LeukeSpellen.Be

Mini Racer: Rural racer, Huskyrace, Ignition, Mini Race

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Mini Race

Mini Race

Race Spelletjes 2,6 Behaal zoveel mogelijk punten in de vijf verschillende parcours.
Mini Formule 1

Mini Formule 1

Race Spelletjes 2,3 Probeer alle 10 de miniraces zo snel mogelijk uit te rijden. De plaats waarop je eindigt is erg belangrijk, want dit wordt of beloond met een upgrade of toegang tot het volgende level, of bestraft met straftijd.
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spelletjes 2,0 Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Huskyrace

Huskyrace

Kerst Spelletjes 1,6 Jij en je husky's doen mee aan een hondenrenwedstrijd. Je kunt verschillende banen kiezen, en je kunt dit spel in je eentje, maar ook met zijn tweeën spelen!
GT Racing

GT Racing

Race Spelletjes 1,3 Stap in je racewagen en probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten! Hoe hoger je eindigt in het klassement, hoe hoger je bonus!
Sneeuw Racen

Sneeuw Racen

Race Spelletjes 1,2 Kies een snelle auto en probeer zo snel mogelijke rondetijden te behalen. Er is alleen 1 probleem, het hele circuit ligt onder de sneeuw. Pas dus op dat je niet te vaak uit de bocht vliegt want dan gaat je auto kapot.
Wolvenrace

Wolvenrace

Race Spelletjes 0,7 In deze leuke racegame probeer je om telkens weer een level, dus circuit, verder te komen. Je wint de race door als eerste te eindigen, of door al je tegenstanders uit te schakelen. Aan jou de keus! Als je wint, verdien je geld, dat je weer kunt gebruiken voor upgrades of nieuwe onderdelen. Onderdelen verzwaren en vertragen je wagen wel, dus denk goed na over wat je echt nodig hebt. Er is een maximum aantal upgrades per auto. Het vraagteken bovenaan het scherm bevat nog wat extra informatie, mocht iets niet duidelijk zijn.
Hondenrace

Hondenrace

Race Spelletjes 0,5 Plaats je weddenschap en zorg ervoor dat jouw hond eindigt op de plek waarop jij gewed hebt. Verzamel de sterren voor bonuspunten, maar ontwijk alle andere voorwerpen op de wedstrijdbaan.
Robot Race

Robot Race

Race Spelletjes 0,4 In deze game bestuur je een robot, die als doel heeft om de andere speler, die door de computer wordt bestuurd, te verslaan. Je kan eerst zelf een robot kiezen: je hebt keuze uit vier verschillende robots. Voordat je gaat racen, kan je wat oefenen. Dus kies een robot, kies een circuit, koop upgrades en start de race!
Boeven Vangen

Boeven Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Achtervolg de boeven en kijk wat de boeven van plan zijn om te doen. Pas op dat ze je niet in de gaten krijgen want dan is het spel voorbij.
Schoolbusrace

Schoolbusrace

Race Spelletjes ? Een schoolbus is misschien een niet zo'n voor de hand liggende raceauto. Toch kun je er heel leuke dingen mee doen. Kruip maar achter het stuur en kijk of je de eerste of tweede plek kunt halen, zodat je door mag naar de volgende ronde!
Brandende banden

Brandende banden

Race Spelletjes ? Race zo snel mogelijk naar de eindstreep. Let op de andere deelnemers en de scherpe bochten! Met het geld dat je tijdens de race verdient, kun je nieuwe auto's, motoren, wielen en andere onderdelen kopen.
Replay Racer

Replay Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke ronde tijd te halen in dit mini race spel.
Snelle wegrace

Snelle wegrace

Race Spelletjes ? Race met deze snelle wagen zo snel mogelijk naar de eindstreep, over dit kronkelige circuit.
Ignition

Ignition

Race Spelletjes ? Probeer binnen de tijd van het beginpunt bij de finish te komen.
Micro Racer 2

Micro Racer 2

Race Spelletjes ? Probeer om met je racewagentje zo snel mogelijk het parcours af te leggen !
Kroegracer

Kroegracer

Race Spelletjes ? Je bent in de kroeg en hebt te veel gedronken. En je hebt ook geen geld over om de taxi te betalen. Om dat geld te verdienen, moet je met een speelgoedautootje zo snel mogelijk een circuit rondracen. Succes!
Slide Racen

Slide Racen

Race Spelletjes ? Dit is een lekker moeilijk racespelletje. Coureur Blue Willy leert zijn zoon Almond racen. Zorg ervoor dat je bij elk circuit een goede score haalt, want alleen zo mag je door naar het volgende circuit. Je mag elk circuit vaker spelen om een betere score te halen.
Race over de roulettetafel

Race over de roulettetafel

Race Spelletjes ? Rijd met je miniautootje over een roulettetafel en probeer om binnen de lijnen van het parcours te blijven. Je kunt ervoor kiezen om tegen andere autootjes te racen ('championship') of om een tijdrit ('time trial') te rijden. Zorg dat je de snelste bent!
Mini GP

Mini GP

Race Spelletjes ? Probeer eerste te worden in elke race met je mini racer.
Rural racer

Rural racer

Race Spelletjes ? Je gaat op een baan tegen een andere auto racen. Bots niet tegen de kanten, want dat remt heel erg af.

Spelletjes - Mini Racer Little Game