Advertentie
Chester Golf

Chester Golf

Sport Spelletjes 2,3 Speel als Chester Cheetah en sla de bal in het gaatje in zo min mogelijk slagen.
Opmaken Dollmaker

Opmaken Dollmaker

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer om dit meisje zo mooi mogelijk op te maken!
Kleine Ninja

Kleine Ninja

Behendigheid Spelletjes 2,3 Breng de kleine ninja al tekenend naar het einde van het level!
Ontsnappingsserie 4

Ontsnappingsserie 4

Denk Spelletjes 2,3 Je komt bij in een badkamer en ziet dat je opgesloten bent. Zoek naar spullen die je gebruiken kunt om te ontsnappen en zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk doet.
Volgende!

Volgende!

Menu 2,3 Wat een bijzonder hondje: hij kan versteende klonen van zichzelf maken. Dat is handig, want hij zit gevangen in een ondergronds gangenstelsel, waaruit hij probeert te ontsnappen. De versteende klonen kan hij mooi gebruiken als opstapje, als hij ergens niet in één keer op kan springen. Je kunt ook zulke stenen opstapjes maken wanneer het hondje in de lucht zweeft: zo kan hij goed over de scherpe pinnen heen springen. Deze zijn namelijk levensgevaarlijk! Hoe minder stenen blokjes je gebruikt, hoe meer sterren, en dus punten je verdient.
Steppenwolf 18

Steppenwolf 18

Avontuur Spelletjes 2,3 In deel 18 van Steppenwolf moet je proberen om het huis binnen te komen!
Alias 3

Alias 3

Aktie Spelletjes 2,3 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
DJ Simulator

DJ Simulator

Kids Spelletjes 2,3 Maak als een echte DJ je eigen scratch effecten.
Kappersalon Inrichten

Kappersalon Inrichten

Meisjes Spelletjes 2,3 Richt deze kapsalon in zoals jij dat mooi vindt.
Straat Drifting

Straat Drifting

Race Spelletjes 2,3 Probeer om het einde van de race te halen en maak hierbij vette drifts!
Days 2 Die

Days 2 Die

Aktie Spelletjes 2,3 Je wordt belaagd door zombies. Je kunt blokkades opzetten om ze even af te houden, maar je moet ze wel allemaal afschieten. Voor je naar het volgende level gaat kun je upgrades kopen, zoals munitie en betere wapens, maar ook huurlingen die met je meevechten. Klik dan op de huurling, zodat hij blijft staan of je volgt. Succes!
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spelletjes 2,3 Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Hamster slingeren

Hamster slingeren

Behendigheid Spelletjes 2,3 Klik in de richting van een plateau om het touw eraan vast te haken. Sleep vervolgens de hamster heen en weer, zodat hij aan het slingeren komt. Wanneer hij genoeg snelheid heeft, druk je op de spatiebalk om los te komen van het plateau en je aan een nieuw plateau vast te haken. Kersen leveren bonuspunten op.
King of the Rocks

King of the Rocks

Behendigheid Spelletjes 2,3 Dit is een leuk veroveringsspel waarin je de kastelen en fabrieken van je tegenstander moet veroveren door er ballonnen naartoe te sturen. Neem zo snel je kunt ook de neutrale kastelen en fabrieken over om zo sneller ballonnen te kunnen maken, want hoe meer ballonnen, hoe sneller de slag is gewonnen. Zorg ervoor dat jij die winnaar bent! Veel plezier!
Alles stort in

Alles stort in

Behendigheid Spelletjes 2,3 In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Honger naar Macht

Honger naar Macht

Aktie Spelletjes 2,3 In dit spel help je Arthur om 14 gebieden te veroveren. Gebruik je goud om vestingwerken en troepen te kopen. Je kan de hulp van vier soldaten inroepen, die elk hun unieke eigenschappen hebben. Arthur blijft op zijn post om zijn soldaten te leiden, maar pas op dat de vijand niet bij hem komt: als zijn levenskracht afneemt, is het spel voorbij. Gelukkig heb je een betrouwbaar zwaard om jezelf te verdedigen! Je krachtigste wapen is een katapult, waarmee je keien en toverdranken naar de vijanden kunt schieten. De toverdranken hebben alle drie een andere werking. Je kan muren en torens bouwen, maar let op: deze kan je alleen op je eigen grondgebied neerzetten. Er zijn in totaal zeven heersers die je moet verslaan, en elk van hen heeft een andere verdedigings- of aanvalsstrategie.
Spanx en Redmond 3

Spanx en Redmond 3

Avontuur Spelletjes 2,3 Dit is deel drie uit de spannende Spanx en Redmond-serie. Het is je gelukt om uit het laboratorium te ontsnappen, maar er zit een bewaker achter je aan. Je duikt het cafetaria binnen en verstopt je in een pan. Die wordt aangezet, maar je vecht terug. Vecht je door de levels heen en sla bewakers neer!
Wolkenoorlog

Wolkenoorlog

Denk Spelletjes 2,3 In dit strategiespelletje gaat het erom dat je alle wolkjes die in de lucht zweven, verovert. Jij bent het blauwe wolkje en de grijze wolkjes zijn neutraal. Wolkjes van een andere kleur zijn je concurrenten: ook zij zullen proberen om alle wolken te veroveren en er hun kleur aan te geven. Zowel jij als je vijanden schieten kleine wolkjes af in de richting van vijanden, neutrale wolkjes of 'geallieerden'. Het doel is om je vijanden te verzwakken en te overwinnen en je geallieerden te versterken zodat ook zij ervoor kunnen zorgen dat er meer vijandige wolken overwonnen kunnen worden. Stuur ook kleine wolkjes op de sterretjes af: dit levert je de mogelijkheid op om een weertype (zonnetje, regen of bliksem) te kiezen dat een poosje actief blijft. Met een bliksem kun je bijvoorbeeld sneller schieten: dat is ontzettend handig!
Rode maan

Rode maan

Avontuur Spelletjes 2,3 Een verhalend Samuraispel, waarin je samurai Eivana helpt om de koning ten val te brengen, in 20 levels vol actie.
Zombie Aanval

Zombie Aanval

Aktie Spelletjes 2,3 Dead frontier is een vette shooter waarin je de zombies moet dood schieten.
Goblins Schieten

Goblins Schieten

Kerst Spelletjes 2,3 Probeer om alle goblins neer te schieten.
Baby-verzorging

Baby-verzorging

Meisjes Spelletjes 2,3 In dit babyspel ga je op tweelingbaby's passen. Je kunt kiezen uit drie verschillende babysitters. Help ze met het verzorgen van de baby's, want dat is een hele klus. Hier een flesje, daar een schone luier, en ben je te laat dan zetten de baby's het op een huilen. In elk volgende level komt er een tweelingbaby bij. Dat wordt dus een huis vol kleintjes!
Hamburger Bediening 1

Hamburger Bediening 1

Behendigheid Spelletjes 2,3 Je werkt in een hamburgertent en moet de klanten helpen bij de bestellingen. Hoeveel geld verdien jij?
Donut Winkel

Donut Winkel

Denk Spelletjes 2,3 Probeer de klant tevreden te houden en zorg dat je binnen de tijd de bestelling klaar hebt.
Verborgen schietschijven

Verborgen schietschijven

Behendigheid Spelletjes 2,3 In dit spel moet je binnen vijf minuten vijftien schietschijven raken. Daarvoor heb je een boog en pijlen. Je moet wel goed kijken, want de schietschijven zitten soms best goed verstopt. Als je mis schiet, verlies je tijd. En voor de laatste drie schijven mag je hints vragen, maar die kosten je wel punten. Veel plezier!
Max Dirtbike

Max Dirtbike

Race Spelletjes 2,3 Probeer om met je trial de race uit te spelen!
Zoo Dodgem

Zoo Dodgem

Race Spelletjes 2,3 In dit grappige dieren-racespel ga je met de dieren uit de dierentuin eens even helemaal los in de botsautootjes. De leeuw, de zebra, de beer, de neushoorn, de olifant en de giraffe, ze willen allemaal wel een keer tegen elkaar of tegen jou racen in deze snelle en stevige botsauto's! Je hebt verschillende wapens tot je beschikking: de raketten, die je tegenstander laten ontploffen wanneer hij erdoor geraakt wordt, de Nitro, voor tijdelijke extra snelheid, ZZZ, waardoor je tegenstander in slaap valt, en mijnen, die de score van je tegenstander flink verlagen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met zijn tweeën. Veel plezier!
Opmaken Beauty

Opmaken Beauty

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer om dit meisje zo mooi mogelijk op te maken!
Atletiek

Atletiek

Aktie Spelletjes 2,3 Probeer om in dit atletiekspelletje van Mad Dash zo ver mogelijk te komen!
Flirtend Meisje

Flirtend Meisje

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Zodra je het aangegeven aantal jongens hebt versierd ga je door naar de volgende level. Pas op voor de andere meisjes want die willen ook graag jongens versieren.
Pyjama Meisje Opmaken

Pyjama Meisje Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,3 Zoek een mooie pyjama uit voor dit meisje.

Spelletjes - Menu Little Game