LeukeSpellen.Be

Metal Slug: Metal Slug 1, Commando 2, Metal Slug 3, Robot op monsterjacht

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Commando 2

Commando 2

Aktie Spelletjes 0,9 Je bent een commando in het leger. Versla alle vijanden om naar de volgende missie te gaan.
Commando 3

Commando 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je stad is belegerd door vijandige soldaten. Ze hebben jou, als verzetsstrijder, midden in de nacht gevangengenomen, maar jij weet te ontsnappen door van een vrachtwagen af te springen. Nu begint pas het gevecht om leven of dood: het is erop of eronder, dus schiet zo veel soldaten neer als je kan.
Metal Slug 1

Metal Slug 1

Aktie Spelletjes 0,7 Mooie remake van de oude metal slug. Je loopt in een oorlogsgebied, waar je jezelf moet verdedigen.
Metal Slug: Run!

Metal Slug: Run!

Aktie Spelletjes 0,3 Ga aan land op een onbewoond eiland en ga het gevecht aan met de vijand, die dit mooie eiland heeft bezet. Schakel alle soldaten uit en verzamel de munitie die verschijnt bij iedere gedode vijandelijke soldaat. Hoe meer je schiet, hoe sneller je munitie op raakt, dus pak alles wat er maar ligt. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zo weinig mogelijk levens te verliezen in dit gevecht om het eiland!
Metal Slug 3

Metal Slug 3

Aktie Spelletjes ? Je bent in de woestijn. Dood alle vijandelijke soldaten voor ze jou te pakken krijgen!
Robot op monsterjacht

Robot op monsterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, en wordt op weg gestuurd om het monster, dat in zijn hol verscholen zit, te verslaan. Er zijn vier verschillende wapens waaruit je kunt kiezen. Zorg dat je de juiste keuze maakt, en schakel het monster ermee uit!

Spelletjes - Metal Slug Little Game