. Ieder verdedigend leger heeft 70% kans om een aanvallend leger uit te schakelen. Verover gebieden en vergroot zo je economische en politieke macht over verschillende continenten. Je kunt zowel tegen de computer als tegen een vriend spelen. Bepaal zelf in welke mate je het toeval een rol wilt laten spelen in het spel, door de 'luck modifier' aan te passen!
Vechtende pinguïns

Vechtende pinguïns

Aktie Spelletjes 2,4 Deze pinguïns proberen hun ijsschots te verdedigen door sneeuwballen op elkaar af te vuren. Probeer je tegenstander van zijn ijsschots te verdrijven door hem zo vaak mogelijk te raken, en zijn sneeuwballen te ontwijken!
Piraten

Piraten

Aktie Spelletjes 2,4 Het doel van dit spel is simpel. Doe alles wat nodig is om het andere team te vernietigen. Piraten vechten natuurlijk niet met hun vuisten en daarom hebben ze een leuk arsenaal wapens. Het team dat het langst leeft, wint.
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spelletjes 2,4 Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook in deze aflevering van Ballonkanon weer nieuwe, uitdagende obstakels die je moet omzeilen!
Een kleurloze wereld

Een kleurloze wereld

Meisjes Spelletjes 2,4 In dit spel ga je met een roze vosje op zoek naar kleuren. Verzamel bloemen en levens in dit spel en zorg dat je de aanvallen van de blauwe bijen, cactussen , egels, sneeuw enzovoorts overleeft, in de verschillende werelden!
Huisdieren Verzorgen

Huisdieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jouw huisdiertje het katje, puppy en de pony hebben dringend je aandacht nodig. Verzorg ze goed door te geven wat ze willen hebben.
Tennis 5

Tennis 5

Sport Spelletjes 2,4 Je gaat tennissen tegen een computer. Je slaat snel mis duslet goed op.
Kanonskogel Begeleiden

Kanonskogel Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer om de balletjes in de goede buizen te laten vallen. Hoe kleiner de buis des de meer punten je krijgt.
Supervliegtuigen

Supervliegtuigen

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij bestuurt een gevechtsvliegtuig dat door een soort tunnel vliegt. Deze tunnel wordt ook gebruikt door de vijand, die eropuit is om jouw vliegtuig te beschadigen en uiteindelijk helemaal neer te schieten. Je kunt je vliegtuig en je wapens upgraden. Schiet gebouwen en vijanden neer, pak bonussen en loods je vliegtuig door deze tunnel vol gevaren en uitdagingen!
Elite Forces Clone Wars

Elite Forces Clone Wars

Aktie Spelletjes 2,4 Probeer om de vijand te verslaan door hordes klonen op hem af te sturen. Het is de bedoeling dat je de vijandige barakken verovert. Jij maakt deel uit van het blauwe team, en de legers van de vijand zijn groen of rood gekleurd. De grijze barakken zijn neutraal terrein, hier hoef je geen aanval van te verwachten. Hoe meer barakken je verovert en hoe groter ze zijn, hoe meer jij je legereenheden kunt uitbreiden. Je kunt ook meerdere barakken tegelijk veroveren, door de muiscursor te verslepen. Zo kun je uiteindelijk je eigen territorium weer terugveroveren!
Spanx en Redmond 1

Spanx en Redmond 1

Avontuur Spelletjes 2,4 Je wordt gemarteld, een ander dier ook. Dan heb je de kans om te ontsnappen. Je rent weg, maar daar staan weer professoren en cirkelzagen op je te wachten om je te martelen, Vlucht!
Wraps Maken

Wraps Maken

Behendigheid Spelletjes 2,4 Bedien je klanten de wraps waar ze om vragen. Let er op dat de klanten niet te lang op hun eten hoeven te wachten.
Winterse bruidsjurken

Winterse bruidsjurken

Meisjes Spelletjes 2,4 Kijk, het is wit buiten! Er ligt sneeuw op de daken en langs de straten. Het ziet er prachtig uit, maar is wel een beetje koud. Lydia, Linda en Lola gaan vandaag trouwjurken passen. Ook zijn ze op zoek naar een bijpassende make-up en een feestelijk bruidskapsel. Omdat het winter is, moeten ze hier bij de keuze van een trouwjurk natuurlijk wel rekening mee houden. Ze zoeken dus een trouwjurk waarmee ze ook naar buiten kunnen, want een fotoreportage in de sneeuw is wel heel romantisch. Gelukkig is er in dit spel een ruime keuze aan kapsels, opmaakspulletjes, bruidsjurken, sluiers, boeketten en schoentjes!
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spelletjes 2,4 Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere manier kennen!
Mini Voetbal

Mini Voetbal

Sport Spelletjes 2,4 Probeer om in dit voetbalspel je tegenstander te verslaan!
Herverovering

Herverovering

Behendigheid Spelletjes 2,4 Het heelal wordt bedreigd door oermonsters die in verscheidene sectoren zijn binnengeslopen. Verover de sector terug door steeds stukken van de sector af te snijden en sluit monsters in voor extra punten. Maar let op: als je het portaal of een oermonster raakt, ga je dood. Scoor de bonussen voor een tijdelijk extraatje als je de spatie indrukt: met een B ga je harder, met M kun je schieten en met S een stroomstoot afgeven.
Ziekenhuis 2

Ziekenhuis 2

Behendigheid Spelletjes 2,4 Geef je klanten zo snel mogelijk het juiste medicijn.
Krankzinnige spellendoos

Krankzinnige spellendoos

Behendigheid Spelletjes 2,4 Dit is een verzameling minigames, waarin van alles en nog wat kan gebeuren. Ieder spel heeft zijn eigen regels en doelen. Zorg dat je genoeg levens behoudt! Je kunt de spellen in de story mode spelen, of in de random mode. In de story mode speel je alle spellen achter elkaar. Zodra je ze allemaal hebt uitgespeeld, win je. In de random mode kiest de computer een spel voor je uit, en speel je door tot je geen levens meer hebt. Veel plezier!
Stickman Madness 2

Stickman Madness 2

Aktie Spelletjes 2,4 Dit is een mooie schietgame waarmee je in je eentje moet zorgen dat je tegenstanders uitschakelt !
Rollende voetbal

Rollende voetbal

Denk Spelletjes 2,4 Plaats verschillende vormen zo in het voetbalveld, dat de bal in de goal rolt. Je kunt de vormen bovenin het venster naar de juiste plaats verschuiven, en wanneer je klikt, vallen ze op hun plaats in het voetbalveld zelf.
Sue's klerenmaker

Sue's klerenmaker

Meisjes Spelletjes 2,4 Naai de delen van de kledingstukken aan elkaar in de juiste volgorde.
Kerst Trial

Kerst Trial

Kerst Spelletjes 2,4 Probeer met de Kerstman het einde van de level te bereiken zonder je quad te vernielen.
Trial 2

Trial 2

Race Spelletjes 2,4 Je gaat racen met een motor. Race over de obstakels heen.
Mijn lekkerste pizza

Mijn lekkerste pizza

Meisjes Spelletjes 2,3 In dit winkelspel komen je klanten hun pizza's bestellen. Het is jouw taak om de bestelde pizza's klaar te maken. Doe je dat goed, dan zijn je klanten tevreden en kun je door naar het volgende level. Als je klanten de pizza's lekker vinden, komen ze natuurlijk terug en wordt je pizza shop een zaak waarmee je goed kunt verdienen. Veel plezier met het maken van de pizza's!

Spelletjes - Menu Little Game