Advertentie
Pool Maniac

Pool Maniac

Sport Spelletjes 2,0 Dit spelletje bevat meerdere poolspellen: The Loft, The Club en The Garden. Pot alle ballen zo snel mogelijk; de zwarte als laatste! Let op: je kunt niet op het linker plaatje, 'Goal Maniac' klikken, dit is geen poolspel.
Kamer Inrichten 3

Kamer Inrichten 3

Meisjes Spelletjes 2,0 Richt deze kamer zo mooi mogelijk in. Kies een mooi kleur voor de muren en vergeet een huisdier niet.
Het eerste vuur

Het eerste vuur

Avontuur Spelletjes 2,0 In dit point&clickspel help jij een oermens met iets heel belangrijks: ontdekken hoe hij vuur kan maken! Verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft om deze ontdekking te doen.
Counter Strike 4

Counter Strike 4

Aktie Spelletjes 2,0 Tijd om een leuk potje Counter Strike te spelen!
Goudzoeker 7

Goudzoeker 7

Behendigheid Spelletjes 2,0 Grijp het goud en scoor genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.
Liefde in de disco

Liefde in de disco

Meisjes Spelletjes 2,0 Het is zaterdagavond. Iedereen gaat vanavond uit en veel mensen gaan op stap in de disco. In deze disco is het supergezellig. Er zijn heel veel jongens en meiden. Kies uit wie je vanavond wilt zijn en ga op zoek naar leuke jongens! In dit spel moet je proberen zo veel mogelijk jongens te veroveren. Pas je wel op voor de andere meisjes? Zij zouden wel eens dezelfde plannen kunnen hebben, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren!
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spelletjes 2,0 Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al helemaal niet. Oma begint met een soort 'schopkanon': een kanon uitgerust met een grote laars, die haar de lucht in schopt. Hoe verder je haar lanceert, hoe geavanceerder het kanon waarmee je haar daarna kunt uitrusten. Ook kun je allerlei gezelschapsdieren en -poppetjes uitkiezen, waarmee je extra punten kunt verdienen op het moment waarop je een level omhoog gaat.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Gevecht op het vliegveld

Gevecht op het vliegveld

Aktie Spelletjes 2,0 In dit oorlogsspel stuur je soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spelletjes 2,0 Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal. Zoek jij alle verschillen?
Lamaland

Lamaland

Avontuur Spelletjes 2,0 Op een dag sloeg er een gouden meteoor in in Lamaland, die het hele land, inclusief de meeste lama's, met een laagje goud bedekte. Hierdoor raakten ze al hun bewegingsvrijheid in één klap kwijt. Jij bent één van de weinigen die niet met goud bedekt is geraakt, maar jij werd weggeblazen naar een andere wereld, 8 werelden verderop. Je wilt weer terug naar je eigen wereld, en gaat op weg. Verzamel onderweg zo veel mogelijk goudklompjes. In de spraakballonnen staan hints, de oogjes bevatten powerups, en de uitgang waar jij naartoe wilt, wordt door een ster aangegeven. Succes!
Bolletjes met een doel

Bolletjes met een doel

Denk Spelletjes 2,0 Zorg dat de gekleurde, stekelige bolletjes in het doosje terechtkomen. Je kunt hiervoor hulpmiddelen, zoals een kanon, een ventilator, dynamiet en spanningsvelden gebruiken. Dit is een grappig en uitdagend spelletje, speel het nu!
Alien invasie

Alien invasie

Avontuur Spelletjes 2,0 Loop door de verschillende levels heen en voltooi alle missies!
Peter pinguïn

Peter pinguïn

Denk Spelletjes 2,0 Help Peter pinguïn in zijn strijd tegen de opwarming van de aarde! Klik op de voorwerpen en dieren die hij nodig heeft tijdens zijn reis over de Zuidpool.
Ong's Keuken

Ong's Keuken

Kids Spelletjes 2,0 Bereid ijsjes, donuts en andere lekkernijen door op de machines te klikken.
Snelle straatrace

Snelle straatrace

Race Spelletjes 2,0 Houd jij van straatraces? Dan is dit straatracespel echt iets voor jou. Kies je auto en probeer een supertijd neer te zetten! Eerst begin je met een bescheiden auto, maar hoe beter je rijdt, hoe meer keuze uit wagens je hebt en je zult zien dat het racen dan echt een feest wordt! Bovendien kun je je auto's nog uitrusten met een groter vermogen, meer grip en een snellere acceleratie. Go go go!
Trouwen op Hawaii

Trouwen op Hawaii

Meisjes Spelletjes 2,0 De lucht is helder blauw. Het zand van het strand is zacht. Het is het strand van het eiland Hawaii. Hier is vandaag een trouwerij! Een echte tropische locatie. Organiseer deze bruiloft zoals jij dat mooi vindt. Vogels en vlinders in de lucht. Bloemen en ballonnen langs de kant. Tafels en stoelen, taarten en drankjes, gasten en muzikanten, en niet te vergeten natuurlijk het bruidspaar en de bediening! Maak er een onvergetelijke dag van. Stuur dit spel door aan je vrienden op Facebook, ik weet zeker dat ze het leuk vinden.
Toren Verdedigen 8

Toren Verdedigen 8

Behendigheid Spelletjes 2,0 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Pandagevecht

Pandagevecht

Behendigheid Spelletjes 2,0 Help deze panda om zijn tegenstanders te verslaan!
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spelletjes 2,0 In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere tegels. Zo sluit je de tijger als het ware in. Maar pas op: de tijger kan ook ontsnappen, wanneer je hem het veld uit jaagt. Hoe minder tegels je van kleur laat veranderen, hoe meer bonuspunten je krijgt!
Verzekeringsjager

Verzekeringsjager

Race Spelletjes 2,0 Probeer de wilde dieren van de weg te halen!
Moederbord Verdedigen

Moederbord Verdedigen

Aktie Spelletjes 2,0 In dit verdedigingsspelletje moet je een nieuw prototype moederbord beschermen tegen een aanval van hackers. Plaats je verdedigingsbots zo strategisch mogelijk om de hackers zo snel mogelijk uit te schakelen. Succes!
Honden in de tuin

Honden in de tuin

Meisjes Spelletjes 2,0 Het is heerlijk weer en de honden in dit spel gaan lekker naar buiten. Ze rennen in het rond, springen op het bankje in het park en snuffelen aan alle bomen en struiken. Daar word je als hond best moe van! Wanneer ze weer naar binnen gaan, krijgen ze van hun baasje vers water en een heerlijke, grote kluif. Wat een geweldig hondenleven! Zoek jij de nummers die in alle plaatjes zijn verborgen?
Fishy 10

Fishy 10

Behendigheid Spelletjes 2,0 Het is eten of gegeten worden in de grote zee. Ontwijk de vissen die groter dan je zijn, en eet de vissen op die kleiner dan je zijn. Hoe meer vissen je eet, des te groter je wordt.
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spelletjes 2,0 Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spelletjes 2,0 Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Super Blux

Super Blux

Behendigheid Spelletjes 2,0 Dit is een leuke opvolger van het spel Blox. Het is in dit spel de bedoeling dat je blokjes van dezelfde kleur bij elkaar plaatst, om ze zo weg te spelen, net zolang tot alle blokjes weg zijn. Klik op een blokje, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het naar links of naar rechts.
Dino Poker

Dino Poker

Denk Spelletjes 2,0 Speel een potje poker met deze dinosaurus. Gok of je tegenstander goede kaarten heeft en zet dan nog meer geld in, om een groot bedrag te winnen.

Spelletjes - Menu Little Game