Advertentie
Sue en haar Vriend

Sue en haar Vriend

Meisjes Spelletjes 2,0 Kies het tijdstip dat Sue en haar vriend uitgaan. Kleed Sue mooi aan zodat haar vriend haar mooi vindt. Hoe leuker hij haar vindt, des te meer punten je krijgt.
Ninja Turtle

Ninja Turtle

Aktie Spelletjes 2,0 Probeer om in deze Ninja Turtle game alle levels uit te spelen!
Solitaire Meisje

Solitaire Meisje

Denk Spelletjes 2,0 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Drummen 1

Drummen 1

Behendigheid Spelletjes 2,0 Speel nu een potje drummen.
Meerkamp Atletiek

Meerkamp Atletiek

Sport Spelletjes 2,0 Probeer elke ronde de gestelde doelstelling te halen om naar de volgende ronde te gaan. Je begint met hardlopen, vervolgens hordelopen, daarna verspringen en tot slot hink stap sprong.
Tokio Hotel

Tokio Hotel

Meisjes Spelletjes 2,0 Maak deze persoon van tokio hotel leuk op voor zijn volgende concert.
Garfield Airhockey

Garfield Airhockey

Behendigheid Spelletjes 2,0 Je gaat samen met Garfield airhockeyen tegen Odie. Doe je best om te winnen in dit grappige behendigheiddspelletje!
Monsterkanon Halloween

Monsterkanon Halloween

Aktie Spelletjes 2,0 Probeer alle monstertjes kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle monstertjes ontploft zijn, ga je door naar het volgende level. Dit spel kun je ook minder bloederig maken door de optie 'blood' (rechts onderaan) uit te vinken.
Run je hotel

Run je hotel

Denk Spelletjes 2,0 Open je eigen hotel op een ongerept, tropisch eiland en breid het steeds verder uit! Links bovenaan zie je het menu, waarin je kamers en voorzieningen kunt bouwen, marketingcampagnes of upgrades kunt uitvoeren en kunt checken wat de financiële stand van zaken is. 's Nachts voer je alle werkzaamheden uit, en wanneer je 'Start day' klikt, kun je zien wat voor resultaten dit je oplevert. Je kunt de kamers uitrusten met allerlei zaken die je klanten op prijs zullen stellen: een televisie, een strijkplank, een bank, noem maar op. Ook is het belangrijk dat je schoonmakers inzet om de troep van je gasten weer op te ruimen, anders beginnen andere gasten hier weer over te mopperen en loop je experience points mis. Je krijgt iedere dag een opdracht: zorg dat je deze naar tevredenheid uitvoert! Met de XP's die je kunt verdienen, kun je upgrades uitvoeren die de tevredenheid van je gasten zullen verhogen. Zorg dat je hotel goed blijft draaien en dat de mensen die er overnachten, blij naar huis gaan! De concurrentie ligt op de loer, dus wees op je hoede. Succes!
Naruto's Aanval

Naruto's Aanval

Denk Spelletjes 2,0 Je wordt aangevallen door een Ninja, kies een wapen en hou de echte ninja in de gaten (er verschijnen namelijk ook 3 nepninjas) om zijn aanval te voorkomen.
Super Penalty

Super Penalty

Sport Spelletjes 2,0 Probeer om zoveel mogelijk goals te maken om naar de volgende level te gaan.
Barbie aankleden

Barbie aankleden

Meisjes Spelletjes 2,0 Kleedt deze pop zo leuk mogelijk aan.
Olympisch Vuur Doven

Olympisch Vuur Doven

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer de olympische vlam te doven maar pas op voor politie en andere tegenstanders.
Modestelletjes aankleden

Modestelletjes aankleden

Meisjes Spelletjes 2,0 Over een uurtje gaat de modeshow beginnen! Zorg dat jouw vier vrienden de show stelen met hun outfit. Geef hun gezicht een mooie vorm, zorg voor een prachtig kapsel en geef hun huid een lekker kleurtje. Vergeet bij de meiden de nagels, oogmake-up en lippenstift niet! Zo, nu de kleding. Probeer te variëren met kleuren, patronen en stijlen. Kies niet alleen een broek en trui met gympen, maar kijk ook eens naar een gilet of een paar hippe, rode schoenen voor mannen. Nou, ik ben benieuwd of jouw modellen gaan opvallen in de modeshow!
Bediening 4

Bediening 4

Behendigheid Spelletjes 2,0 Serveer de klanten op het strand een lekkere cocktail.
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spelletjes 2,0 Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk dat je je klanten snel datgene geeft waar ze om vragen. Je zult merken dat ze nogal wat batterijen gebruiken, en die moeten telkens weer opgeladen worden bij de receptie. Onderaan in het scherm zie je welke taken je op dat moment moet uitvoeren. Je kunt wachten op instructies van de receptioniste, maar je kunt ook alvast zelf aan de slag gaan..
Tessa's Vakantiehuis

Tessa's Vakantiehuis

Meisjes Spelletjes 2,0 Dit is een deel uit de Tessa Serie. Als Tessa vakantie heeft, gaat ze naar haar vakantiehuis aan het strand. Het is een prachtig huis met een heerlijke tuin en een ruim terras waar je kunt barbecuen in de avond. Bovendien beschikt het ook nog over een jacuzzi, en alsof dat nog niet genoeg is een zwembad op het dak van het huis, vanwaar je ook nog eens uitzicht op zee hebt! Ik zou hier best wel op vakantie willen en jij vast ook wel. In dit huis mag jij alles zo gaan inrichten als jij het mooi vindt. Ook voor Tessa en haar vrienden mag je een mooi plaatsje zoeken.
N-Game

N-Game

Avontuur Spelletjes 2,0 Verzamel zoveel mogelijk goud en ga verder naar het volgende level!
Mode uit Amerika

Mode uit Amerika

Meisjes Spelletjes 2,0 De mode uit Amerika is prachtig. Kom maar eens kijken in de kledingkast van Anna. Anna woont in New York met haar kat Funny. Haar kledingkast hangt vol met mode kleding. Jurkjes, broeken, schoentjes, oorbellen en tassen en nog veel meer. Ze heeft ook een make-uptafel vol mogelijkheden, dus wat dacht je van een ander kapsel of een nieuwe kleurtje voor haar ogen? In haar kamer vind je nog veel meer verrassingen. Probeer alles uit en ontdek telkens nieuwe dingen. Ga met de taxi uit in New York, maak een fotoalbum, zorg voor de kat, en maak puzzels van New York. Vertel ook je facebook-vrienden over dit spel!
Autorijles met Caravan

Autorijles met Caravan

Race Spelletjes 2,0 Je gaat autorijlessen volgen voor het besturen van een auto met caravan. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Parkeer goed zonder fouten anders wordt de examinator boos.
Vul je schatkist

Vul je schatkist

Denk Spelletjes 2,0 Een fantastisch highscorespel waarbij je edelstenen en munten gaat verzamelen, net zolang tot je schatkist helemaal vol is. Knip kettingen door, gebruik bokshandschoenen, alles is geoorloofd, zolang je schat maar in de kist belandt! Haal jij de beste highscore?
Truck city

Truck city

Race Spelletjes 2,0 Rij met je monstertruck door deze verlaten stad in de bergen, verdien zo veel mogelijk punten en probeer om niet over de kop te slaan!
Harry de Hamster 2

Harry de Hamster 2

Avontuur Spelletjes 2,0 Help Harry de hamster met het bouwen van tunnels door 5 levels zodat hij veilig naar huis kan. Kijk uit voor de kat!
Autogevecht

Autogevecht

Behendigheid Spelletjes 2,0 In dit spel is het de bedoeling dat je de andere auto's vernietigt. Gebruik de voorkant van je auto om de andere auto's te raken, maar zorg ervoor dat je niet van achteren wordt geraakt, omdat je auto dan beschadigd raakt.
Alias 2

Alias 2

Aktie Spelletjes 2,0 Je komt in een gebouw, en na er een tijdje te hebben rondgelopen zie je dat je vriend is doodgeschoten! Je wilt natuurlijk wraak nemen, en op dat moment val je naar beneden. Versla hier alle vijanden om zo verder te komen.
Shift

Shift

Behendigheid Spelletjes 2,0 In deze game is het de bedoeling dat je per level verschillende opdrachten opdrachten uitvoert om de deur te kunnen bereiken. Het wordt natuurlijk steeds moeilijker, en dus ook verslavender!
Perry Potter

Perry Potter

Meisjes Spelletjes 2,0 Kijk zoveel mogelijk naar Hermione zonder dat de tovenaar het ziet.
Spookhuis 5

Spookhuis 5

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Blauwe Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis 7

Spookhuis 7

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Paarse Kamer in dit spookhuis!
Kaasdief Jerry

Kaasdief Jerry

Behendigheid Spelletjes 2,0 Tom heeft Jerry betrapt toen die een stuk kaas uit de koelkast pakte. Help Jerry om veilig bij zijn muizenhol aan te komen, zonder dat Tom hem pakt!
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spelletjes 2,0 Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Lieve Dora

Lieve Dora

Meisjes Spelletjes 2,0 Het is tijd om naar buiten te gaan. De hond van Dora is dol op zijn dagelijkse wandeling: lekker springen door de bladeren en snuffelen bij de stoep. Samen zoeken ze leuke kleding en accessoires voordat ze naar buiten gaan. Kun jij ze een beetje helpen? Maak een foto van je mooiste creatie.

Spelletjes - Menu Little Game