LeukeSpellen.Be

Motor Jump: Roekeloze trial, Mo Bike, Mo Bike 2, Risicorijder 2

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Moto X3M

Moto X3M

Race Spelletjes 4,3 Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.
Moto X3M: Winter

Moto X3M: Winter

Race Spelletjes 6,8 Kan je de feestdagen beter doorbrengen dan je leven te riskeren met tientallen halsbrekende stunts? Spring op die fiets en zet je schrap voor het ontwijken van enorme zagen terwijl je door een winters wonderland sprint. Haal jij elke eindstreep zonder jezelf op te blazen tegen stapels TNT-kisten of andere knotsgekke gevaren? Dit hilarische winterracespel houd je bezig tot de lente, of nog langer!
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spelletjes 5,9 Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
Moto X3m 3

Moto X3m 3

Race Spelletjes 3,4 In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!
Roekeloze trial

Roekeloze trial

Race Spelletjes 2,8 Probeer om met je trial naar de finish te rijden!
Mo Bike

Mo Bike

Race Spelletjes 2,7 Probeer om over de hindernissen heen te springen!
Mo Bike 2

Mo Bike 2

Behendigheid Spelletjes 2,6 Stel de helling op de correcte hoogte in en schuif met het schuifje om de juiste snelheid te bepalen voor de sprong. Zorg dat je over de hindernissen heen springt! Schuif het schuifje terug om te remmen.
Bike Champ

Bike Champ

Sport Spelletjes 1,4 Een leuk getekend trialspel waarbij je op je trialmotor over zoveel mogelijk obstakels moet springen. Hoe spectaculairder je sprongen, hoe meer punten je verdient. Sommige sprongen zijn echt lastig om uit te voeren: de salto vanaf de helling bijvoorbeeld vereist een goede behendigheid.
Geen limieten

Geen limieten

Race Spelletjes 0,1 Probeer elke ronde succesvol van de ene schans naar de andere schans te springen. Let dus goed op dat je niet hard of te zacht gaat, want dan mislukt je landing!
Risicorijder 6

Risicorijder 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
Idiote motorsprongen

Idiote motorsprongen

Race Spelletjes ? Motorstunters worden als helden gezien. Jij wilt ook een als held worden gezien. Probeer zo veel mogelijk meters te maken met 1 sprong. Telkens als je landt, stuiter je weer omhoog, maar je versliest wel snelheid. Als je landt op een auto en tegelijkertijd klikt met je muis, krijg je weer wat snelheid. Als je op meerdere auto's tegelijk landt en klikt krijg je nog meer snelheid. Het is ook goed om op een heliumtruck te landen, dan krijg je 3 raketten en kun je nog verder komen. Als je de spatiebalk ingedrukt houdt tijdens de sprong, maak je salto's en krijg je extra brandstof, dat houdt je weer langer in de lucht. Als je genoeg geld verdiend hebt, dan kun je in de winkel shoppen voor betere wielen, schokbrekers, enz. Laat zien dat jij ook een held kan zijn.
Risicorijder 2

Risicorijder 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om over de hindernissen te springen met je motor. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.

Spelletjes - Motor Jump Little Game