Advertentie
Roekeloze Rijder

Roekeloze Rijder

Race Spelletjes 2,3 Rijd zo snel mogelijk over het circuit en probeer alle andere auto's te ontwijken.
Mountainbike 2007

Mountainbike 2007

Sport Spelletjes 2,3 Fiets met deze mountainbike alle heuvels op en af om het level te voltooien!
Looney Tunes Mahjong

Looney Tunes Mahjong

Denk Spelletjes 2,3 Combineer de gelijke stenen met elkaar om ze weg te spelen.
Space Invaders 1

Space Invaders 1

Aktie Spelletjes 2,3 De klassieke Space Invaders game. Schiet alle aliens neer met je kanon.
Mode voor Barbie meisjes

Mode voor Barbie meisjes

Meisjes Spelletjes 2,3 Barbie is een meisje dat dol is op mode. In de zomer hebben we heel veel bikini's voor haar uitgezocht. Maar daar is het nu veel te koud voor. Het is alweer herfst en meisje Barbie wil nu graag een lekker warme trui en leuke laarsjes. Zoek ze in de kasten achter Barbie. Barbie heeft een heel grote garderobe. Je kunt haar kleden zoals jij dat mooi vindt. Daarna kun je de achtergrond kiezen en versieren met allerlei spulletjes . Bijvoorbeeld een fiets  en een hond. Daarna kun je het plaatje uitprinten of je kunt teruggaan om nog iets te veranderen. Ook kun je kiezen om het spel met 5-levels te spelen. Hierin moet je proberen het voorbeeld na te maken binnen de tijd.
Helse pompoen

Helse pompoen

Avontuur Spelletjes 2,3 Mooi getekend, dit Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Mean Girls Bejeweled

Mean Girls Bejeweled

Meisjes Spelletjes 2,3 De gemene meisjes zijn de baas op school. Bestrijd ze met hun eigen wapens en houd je hoofd koel! Vergroot je populariteit door te winnen. Maar wees voorzichtig: de verschillende symbolen hebben elk een andere uitwerking op je persoonlijkheid.
Euro vrije trap 2012

Euro vrije trap 2012

Sport Spelletjes 2,3 Knal die bal in het doel en zorg dat de tegenstander niet scoort! Kies je team en probeer om de winnaar te worden van het Europese kampioenschap voetbal. Om beurten ben je aan de beurt als speler die een vrije trap neemt, en als keeper. Wanneer jij scoort, verdien je 50 punten en wanneer je een bal tegenhoudt, verdien je 30 punten. Wanneer je een munt raakt, krijg je bonuspunten.
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spelletjes 2,3 Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Turbo Racer 4

Turbo Racer 4

Race Spelletjes 2,3 Race door de stad en probeer de eindstreep te halen zonder tegen andere auto's aan te rijden.
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spelletjes 2,3 Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.
Mijn lieve hamster

Mijn lieve hamster

Meisjes Spelletjes 2,3 In dit spel spelen hamsters de hoofdrol. Hou jij ook zo van deze kleine lieve diertjes? De hamsters wonen in een prachtig verblijf. In het eerste level van het spel moet je voor 1 hamster zorgen. Je kunt de hamster oppakken en overal neerzetten. Je zet hem bij het eten neer om hem te laten eten, bij het water om hem te laten drinken, in het looprad om hem te laten sporten, en nog veel meer. Zo blijft je hamster gezond en gelukkig. Let goed op de tanden van de hamster: als ze te lang worden kan hij namelijk ontsnappen! In dit spel zijn verschillende levels. In elk level komt er 1 hamster meer in je hamsterverblijf.
Pizza Passie

Pizza Passie

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer de pizza zo lang mogelijk in de lucht te houden.
Toren Verdedigen 5

Toren Verdedigen 5

Aktie Spelletjes 2,3 Probeer om je basis te verdedigen tegen de invallers.
Boxhead Halloween

Boxhead Halloween

Aktie Spelletjes 2,3 Dit is een leuke versie van Boxhead. Schiet alle poppetjes die op je wegkomen af!
Gezichtjes Bejeweled

Gezichtjes Bejeweled

Behendigheid Spelletjes 2,3 Plaats 3 van dezelfde gezichtjes op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Voetballen 6

Voetballen 6

Sport Spelletjes 2,3 Probeer met dit voetbalspel de Champions League te winnen.
Huiskamer Inrichten 8

Huiskamer Inrichten 8

Meisjes Spelletjes 2,3 Richt deze kamer prachtig in met de gegeven meubels en accessoires.
Kerstbruid Eva

Kerstbruid Eva

Meisjes Spelletjes 2,3 Dit is een deel uit de Eva-serie. Eva is de beste vriendin van Tessa. Je hebt haar al ontmoet in Tessa's Schoentjes en Tessa's Kerst. Eva heeft ook haar eigen spellen, bijvoorbeeld Eva's Kapsalon. In dat spel kun je Eva helpen om het haar van haar klanten zo mooi mogelijk te maken. Maar nu is het tijd voor een geweldig feest. Eva gaat trouwen met haar vriend Bob. Ze hebben hiervoor de mooiste tijd van het jaar uitgekozen, de kersttijd. Alles is heel mooi versierd en overal staan verlichte kerstbomen. Misschien gaat het zelfs nog sneeuwen. Help Eva en Bob om er op deze belangrijke dag geweldig uit te zien. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende bruidsjurken en accessoires, zoals bruidssluiers, bruidsschoentjes en bruidsboeketten. Natuurlijk is er voor de bruid ook een mooie make-up. Kies een prachtig bruidskapsel en maak Eva op zoals jij dat het mooiste vindt. Tot slot kies je een mooie achtergrond voor deze bruid en bruidegom. Jij maakt van Eva en Bob vast een knap stel!
Sim Taxi Berlijn

Sim Taxi Berlijn

Race Spelletjes 2,3 Tijd om Berlijn te gaan verkennen! Is er een betere manier om de straten van deze stad te leren kennen dan als taxichauffeur? Vervoer passagiers en verzamel munten om zo veel mogelijk geld te verdienen. Vervoer je passagiers snel en veilig, want als je er te lang over doet of tegen auto's of huizen aan botst verdien je minder geld. En het is natuurlijk ook belangrijk dat je op tijd langs het pompstation rijdt om te tanken, anders houdt je taxi ermee op. Zorg dat je uit handen van de politie blijft! Succes!
Sprookjes en aankleden

Sprookjes en aankleden

Meisjes Spelletjes 2,3 Welkom in dromenland! Vlieg mee en voel het sterrenstof om je hoofd dwarrelen. Kijk rond in het sprookjeswoud en speel met de elfen en feeën. Jij mag ze opmaken en aankleden! Ook ga je het sprookjesbos versieren. Veel plezier!
Sim Taxi Amsterdam

Sim Taxi Amsterdam

Race Spelletjes 2,3 Je bent taxichauffeur in Amsterdam. Verdien zo veel mogelijk geld door passagiers te vervoeren en munten te verzamelen. Vervoer je passagiers snel en veilig, want als je er te lang over doet of tegen auto's of huizen aan botst verdien je minder geld. Vergeet ook niet langs het pompstation te rijden om te tanken, anders houdt je taxi ermee op, en blijf vooral uit handen van de politie! Succes!
Bike Mania 3

Bike Mania 3

Race Spelletjes 2,3 Race met je Trial zo snel mogelijk over het ijs naar de finish!
Speerwerper

Speerwerper

Sport Spelletjes 2,3 Als Olympisch sporter ga jij proberen om de speer zo ver mogelijk te gooien! Je hebt vijf pogingen om de score van je tegenstanders te verbeteren. Zorg voor een maximale kracht, hoek en snelheid!
Halloween Puzzle

Halloween Puzzle

Meisjes Spelletjes 2,3 Het is Halloween! Kijk wat een leuke Halloweenplaatjes: heksen, katten, oude huizen, Halloween-honden en zelfs een baby met een Halloweenkostuum aan. Ga snel aan de slag met deze Halloween-puzzel!
Bob's Wraak

Bob's Wraak

Aktie Spelletjes 2,3 Je moet met Bob wraak nemen op de zwarte ridder die je hele familie heeft vermoord.
Tessa's Hamburger

Tessa's Hamburger

Meisjes Spelletjes 2,3 Dit is een deel uit de Tessa Serie over koken. In dit spel leer je een recept te bereiden. Je leert welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ze klaar moet maken. Leer hoe je alles moet snijden en hoe lang je het gerecht moet koken of in de oven moet doen. In dit deel leer je hoe je hamburgers kunt maken. Aan het eind van het spel kun je het recept uitprinten zodat je het in je eigen keuken kunt proberen te maken.
Parkeerplaats

Parkeerplaats

Denk Spelletjes 2,3 Probeer om alle auto's op de goede plek te parkeren. Je moet de wagens plaatsen op de vlakken die dezelfde kleur hebben als de auto's.
Bediening 5

Bediening 5

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer om het eten dat je klanten besteld hebben, perfect te serveren!

Spelletjes - Menu Little Game