LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Nick Jonas aankleden. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Nick Jonas aankleden

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
0,5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Kijk naar deze prachtige plaatjes van Nick Jonas. Hij is een van de jongste beroemde popsterren ter wereld. Nick Jonas is geboren in Dallas op 16 september 1992. Hij begon met optreden toen hij 7 jaar was. Hij nam zijn eerste zelfgeschreven nummer op in 2002. Dit nummer heet "Joy to the World" Hij heeft drie broers, samen vormen ze de populaire boyband The Jonas Brothers. Nick is een van de populairste jongens ter wereld. In dit spel kun je Nick veranderen zoals jij dat leuk vindt. Je kunt hem een nieuw kapsel en een nieuwe make-up geven. Daarna kies je leuke kleren voor hem uit. Geef hem ook wat stoere accessoires. Je kunt zelfs verschillende honden naast hem zetten. Met een romantische achtergrond ziet dat er geweldig uit.

Spelbesturing

Speel dit aankleedspel met behulp van de muis.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/jonas_dressup.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Nick Jonas aankleden Little Game