Advertentie
Line Rider Motor 2

Line Rider Motor 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Teken je eigen race-baan en race er daarna met je motor overheen.
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
Pakhuispuzzel

Pakhuispuzzel

Denk Spelletjes 2,1 Dit is je eerste werkdag in een pakhuis. Je moet daar kisten en dozen verplaatsen naar de plek die je chef heeft aangegeven. De dozen kun je alleen horizontaal of verticaal verplaatsen door ze aan te klikken en de in de juiste richting te slepen. Niet alle vlaggetjes kun je direct bereiken, dus er is wel wat denk- en schuifwerk voor nodig.
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spelletjes 2,1 Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Kat Puzzel 2

Kat Puzzel 2

Kids Spelletjes 2,1 Leg alle puzzelstukjes op hun plaats
Oranje zwaartekracht 2

Oranje zwaartekracht 2

Denk Spelletjes 2,1 Daar waar in Oranje zwaartekracht alles rond was, is in Oranje zwaartekracht 2 alles vierkant, inclusief het sinaasappeltje waar alles om draait. Het principe blijft wel hetzelfde: zorg dat de sinaasapel alle citroenen op kan eten, zodat hij naar de uitgang (een blauwe achthoek) mag. Hij heeft hierbij je hulp nodig: jij kunt het touw waaraan hij hangt, doorsnijden, zodat hij omlaag valt of omhoog vliegt. Soms is het slimmer om het sinaasappeltje op een andere manier te laten bewegen: bijvoorbeeld door het roze vierkantje te verplaatsen of door de hendel die aan het groene vierkantje zit, rond te draaien, waardoor het een soort katrol wordt. Zo kun je het touw langer of korter maken. Je kunt het touw verbinden met groene vierkantjes waarin pijltjes staan. Deze pijltjes geven de richting aan die de sinaasappel op gaat zodra het touw wordt doorgesneden. Deze richting kun je trouwens veranderen met behulp van de groene driehoekjes die om het vierkantje heen staan. Zorg dat de sinaasappel alle citroenen opeet zonder dat hij tegen de scherpe punten aan komt!
Speedracer

Speedracer

Race Spelletjes 2,1 Probeer om alle Hyundai-logo's te pakken die je onderweg tegenkomt, en zorg dat je de vaten ontwijkt die de vrachtwagen telkens verliest.
Pizzafabriek

Pizzafabriek

Avontuur Spelletjes 2,1 Je bent de pizzabakker in deze fabriek, maak zoveel mogelijk pizza's!
Paarden Springen 3

Paarden Springen 3

Behendigheid Spelletjes 2,1 Ren met een paard over de weg en probeer onderweg zoveel mogelijk voedsel te verzamelen. Spring over de hindernissen die je onderweg tegenkomt.
Sift Heads Act 3

Sift Heads Act 3

Aktie Spelletjes 2,1 In SHW Act 3, Alonzo's Reinforcement, roept Alonzo, leider van de Italiaanse maffia in Chicago, hulptroepen in. Ze gaan op jacht naar Vinnie, Kiro en Shorty! Er zijn 12 hoofdmissies en 6 secundaire missies die je moet vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Dogfight

Dogfight

Aktie Spelletjes 2,1 Schiet de vliegtuigen neer, en bombardeer de schepen.
Ontsnap uit de Hotelkamer

Ontsnap uit de Hotelkamer

Denk Spelletjes 2,1 Verzamel de objecten en ontsnap uit het hotel.
Goud Paniek

Goud Paniek

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om het goud naar het karretje te brengen.
Mini Golf 3

Mini Golf 3

Sport Spelletjes 2,1 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Minigolf in het Bos

Minigolf in het Bos

Sport Spelletjes 2,1 Probeer om dit midgetgolfspelletje in het bos zo snel mogelijk uit te spelen!
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spelletjes 2,1 Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes 2,1 Houd de omgeving heel goed in de gaten want er zullen andere snipers op de loer liggen om iemand om te brengen.
Pou: Real Haircuts

Pou: Real Haircuts

Meisjes Spelletjes 2,1 Probeer je kapperskunsten uit op het bruine beestje in Pou: Real Haircuts! Je kunt kiezen uit wel tientallen verschillende kleuren om Pou's haarlokken mee te verven. Borstels, kammen en scharen zijn voorhanden om het diertje een complete make-over te geven. Trim en stijl het haar precies zoals jij wil!
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spelletjes 2,1 In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Kamer Inrichten 4

Kamer Inrichten 4

Meisjes Spelletjes 2,1 Richt de kamer in het poppenhuis zo mooi mogelijk in. Met meubels en wat knuffel beesten.
Darten 4

Darten 4

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer 501 met zo min mogelijk pijltjes uit te gooien. Let er op dat je dubbel moet uitgooien om te winnen!
Amerikaanse Pancakes

Amerikaanse Pancakes

Meisjes Spelletjes 2,1 Ben jij ook zo dol op pannenkoeken? Dan moet je echt aan de slag met dit kookspel! Hierin leer je spelenderwijs hoe je Amerikaanse pannenkoekjes kunt maken. Leer welke ingrediënten je nodig hebt voor het beslag en let goed op dat het vuur niet te hoog staat, want dan branden je pancakes aan. Als je het spel hebt gespeeld, ga je natuurlijk zelf in de keuken aan de slag om dit heerlijke recept te maken. Veel plezier!
Sue Snoep Eten

Sue Snoep Eten

Meisjes Spelletjes 2,1 Maak een weg voor Sue zodat ze alle snoepjes op kan eten.
Babysitter

Babysitter

Denk Spelletjes 2,1 Pijltjestoetsen = Bewegen
Scooby Doo Opmaken

Scooby Doo Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,1 Geef de beroemde Scooby Doo leuke kleren om te dragen.
Wiggi's Wereld 2

Wiggi's Wereld 2

Avontuur Spelletjes 2,1 Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spelletjes 2,1 Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Chocoladezoektocht

Chocoladezoektocht

Behendigheid Spelletjes 2,1 Help het konijn om het einde te bereiken, waar hij een glas Nesquik krijgt.
Zeemysterie

Zeemysterie

Behendigheid Spelletjes 2,1 Diep in de oceaan liggen schatten verborgen. In oude scheepswrakken en in diepe rotsspleten ga je op zoek naar prachtige voorwerpen. Toverlampen en oude munten, gouden armbanden en edelstenen. Het vissertje uit dit spel gaat de hele wereld af. Vergezel hem op zijn reis en zorg dat je in elk level genoeg schatten verzamelt om naar het volgende level door te gaan!
Magic Defender

Magic Defender

Aktie Spelletjes 2,1 Bouw verdedigingstorens om je vijanden tegen te houden, en ervoor te zorgen dat ze de uitgang niet bereiken. Zoals in ieder Tower Defense-achtig spel, komen er hier ook meerdere waves van vijanden op je af. Houd je levens en je geld in de gaten!

Spelletjes - Menu Little Game