LeukeSpellen.Be

Mijnenveger: Mijnenveger, Blokfiguur 2, Mijnenveger 3, Hexagoon Mijnen

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Mijnenveger

Mijnenveger

Denk Spelletjes 0,5 Vind alle mijnen zo snel mogelijk door op de vierkanten te klikken.
Zoek de dader

Zoek de dader

Denk Spelletjes 0,5 Dit is een leuk detectivespel waarin jij een groot aantal moorden moet oplossen. Hiervoor is je tijd beperkt, dus je moet dit wel in zo min mogelijk pogingen (muisklikken) doen. Je speelt het spel als volgt: klik op de puzzelstukjes, zodat er aanwijzingen verschijnen. De getallen op de puzzelstukjes geven aan hoeveel interessante voorwerpen verstopt zitten onder de aangrenzende puzzelstukjes. Er zijn verschillende soorten aanwijzingen: de gele vertellen meer over een verdachte, de blauwe vertellen je wat de moordenaar NIET is en de groene vertellen je juist wat de moordenaar WEL is. De rode visjes zijn valse aanwijzingen, probeer hier dus zo min mogelijk op te klikken. Dit leuke detectivespel kun je in drie verschillende spelmodi spelen. Je hebt de story mode, de endless mode en de duel mode. In de story mode is het de bedoeling dat je de finale bereikt. In de endless mode is het de bedoeling dat je een eindeloos aantal zaken oplost, en een topscore haalt. In de duel mode strijden de detective en de inspecteur om de eer: je kunt hier tegen een mens of tegen een alien spelen. Veel speurplezier!
Hexagoon Mijnen

Hexagoon Mijnen

Denk Spelletjes 0,1 Schakel alle bommen uit maar raak ze niet! Het getal geeft aan hoeveel mijnen er aan dat vakje grenzen.
Mijnenveger 3

Mijnenveger 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer het speelveld leeg te spelen zonder bommen te laten ontploffen.
Blokfiguur 2

Blokfiguur 2

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de nummers op het bord en klik op de juiste plaatsen.
Mijnenveger 4

Mijnenveger 4

Denk Spelletjes ? Probeer alle mijnen op te ruimen zonder ze te laten ontploffen. Blokjes waarvan je vermoedt dat er een mijn onderzit kun je onschadelijk maken door er een vlag op te zetten.
Oplichten

Oplichten

Denk Spelletjes ? Probeer om alle vakken op te lichten, maar ze mogen elkaar niet raken.

Spelletjes - Mijnenveger Little Game