LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Nelly 2 aflevering 1. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Nelly 2 aflevering 1

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
0,5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Wat een mooi avonturenspel is dit! Prachtige graphics en een spannend avontuur vol verrassingen. Maak kennis met kleine Nelly, een meisje dat op avontuur gaat in het bos. Ze komt hier zowel gevaarlijke als behulpzame wezens tegen. In het derde level vindt Nelly een amulet, waarmee ze haar omgeving kan veranderen. Zo worden onbereikbare plekken toch bereikbaar en kan ze sommige voorwerpen ook verplaatsen. Door schade en schande wordt ze wijs: niet alle voorwerpen die ze vindt, liggen er namelijk om haar te helpen: vele zijn zelfs dodelijk!

Spelbesturing

Bewegen doe je met de pijltjestoetsen of met WASD. Druk op de spatiebalk om een handeling te verrichten wanneer er een vraagteken boven Nelly's hoofd verschijnt. Druk op Z om Nelly's omgeving te veranderen wanneer ze niet verder kan. Met X kan Nelly haar vriendje oppakken of weer wegzetten.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="puzzle_and_run/nelly_2_episode_1.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Nelly 2 aflevering 1 Little Game