Advertentie
Het Grote Geld

Het Grote Geld

Denk Spelletjes 2,3 Dit is een leuk online Monopoly-achtig spelletje, waarin je zo veel mogelijk geld moet verdienen, en ervoor moet zorgen dat je tegenstanders failliet gaan. Alles draait om het kopen van percelen en het bouwen van huizen. Terwijl jij keuzes maakt, doen je tegenstanders dit ook: wees er dus op voorbereid dat je snel moet denken en handelen! Links onderaan zie je in het rode schermpje hoe je ervoor staat qua huizen, financiën en bouwmaterialen. Je kunt ook op de vensters van je tegenstanders klikken, om te kijken hoe zij ervoor staan. Verzamel power-ups om zelf sneller vooruit te komen, of om je tegenstanders juist te vertragen. Je kunt percelen kopen wanneer je erop terechtkomt, als geen van je tegenstanders deze tenminste al in bezit heeft. Als een tegenstander het perceel wel bezit, zul je huur moeten betalen. Als je op je eigen perceel terechtkomt, krijg je juist rente. Percelen en huizen die je in je bezit hebt, kun je op ieder moment upgraden. Probeer weg te blijven uit het ziekenhuis en het hotel, want een verblijf daar levert je vertraging op! Kom je langs de bank, dan ontvang je 1000 dollar, en als je erop terechtkomt, is dit bedrag zelfs 2000 dollar. Zorg dat je eindigt als de grootste vastgoedmagnaat van het land!
Onze Hond

Onze Hond

Meisjes Spelletjes 2,3 In dit dieren-spelletje ga je een huis vol honden inrichten. Zoek een warme mand voor de hondjes uit en laat de baby met ze spelen. Je kunt de honden ook mee naar buiten nemen. De baby gaat dan met vader en moeder mee in de kinderwagen. De honden kunnen lekker rennen en plezier maken met elkaar. Maak het gezellig met al die honden! Omdat het kerst is, kun je het huis ook nog versieren met kerstslingers en lichtjes, dus dat wordt nog sfeervoller!
Monsterbolwerk

Monsterbolwerk

Aktie Spelletjes 2,3 In dit Toren Verdedigen-spel bouw jij torens om je gebied te verdedigen tegen menselijke indringers. Er zijn allemaal verschillende torens: de drakentoren, de helletoren, de zwarte toren en de donkere toren. Iedere toren heeft bepaalde voor- en nadelen, dit krijg je in het spel uitgelegd. Ook kun je nog toverspreuken gebruiken. Schakel je vijanden uit en zorg ervoor dat ze niet voorbij de poort komen!
Woeste truck

Woeste truck

Race Spelletjes 2,3 Haal in elk level de finish voor de minuut om is. Succes!
Baby speelt in bad

Baby speelt in bad

Meisjes Spelletjes 2,3 Kijk eens wat een lieve baby. Daar wil jij vast wel voor zorgen! Hoe wil je dat je baby eruit ziet? Blond haar of een zwart kuifje? Blauwe ogen en een licht huidje of donkerbruine ogen en een bruine huid? Als je de leukste baby hebt uitgezocht, is het tijd om dit baby'tje in bad te doen. Met lekker veel schuimbellen ga je de baby wassen en douchen. Hierna gaat je baby eten en spelen. Maak een foto van de leukste momenten met je baby!
Vliegende pinguïn 2

Vliegende pinguïn 2

Avontuur Spelletjes 2,3 Heb je het spel Vliegende pinguïn al gespeeld? Hierin help jij een pinguïn op de Zuidpool om te leren vliegen. Helaas is de pinguïn door deze pogingen toch in het ziekenhuis beland toen hij tegen een ijsschots aan knalde, maar hij geeft het niet op! Ook in het vervolg, Vliegende pinguïn 2, ga jij deze koppige pinguïn weer helpen om de zwaartekracht te trotseren. Gaat het hem deze keer lukken? Tijdens zijn vlucht moet hij alle vijf de hindernissen uit de weg ruimen. Hoe verder, hoger, sneller en langer hij vliegt, en hoe meer voorwerpen hij kapotmaakt, hoe meer geld je verdient waarmee je upgrades kunt kopen. Ga uitdagingen aan om nòg meer geld te verdienen!
Vrachtauto Rijden

Vrachtauto Rijden

Race Spelletjes 2,3 Rij als een vrachtauto chauffer over de snelweg en ontdek de gevaren die erbij komen kijken!
Prinses Bruid

Prinses Bruid

Meisjes Spelletjes 2,3 Het is een prachtige dag voor deze prinses, want vandaag gaat ze met haar prins trouwen! De bruid en bruidegom rijden naar de bruiloft in een mooie koets en na het feest gaan ze in een sprookjeskasteel wonen. Zoek een mooie jurk uit voor deze prinses en kijk of je nog wat leuke extra's kunt vinden. Je kunt de prinses ook opmaken en een mooi kapsel voor haar kiezen. Ik denk dat deze prins en prinses heel erg gelukkig zullen worden!
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Marine Bomb

Marine Bomb

Behendigheid Spelletjes 2,3 Pak alle sterren om groter te worden! Ontwijk alle bommetjes.
Snack Machine

Snack Machine

Denk Spelletjes 2,3 Scooby doo heeft honger jij moet ervoor zorgen dat Scooby Doo genoeg eten krijgt doormiddel van het stoeren van lekker eten doormiddel van de machines die er staan
Skater Bart

Skater Bart

Sport Spelletjes 2,3 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard over de daken. Als dat maar goed gaat want het is nogal een wankel ding! Probeer zo veel mogelijk punten te scoren door plaatjes van Homer te raken.
Schoonheidssalon 2

Schoonheidssalon 2

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen zodat zij tevreden blijven.
Victor's Nachtmerries 4

Victor's Nachtmerries 4

Avontuur Spelletjes 2,3 Nightmares 'De gestolen souveniers van Rob R' is het laatste deel van de nightmares serie!
Bubble Trouble 8

Bubble Trouble 8

Behendigheid Spelletjes 2,3 Help de tovenaar om de bellen in tweeën te schieten. Kijk je er wel voor uit dat de bellen hem niet raken? Anders verlies je namelijk een leven.
Mini Formule 1

Mini Formule 1

Race Spelletjes 2,3 Probeer alle 10 de miniraces zo snel mogelijk uit te rijden. De plaats waarop je eindigt is erg belangrijk, want dit wordt of beloond met een upgrade of toegang tot het volgende level, of bestraft met straftijd.
Eddie Murphy

Eddie Murphy

Avontuur Spelletjes 2,3 Dit is een grappig spel waarin je samen met Eddie Murphy de straat gaat bekijken. Maak de juiste keuze, anders krijg je strafpunten. Op het laatst moet je tegen een robot vechten: succes!
Kerstman Snowboard

Kerstman Snowboard

Kerst Spelletjes 2,2 Je gaat snowboarden met de kerstman, spring over obstakels heen en pak dingen in de lucht.
Studentenhuis Oorlog

Studentenhuis Oorlog

Aktie Spelletjes 2,2 Bestrijd andere studentenhuizen door ze te bestoken met allerlei wapens.
Sim Taxi New York

Sim Taxi New York

Race Spelletjes 2,2 Tijd om New York te gaan verkennen! Is er een betere manier om de straten van deze stad te leren kennen dan als taxichauffeur? Vervoer passagiers en verzamel munten om zo veel mogelijk geld te verdienen. Vervoer je passagiers snel en veilig, want als je er te lang over doet of tegen auto's of huizen aan botst verdien je minder geld. En het is natuurlijk ook belangrijk dat je op tijd langs het pompstation rijdt om te tanken, anders houdt je taxi ermee op. Zorg dat je uit handen van de politie blijft! Succes!
Flirten 3

Flirten 3

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer zoveel mogelijk te flirten met andere meisjes zonder dat je vriendin het merkt.
Halloween Huis Opmaken

Halloween Huis Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,2 Richt het huis zo griezelig mogelijk in.
Flitsgevecht

Flitsgevecht

Aktie Spelletjes 2,2 Dit vechtspel speel je met twee spelers of tegen de computer. Je kunt verschillende settings kiezen om in te vechten.
Autorijles 16

Autorijles 16

Race Spelletjes 2,2 Probeer zo snel mogelijk de auto in het juiste parkeervak te parkeren. Pas op dat je geen andere voertuigen raakt.
Kookschool

Kookschool

Behendigheid Spelletjes 2,2 Je bent door je moeder naar de kookschool gestuurd. Hier leer je hoe je allerlei hapjes klaar kan maken.
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Berenvolleybal

Berenvolleybal

Sport Spelletjes 2,2 Probeer zoveel mogelijk punten te maken bij de tegenstander. Punten scoor je door de bal te laten landen op het veld van de tegenstander.
Ben 10 op de motor

Ben 10 op de motor

Race Spelletjes 2,2 Ben 10 kan motorrijden als de beste! Hij scheurt op zijn snelle motor over een parcours vol heuvels en onverwachte ravijnen. Onderweg moet hij zo veel mogelijk sterren zien te verzamelen. Succes!
3 Foot Ninja 2

3 Foot Ninja 2

Aktie Spelletjes 2,2 Je moet met een Ninja poppetje een rijstmannetje verdedigen. Als je dat is gelukt moet je een prinses zoeken. Daarvoor moet je nog wel heel wat vechten.
Paardenrace 2

Paardenrace 2

Sport Spelletjes 2,2 Race met je paard zo snel mogelijk over het parcours en probeer over de obstakels heen te springen.
Tennis 4

Tennis 4

Sport Spelletjes 2,2 Je gaat tennissen tegen een computer. Je slaat snel mis duslet goed op.

Spelletjes - Menu Little Game