LeukeSpellen.Be

Ninjaman: Ninjaman, Kane de Ninja, Potty Mouth Ninja, Ninja Nightmare

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Woestijnrover

Woestijnrover

Aktie Spelletjes 2,9 Bewijs dat jij, doorgewinterde woestijnrover, tot meer in staat bent dan Robin Hood! Voer alle opdrachten uit om wat gestolen spullen toe te voegen aan je verzameling wapens, helmen, schatten en trofeeën. De opdrachten verschijnen bovenaan in het scherm. Loop door deze stad in de woestijn en verzamel zo veel mogelijk schatten. Kijk wel uit voor obstakels, gaten in de grond en natuurlijk de gewapende bewakers. Wat een leuk avonturenspel!
Ninja Hunter

Ninja Hunter

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij bent een ninja die de tempel van de wind moet verdedigen tegen het leger van de Demon-meester. Dood de vijandelijke ninja's voor ze de tempel bereiken door snel de letters boven hun hoofd te typen. Als ze bommen of shurikens naar je gooien, typ de letter die erboven staat om de aanval te stoppen. Als je in een één op één gevecht belandt, volg de instructies die in het scherm verschijnen. Succes!
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Ninjaman

Ninjaman

Aktie Spelletjes 1,4 Vecht tegen andere ninja's en doorloop zo alle levels!
Ninjasprongen

Ninjasprongen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Schakel andere ninja's uit en zorg dat je de schat te pakken krijgt! Aan de zwarte oppervlakken blijf je vastplakken. De donkergrijze, metalen oppervlakken zijn juist heel glad: hier glijd je overheen. De gele oppervlakken, die een beetje op gatenkaas lijken, zijn veerkrachtig: als je hiertegenaan komt, stuiter je heel hard terug. Kijk wel uit voor de rode, puntige oppervlakken: als je die raakt, ben je er geweest! Als je acties combineert, bijvoorbeeld een witte ninja omverspringen en een houten blok wegtrappen, krijg je bonuspunten. Probeer om al je doelen in zo min mogelijk sprongen te bereiken: hoe minder vaak je springt, hoe meer bonuspunten je krijgt.
Sinjid 2

Sinjid 2

Aktie Spelletjes 0,9 Probeer zo sterk mogelijk te worden zodat je de eindbaas kan verslaan. Je kan wapens en bescherming kopen of vinden. Na elke gevecht krijgt je punten en als je genoeg punten hebt, word je sterker.
Ninja B.V.

Ninja B.V.

Behendigheid Spelletjes ? De kleine ninja die aan het hoofd staat van Ninja B.V., is een heel belangrijke boekrol verloren. Help jij hem om deze terug te vinden? Gelukkig is het een lenig mannetje dat erg hoog kan springen, dus met jouw hulp gaat dit hem vast wel lukken!
Kleine rode Kunoichi

Kleine rode Kunoichi

Aktie Spelletjes ? Weet jij wat een kunoichi is? Dat is een vrouwelijke ninja. Bereik het rode vlaggetje zo snel mogelijk. Hiervoor zul je over afgronden moeten springen, tegen muren op moeten klimmen, obstakels kapot moeten slaan en vijanden moeten uitschakelen!
Rico de ninja

Rico de ninja

Behendigheid Spelletjes ? Rico de ninja heeft als doel alle zombies uit te schakelen die zijn land onveilig maken. Hij is gespecialiseerd in ricochetschoten, maar het is natuurlijk wel het mooist als hij de zombies rechtstreeks kan raken. Lukt het hem om alle zombies te laten verdwijnen met het aantal schoten dat hij tot zijn beschikking heeft?
Springende ninja

Springende ninja

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja is uitgerust met speciaal gereedschap, waarmee hij zich kan vastklampen aan muren en plafonds. Hij gaat in ieder level op weg naar een soort gekleurde draaikolk, die hem naar het volgende level brengt. Het is de bedoeling dat je onderweg alle ninjamunten verzamelt, om je score te verhogen. Er wordt op de ninja geschoten, zorg dus dat hij de blauwe kogels ontwijkt. Ook de scherpe pinnen mag hij niet raken!
Toren vol dode ninja's

Toren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Mu de Ninja

Mu de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help ninja Mu om zijn geliefde Yui uit handen van het monster te redden! Dit doe je door verdedigingstorens te plaatsen, zodat het monster zijn doel niet kan bereiken.
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Ninja Nightmare

Ninja Nightmare

Aktie Spelletjes ? Vecht met alle ninja's voordat de tijd op is!
Ninja Plus

Ninja Plus

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle munten met deze ninja om door te gaan naar de volgende level. Je kunt tegen muren aan springen of gebruik maken van je lasso om omhoog te klimmen.
Ninjaland

Ninjaland

Avontuur Spelletjes ? Red de prinses uit handen van de valse ninja's! Onderweg zul je ninja's, sumoworstelaars en nog veel meer gevaren tegenkomen: klik op het juiste moment op de juiste plaats om overal veilig doorheen of langs te komen.
Stoere ninja

Stoere ninja

Aktie Spelletjes ? Jij bent een stoere ninja, die tien verschillende missies moet voltooien in dit leuke behendigheidsspelletje!
Vliegende ninja 3

Vliegende ninja 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!
Super Ninja Strike

Super Ninja Strike

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze superfighter ninja alle tegenstander te vernietigen.
Bowja de Ninja

Bowja de Ninja

Avontuur Spelletjes ? Je vaart naar een eiland toe om een robot van de vijand te vernietigen. Loop door de level heen door telkens op de juiste plekken te klikken.
Red je schuilplaats

Red je schuilplaats

Aktie Spelletjes ? Verdien goudstukken om je schuilplaats te kunnen repareren. Je kunt wel door gele lijnen heen, maar niet door rode. Tijdens het lopen kun je je vijanden aanvallen. Zorg dat je je bestemming bereikt binnen het aantal pogingen dat je links bovenaan ziet, en dat je alle vijanden uitschakelt!

Spelletjes - Ninjaman Little Game