Advertentie
Spookhuis 6

Spookhuis 6

Avontuur Spelletjes 2,2 Leid Hector door de puzzels van de Lila Kamer in dit spookhuis!
Verdedig je Kasteel 25

Verdedig je Kasteel 25

Aktie Spelletjes 2,2 Verdedig je kasteel tegen inkomende aanvallen. Train meer mensen om de gevechten makkelijker te kunnen winnen.
Tankoorlog

Tankoorlog

Aktie Spelletjes 2,2 Versla alle tanks in elk level van dit leuke tankspel!
Pimp my Ride 3

Pimp my Ride 3

Kids Spelletjes 2,2 Pas deze Mustang aan zoals jij wilt. Kies kleuren, bumpers en een spoiler.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spelletjes 2,2 Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
Blow Up

Blow Up

Denk Spelletjes 2,2 Probeer drie dezelfde gekleurde balletjes naast elkaar te krijgen. Balletjes met tekens erin zorgen voor speciale dingen zoals een aanwijzer.
Break It 3

Break It 3

Behendigheid Spelletjes 2,2 Je gaat met een platformpje een bal hooghouden netzolang totdat je alle blokjes hebt weggewerkt. Dan ga je naar de volgende level. Je haalt de levels extra snel door extra's te pakken.
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spelletjes 2,2 Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Eerste date

Eerste date

Meisjes Spelletjes 2,2 Help het meisje om de juiste kleren, make-up te kiezen voor haar eerste date.
Snel honkballen

Snel honkballen

Sport Spelletjes 2,2 Speel honkbal en sla de tegenstander van de rand af. Dit spel kan in singleplayer en in multiplayer modus gespeeld worden.
Weg van die planeet

Weg van die planeet

Behendigheid Spelletjes 2,2 Help jij de robot om te ontsnappen van zijn planeet, zodat de pestkoppen hem niet meer te pakken kunnen krijgen? Schiet vijanden neer en zorg dat de raket op tijd brandstof krijgt. Het ruimteschip Z-100 werpt je brandstof en andere nuttige zaken toe: probeer al deze hulp te benutten! Kijk uit voor de krabben, want hun ijzeren klauwen ontzien niets en niemand. Ook zijn er dieven in het spel, die uit zijn op jouw brandstof. De schutter zonder hoofd is ook gevaarlijk, net als de robot met de hamer. Probeer om de 'herstelitems' (schilden met een rood plusteken erop) te pakken, evenals de jerrycans. Laat de aambeelden voor wat ze zijn: deze zijn juist schadelijk. Pak alle powerups die er maar te verzamelen zijn!
Rooftop Skater 2

Rooftop Skater 2

Sport Spelletjes 2,2 In dit skatespel ga je skaten bovenop gebouwen. je kunt zelf een level maken of een bestaand level gebruiken om te skaten.
Counter Strike 7

Counter Strike 7

Aktie Spelletjes 2,2 Schiet de gangsters/boeven dood.
Winterflirt

Winterflirt

Meisjes Spelletjes 2,2 Barbara, het knappe meisje in dit spel, is voor het eerst op wintersport. Ze heeft al van vriendinnen gehoord dat daar veel mooie jongens lopen en inderdaad, dat is het geval! Ze wil ze natuurlijk allemaal versieren, maar ze is niet de enige die dat van plan is. Telkens wanneer zij haar zinnen zet op een jongen, en hem met haar blik wil veroveren, lijkt het wel of de andere meiden dat aanvoelen: meteen beginnen die de jongen ook te versieren! Maar de aanhoudster wint: klik zo snel en zo lang mogelijk achter elkaar, om er uiteindelijk met de jongen vandoor te gaan en de andere, jaloerse meiden het nakijken te geven! Hou je tijd en je energiemeter goed in de gaten: als je te laat bent of geen energie meer hebt, moet je overnieuw beginnen.
Monster Hunt

Monster Hunt

Aktie Spelletjes 2,1 Je moet ervoor zorgen dat je alle aanvallen afslaat die op je gepleegt worden.
501 Darten

501 Darten

Sport Spelletjes 2,1 Probeer in dit 501 dartspel in zo min mogelijk pogingen de roos te raken. Je begint met 501 punten, en ieder pijltje dat je gooit, vermindert je score.
Super Taxi

Super Taxi

Race Spelletjes 2,1 Probeer om zo veel mogelijk geld te verdienen als taxichauffeur. Je kunt geld verdienen door gele bolletjes op te pakken of door passagiers te vervoeren.
Jungle Missie

Jungle Missie

Aktie Spelletjes 2,1 Kies je speler en voer je missies in de jungle zo goed mogelijk uit.
Gus vs Bus 2

Gus vs Bus 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om de bus in te halen, maar pas op voor de stenen die op de stoep liggen.
Barbie Opmaken

Barbie Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,1 Barbie heeft nieuwe warme kleren voor de herfst nodig. Kan jij haar helpen?
Tessa's Taart

Tessa's Taart

Meisjes Spelletjes 2,1 Een nieuwe aflevering van de Tessa-serie! Tessa heeft een prachtige keuken in haar huis en ze vindt het heerlijk om hier te koken en te bakken. Vandaag heeft ze haar vrienden gevraagd langs te komen om haar verschillende taartrecepten te proberen. Daar zeggen ze natuurlijk geen nee tegen. Ze gaan naar Tessa's keuken en bestellen de heerlijkste taartjes. Kun jij Tessa helpen met het maken hiervan? In dit spel is ook een gedeelte, waarin je zelf aan de slag kunt gaan met het maken van heerlijke taarten. Je kunt elke taart maken die je leuk lijkt.
Crash

Crash

Avontuur Spelletjes 2,1 Crash is een avonturier. Ga met Crash door de portalen naar verschillende werelden en zoek alle diamanten. Eet onderweg alle appels om een extra leven te krijgen en maak alle dozen open, maar pas op voor de rode en groene dozen, want die exploderen. Succes!
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Heuvels Racer 1

Heuvels Racer 1

Race Spelletjes 2,1 Je gaat met een auto racen door de bergen. Je moet ervoor zorgen dat je niet crasht. Je raced over bergen en door dalen. Soms moet je over een kuil heen springen.
Mini Golf 21

Mini Golf 21

Sport Spelletjes 2,1 Probeer in zo min mogelijk beurten de bal te putten.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Hamsterrace 4

Hamsterrace 4

Behendigheid Spelletjes 2,1 Zorg dat de hamster alle hindernissen ontwijkt en laat hem veilig thuiskomen!
Shark Tale Race

Shark Tale Race

Race Spelletjes 2,1 Je gaat met zeepaarden van Shark Tale racen. Laat je niet opzij beuken!
Zac Efron opmaken

Zac Efron opmaken

Meisjes Spelletjes 2,1 Kijk naar deze plaatjes van Zac Efron. Zac Efron werd geboren in Californië op 18 oktober 1987. Vanaf 2002 verscheen hij in verschillende tv series. Vanaf 2006 is hij Troy Bolton in de High School Musical films, de populaire aanvoerder van het basketbal team. In dit spel kun je Zac veranderen zoals jij dat leuk vind. Je kunt hem een nieuw kapsel en een nieuwe make up geven. Daarna kies je leuke kleding voor hem uit. Geef hem ook wat mooie accessoires. Je kunt zelfs een meisje voor hem uitzoeken. Met een romantische achtergrond ziet hij er geweldig uit.
Superkapper

Superkapper

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om zo snel mogelijk de mooiste kapsels te maken.
Bruiloft en mode

Bruiloft en mode

Meisjes Spelletjes 2,1 Voor deze twee stellen is het vandaag een heel belangrijke dag: ze gaan trouwen! Maak jij er voor deze twee stellen een dag van om nooit te vergeten? Eerst ga je hun gezichten en haar opmaken en stylen. Zoek een perfecte make-up en kapsels voor de huwelijksdag. Hierna is de bruidskleding aan de beurt. In dit trouwspel zijn er lange, witte jurken en kanten sluiers genoeg om aan alle wensen van de bruidjes te voldoen! Voor de bruidegom is er een ruime keuze aan prachtige trouwpakken. Als laatste ga je aan de slag om de trouwlocatie in te richten. Tafels, stoelen, taarten en slingers, bloemen, auto's en duiven... het is er allemaal! Zo wordt het een droombruiloft om nooit te vergeten.

Spelletjes - Menu Little Game