LeukeSpellen.Be

Ninjaman: Ninjaman, Kane de Ninja, Potty Mouth Ninja, Ninja Nightmare

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Woestijnrover

Woestijnrover

Aktie Spelletjes 2,9 Bewijs dat jij, doorgewinterde woestijnrover, tot meer in staat bent dan Robin Hood! Voer alle opdrachten uit om wat gestolen spullen toe te voegen aan je verzameling wapens, helmen, schatten en trofeeën. De opdrachten verschijnen bovenaan in het scherm. Loop door deze stad in de woestijn en verzamel zo veel mogelijk schatten. Kijk wel uit voor obstakels, gaten in de grond en natuurlijk de gewapende bewakers. Wat een leuk avonturenspel!
Ninja Hunter

Ninja Hunter

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij bent een ninja die de tempel van de wind moet verdedigen tegen het leger van de Demon-meester. Dood de vijandelijke ninja's voor ze de tempel bereiken door snel de letters boven hun hoofd te typen. Als ze bommen of shurikens naar je gooien, typ de letter die erboven staat om de aanval te stoppen. Als je in een één op één gevecht belandt, volg de instructies die in het scherm verschijnen. Succes!
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Ninjaman

Ninjaman

Aktie Spelletjes 1,4 Vecht tegen andere ninja's en doorloop zo alle levels!
Ninjasprongen

Ninjasprongen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Schakel andere ninja's uit en zorg dat je de schat te pakken krijgt! Aan de zwarte oppervlakken blijf je vastplakken. De donkergrijze, metalen oppervlakken zijn juist heel glad: hier glijd je overheen. De gele oppervlakken, die een beetje op gatenkaas lijken, zijn veerkrachtig: als je hiertegenaan komt, stuiter je heel hard terug. Kijk wel uit voor de rode, puntige oppervlakken: als je die raakt, ben je er geweest! Als je acties combineert, bijvoorbeeld een witte ninja omverspringen en een houten blok wegtrappen, krijg je bonuspunten. Probeer om al je doelen in zo min mogelijk sprongen te bereiken: hoe minder vaak je springt, hoe meer bonuspunten je krijgt.
Sinjid 2

Sinjid 2

Aktie Spelletjes 0,9 Probeer zo sterk mogelijk te worden zodat je de eindbaas kan verslaan. Je kan wapens en bescherming kopen of vinden. Na elke gevecht krijgt je punten en als je genoeg punten hebt, word je sterker.
Kane de Ninja

Kane de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help Kane de ninja om door dit gevaarlijke land te lopen.
Potty Mouth Ninja

Potty Mouth Ninja

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de ninja alle schatten op te pakken. Je kunt de blokken verschuiven doomiddel van het schieten. Hiervoor moet je het papiertje oppakken.
Ninja Nightmare

Ninja Nightmare

Aktie Spelletjes ? Vecht met alle ninja's voordat de tijd op is!
Super Ninja Strike

Super Ninja Strike

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze superfighter ninja alle tegenstander te vernietigen.
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Bowja de Ninja

Bowja de Ninja

Avontuur Spelletjes ? Je vaart naar een eiland toe om een robot van de vijand te vernietigen. Loop door de level heen door telkens op de juiste plekken te klikken.
De Eenzame Ninja

De Eenzame Ninja

Aktie Spelletjes ? Loop de levels door en versla alle andere ninjas. Pas op dat de ninja's jou niet verslaan.
Ninja Plus

Ninja Plus

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle munten met deze ninja om door te gaan naar de volgende level. Je kunt tegen muren aan springen of gebruik maken van je lasso om omhoog te klimmen.
Springende ninja

Springende ninja

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja is uitgerust met speciaal gereedschap, waarmee hij zich kan vastklampen aan muren en plafonds. Hij gaat in ieder level op weg naar een soort gekleurde draaikolk, die hem naar het volgende level brengt. Het is de bedoeling dat je onderweg alle ninjamunten verzamelt, om je score te verhogen. Er wordt op de ninja geschoten, zorg dus dat hij de blauwe kogels ontwijkt. Ook de scherpe pinnen mag hij niet raken!
Toren vol dode ninja's

Toren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Ninjaprofessor

Ninjaprofessor

Behendigheid Spelletjes ? Vijftien leuke levels waarin Ray Ardent, de Ninjaprofessor, allerlei vijanden moet verslaan, gevaren moet trotseren en krachten moet verzamelen. De draaiende werpsterren bevatten extra X6-kracht.
Ninja Hamsters

Ninja Hamsters

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel met Ninja Hamster in de hoofdrol! Hij is gek op sushi, maar helaas is hij niet de enige: er is namelijk een invasie van robots, en wat is de belangrijkste brandstof van deze wezens? Je raadt het al: sushi. Help Ninja Hamster in de strijd tegen de robots en help de hamster-chefkok om al zijn sushirecepten terug te krijgen! Verzamel sushi om je hamster sterker te maken. Zorg dat je de baas verslaat en gebruik hierbij de meest spectaculaire ninja-aanvallen!
Stoere ninja

Stoere ninja

Aktie Spelletjes ? Jij bent een stoere ninja, die tien verschillende missies moet voltooien in dit leuke behendigheidsspelletje!
Vliegende ninja 3

Vliegende ninja 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!
Het hart van de samoerai 2

Het hart van de samoerai 2

Aktie Spelletjes ? Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.

Spelletjes - Ninjaman Little Game