Advertentie
Pinguin Slaan 13

Pinguin Slaan 13

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer om de pinguin zo hoog mogelijk te brengen!
Dwergenland Goudmijn

Dwergenland Goudmijn

Behendigheid Spelletjes 2,0 De dwergen zijn gelukkig in hun nieuwe dorpje. Ze hebben allemaal een mooi huis en een prachtige tuin. Sommigen hebben zelfs een zwembad! Ze willen voor altijd in dit vredige plaatsje blijven. Op een dag loopt vader mijnwerker met zijn zoontje buiten het dorp. Opeens struikelt vader mijnwerker over een stuk steen. Maar wat een geluk: in de steen blijkt goud te zitten. Snel gaan de mijnwerkers aan het graven. Kun jij ze helpen zoveel mogelijk goud op te graven? Er is heel veel, misschien wel genoeg om van dit hele dwergendorp een rijk dorp te maken. Er zijn verschillende levels in dit spel.
F1 Racekampioen

F1 Racekampioen

Race Spelletjes 1,9 Doe mee aan deze Formule 1-racewedstrijd en zet de best mogelijke tijd neer zonder al te vaak in de berm te belanden. Laat de coureur in je ontwaken en kijk waar je toe in staat bent!
Vissen Vangen 2

Vissen Vangen 2

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer binnen de tijd minstens het aangegeven aantal vissen te vangen, als je meer vissen vangt levert dat uiteraard ook meer op!
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
IJs in de zomer

IJs in de zomer

Meisjes Spelletjes 1,9 Als ik aan de zomer denk, denk ik meteen aan vakantie en aan ijs eten. In de zomer kun je lekker met je vrienden in de tuin zitten en wat is er dan leuker dan ze een stukje van jouw zelfgemaakte ijstaart voor te zetten? Kijk eens wat een mooie taarten en heerlijke smaken ijs. Lukt het jou om hier een mooie ijstaart mee te maken? Vast wel! Maak een foto van je mooiste taart en stuur hem naar je vrienden. Dat is nog eens een vrolijke zomergroet!
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spelletjes 1,9 Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend de route uit die ze moeten volgen?
Bloons TD 3

Bloons TD 3

Aktie Spelletjes 1,9 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Knikkers op een Rij

Knikkers op een Rij

Denk Spelletjes 1,9 Klik op de ballen om ze van baan te laten veranderen. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen. Veel plezier!
Wraaklustige Wagen

Wraaklustige Wagen

Behendigheid Spelletjes 1,9 In dit spel heb jij tot doel om de auto's uit te schakelen. Dit kan je op allerlei manieren doen, zolang dit maar snel en efficiënt gebeurt!
Line Rider Motor

Line Rider Motor

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer in deze line rider, de motorrijder de vetste tricks te laten maken.
Muay Thai 1

Muay Thai 1

Aktie Spelletjes 1,9 Een spel waarin je slechte mannen knock-out moet slaan. Blokkeren is erg handig!!!
Kastelen belegeren 2

Kastelen belegeren 2

Aktie Spelletjes 1,9 In het eerste deel van Kastelen belegeren heb je het koninkrijk Arcturia verwoest. Nu beveelt de koning jou en Halgrim om, samen met uitvinder Cormyn en tovenaar Mauryl de Grote, een aantal kastelen in het keizerrijk Crushtania te belegeren.
Sue's puzzel

Sue's puzzel

Meisjes Spelletjes 1,9 Los de legpuzzels op binnen de tijd.
Toyota Race

Toyota Race

Race Spelletjes 1,9 Probeer zoveel mogelijk auto's in te halen voordat je bij de eindstreep bent.
Schatzoeker

Schatzoeker

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verzamel alle schatten maar laat je niet door de zombies vangen!
Super drift 2

Super drift 2

Race Spelletjes 1,9 Bestuur de snelste auto's die er zijn en ontdek de coureur in jezelf! Je kunt in dit spel verschillende races rijden, in verschillende snelle wagens. Hou je van driften? Grijp dan je kans!
Pou Kleren Wassen

Pou Kleren Wassen

Meisjes Spelletjes 1,9 Help Pou met het wassen van als zijn vieze was! In Pou Washing Clothes moet je eerst de gekleurde en de witte kledingstukken scheiden. Dan moet je het juiste wasmiddel in de wasmachine doen. Vouw de kleding op en leg het in de kast als het schoon is!
Ongeluksauto

Ongeluksauto

Race Spelletjes 1,9 Terwijl je in de meeste racespelletjes moet oppassen dat je geen andere auto's raakt, is dat hier juist de bedoeling: scheur over het parcours en knal tegen elke auto op die je kunt raken! Als je teveel auto's mist, ga je dood. Rijd niet tegen andere voorwerpen aan en haal de finish voor je tijd om is. Succes!
Verkeersstress

Verkeersstress

Behendigheid Spelletjes 1,9 Jij beheert als een van de weinige menselijke verkeersregelaars een serie verkeerslichten. De rest van het verkeer wordt al door robots geregeld, en jouw baan staat ook op de tocht dus je moet ontzettend goed je best doen om hem niet te verliezen. Jij bepaalt of ze op rood of op groen springen en je moet ervoor zorgen dat het aangegeven aantal auto's uit de verkeerschaos wordt geleid. Per level is er een maximum aantal verkeerslichten dat je op groen mag laten springen. Iedere auto heeft een stressmeter, die verder uitslaat naarmate de auto langer vastzit in het verkeer. Je krijgt een waarschuwing van de verkeersleiding wanneer deze meter zijn maximum heeft bereikt. Kijk uit dat je niet meer dan twee waarschuwingen ontvangt: bij de derde word ook jij vervangen door een robot!
Harry Potter deel 6

Harry Potter deel 6

Meisjes Spelletjes 1,9 Speel dit online kleurspel met drie prachtige kleurplaten uit de film; Harry Potter en de Halfbloed Prins. Dit is alweer de zesde film over Harry Potter en zijn vrienden Hermelien Griffel en Ron Wemel. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. Je kunt Harry, Hermelien en Ron op heel veel verschillende manieren kleuren. Veel plezier met deze online kleurplaten van Harry Potter en de Halfbloed Prins.
Flintstones Bobslee

Flintstones Bobslee

Sport Spelletjes 1,9 Je gaat bobsleeen met karakters van de Flintstones. Bots nergens tegen aan en pak lepels eten.
IJs Salon

IJs Salon

Behendigheid Spelletjes 1,9 Je bent bediende in een ijssalon en trots op je werk. Zorg dat je klanten tevreden weer weggaan
Koe Curling

Koe Curling

Sport Spelletjes 1,9 Je heb 3 stenen waar mee je moet proberen om precies in het midden te komen. Hoe verder van het midden af, hoe minder punten je krijgt. Degene met de meeste punten wint.
Risk

Risk

Aktie Spelletjes 1,9 Verover alle landen op de kaart door de dobbelstenen van je tegenstanders te verslaan.
The Matrix 3

The Matrix 3

Aktie Spelletjes 1,9 Je komt in een stad. Je moet proberen om een gebouw in te komen. Ga via het riool.
Oorlogsprins

Oorlogsprins

Aktie Spelletjes 1,9 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spelletjes 1,9 Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Bratz Fashion Designer

Bratz Fashion Designer

Meisjes Spelletjes 1,9 Jij bent de mode ontwerpster van Bratz! Maak mooie kleding voor ze.
Ontsnap uit het Appartement

Ontsnap uit het Appartement

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verzamel voorwerpen en gebruik ze op de juiste manier om te ontsnappen uit dit appartement.

Spelletjes - Menu Little Game