Advertentie
Batman Game

Batman Game

Aktie Spelletjes 2,2 Je moet met Batman de stad redden. Hierbij kom je allemaal mannetjes met pistolen en knuppels tegen, dus pas op!
Bust a Taxi

Bust a Taxi

Race Spelletjes 2,2 Probeer om in topsnelheid zo veel mogelijk mensen te overrijden. Je auto gaat hierdoor ook kapot, dus moet je af en toe naar een reparatiezone langs de weg.
Rivierlanding

Rivierlanding

Behendigheid Spelletjes 2,2 Er heerst paniek en een vliegtuig dreigt neer te storten. Probeer hem veilig in het water te laten landen.
Mahjong 2

Mahjong 2

Denk Spelletjes 2,2 Je moet 2 identieke blokken aanklikken die met elkaar in verbinding kunnen staan door middel van een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Tijdens het spelen verschijnen er verschillende effecten die je kunnen helpen of je in de weg kunnen zitten...
Autorijles 8

Autorijles 8

Race Spelletjes 2,2 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.
Kung Fu

Kung Fu

Aktie Spelletjes 2,2 Kies eerst of je als Sing of als Fong wilt spelen. Daarna kies je een tegenstander uit. Ga dan het gevecht aan! Het is heel moeilijk want je tegenstander kan speciale aanvallen uitvoeren en jij niet.
Scooby Doo Kerkhof

Scooby Doo Kerkhof

Behendigheid Spelletjes 2,2 Scooby Doo wordt door een spook achtervolgd op een eng kerkhof. Help hem zo vlug mogelijk ontsnappen door obstakels te ontwijken.
Trial 7

Trial 7

Behendigheid Spelletjes 2,2 Rij met je trialmotor het parcours af en verzamel geld om nieuwe dingen te kopen.
Pizza Maken

Pizza Maken

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om zo snel mogelijke je klanten te voorzien van de lekkerste pizza's.
Legend Amsterdam Diamond

Legend Amsterdam Diamond

Denk Spelletjes 2,2 De slechte invloed van een oude vloek tergt nog steeds de stad Amsterdam. Puzzel je een weg door oude stadsmysteries en ga op zoek naar aanwijzingen, je bent misschien wel aan de grootste speurtocht ooit begonnen.
Bloxx

Bloxx

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer om alle blokjes met het balletje weg te schieten.
Chrome Wars Arena

Chrome Wars Arena

Aktie Spelletjes 2,2 In dit spel speel je een robot die zich een weg moet vechten door 6 arena's, gevuld met 50 verschillende vijanden. Je doel is om nummer 1 in de Battledome te worden, de arena waar alle robots in de toekomst vechten of gevechten bekijken. Versla andere robots, verdien geld, vervang je eigen onderdelen, en word de sterkste en beste vechter in de Battledome!
Sport Bubbels

Sport Bubbels

Denk Spelletjes 2,2 Kies 1 van de 3 poppetjes uit om 1 potje bubbels mee te spelen. Je moet 3 dezelfde sport onderdelen (zoals een voetbal) op een rij proberen te krijgen.
Penthouse Pool

Penthouse Pool

Sport Spelletjes 2,2 Een leuk online poolspel waarin je verschillende pool- en biljartvarianten kunt spelen: 9-ball, straight pool en carambole. In zowel 9-ball als straight pool gaat het erom dat je alle ballen in de pockets schiet! Probeer om alle gekleurde ballen te potten, met de zwarte 8-ball als laatste. In de 9-ball-variant moet je de laagst genummerde bal als eerste raken, deze wordt aangegeven met een witte cirkel eromheen. Het principe van carambole is anders: hier moet je met de witte speelbal de twee andere ballen in één stoot raken. Veel plezier!
Boze Boeren

Boze Boeren

Behendigheid Spelletjes 2,2 Zorg dat de vijandige boeren in je buurt ontploffen voordat de tijd om is. Als je voldoende rondes wint, win je de game. Je kan verschillende powerups pakken, bijvoorbeeld om de straal of schadelijkheid van de explosies te vergroten, om meer vaten te laten vallen, om je snelheid te vergroten of om even beschermd te worden tegen de bommen.
Robotgevecht 4

Robotgevecht 4

Aktie Spelletjes 2,2 Ga het gevecht aan met de andere robots en zorg dat je 2 rondes wint om de wedstrijd te winnen. Als je een wedstrijd gewonnen hebt krijg je geld waarmee je de robot kan upgraden.
Snel Kaarten 2

Snel Kaarten 2

Denk Spelletjes 2,2 Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Duikende Pinguin

Duikende Pinguin

Behendigheid Spelletjes 2,2 Help de pinguin om een mooie duik te maken in het ijskoude water. De duikplank staat klaar, en de pinguin bereidt zich voor op een frisse duik! Duik voordat je bij de vlag bent, draai meer rond om extra punten te verdienen, en zorg dat je niet op je buik landt!
Beschiet het kasteel

Beschiet het kasteel

Aktie Spelletjes 2,2 Verplaats je maar even in de tijd van ridders en kastelen, waarin hard gevochten werd om land, macht en roem! Je bent een ridder die het kasteel van je rivaal wil vernielen, en je gebruikt daarvoor een kanon. Zorg dat je goed richt, zodat je het kasteel in zo min mogelijk schoten tegen de grond krijgt!
Huizen Makelaar 2

Huizen Makelaar 2

Denk Spelletjes 2,2 Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen door huizen te kopen en huizen te verkopen.
De strijd van 1917

De strijd van 1917

Aktie Spelletjes 2,2 Zorg dat je ieder gevecht wint door vijandig grondgebied te bezetten, of door ervoor te zorgen dat het moreel van de vijandige soldaten zo laag is, dat ze zich overgeven. Bovenaan het scherm kan je zien welke grond bezet is, en hoe het staat met de moreel van je eigen manschappen. Loopgraven, officieren en upgrades kunnen je soldaten verdedigings- en aanvalsbonussen opleveren. Ervaring (XP) doe je op door vijanden te doden en gevechten te winnen.
Basketbal 1

Basketbal 1

Sport Spelletjes 2,2 Je gaat in je eentje op straat of in het stadion basketballen tegen 6 anderen. Probeer om een solo te maken en bij de basket te komen. Daar mag je schieten.
Online Kleuren Hamster

Online Kleuren Hamster

Kids Spelletjes 2,2 Maak iets moois van deze hamsterkleurplaat!
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spelletjes 2,2 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Batman 4

Batman 4

Behendigheid Spelletjes 2,2 Zorg ervoor dat je met Batman uit de handen van de politie blijft. Let goed op want soms springt er wel eens een politie agent naar voren..
Dokter Daisy

Dokter Daisy

Meisjes Spelletjes 2,2 Dierenarts Daisy gaat leren hoe ze dieren moet behandelen. De eerste dag van haar werk kan moeilijk zijn, maar met jouw hulp kan deze jonge dierenarts het vast wel aan!
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spelletjes 2,2 Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat hebben ze allemaal een honger! Zoek maar snel een plekje voor ze in het restaurant en breng ze hun bestelling. Door ze snel en vriendelijk te bedienen, maak je een succes van je bistro en kun je in de volgende levels je restaurant uitbreiden. Maak van jouw bistro het meest succesvolle restaurant in de hele omgeving!
Gooigevecht

Gooigevecht

Multiplayer Spelletjes 2,2 In dit spel ga je stenen gooien, en dit kun je doen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin die ook op jouw computer speelt. Dat laatste is natuurlijk het leukst!
Dokter

Dokter

Behendigheid Spelletjes 2,2 Ga als dokter aan de slag in Fever Frenzy. Het is de bedoeling in dit spel om je patiënten te verzorgen. Deze patiënten hebben allerlei ziektes die jij moet zien te genezen. Iedere patiënt heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en stem. Zie ze veranderen wanneer je ze geneest.

Spelletjes - Menu Little Game