LeukeSpellen.Be

Olympische Spelen: Sprint Game, Zomerspelen, Olympische Spelen 5, Bugs Bunny Horden

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
Schieten

Schieten

Sport Spelletjes 2,6 Je bent met India op de Olympische Spelen bij het onderdeel schieten. Probeer in 10 schoten zoveel mogelijk punten te verzamelen om de gouden medaille te winnen.
Zomerspelen

Zomerspelen

Sport Spelletjes 2,6 Doe mee aan de Olympische zomerspelen en zorg dat je in de driekamp als eerste eindigt!
Meerkamp Atletiek

Meerkamp Atletiek

Sport Spelletjes 2,0 Probeer elke ronde de gestelde doelstelling te halen om naar de volgende ronde te gaan. Je begint met hardlopen, vervolgens hordelopen, daarna verspringen en tot slot hink stap sprong.
Olympisch Vuur Doven

Olympisch Vuur Doven

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer de olympische vlam te doven maar pas op voor politie en andere tegenstanders.
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spelletjes 1,8 Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Sprint Game

Sprint Game

Sport Spelletjes 1,6 De bedoeling is dat je in deze sprint als eerste over de finish komt. Ren je te hard, dan kan het zijn dat je hardloper over zijn eigen voeten struikelt!
Olympische Spelen 5

Olympische Spelen 5

Sport Spelletjes 1,5 Probeer je vliegmachine zo ver mogelijk weg te laten vliegen.
Beijing 2008

Beijing 2008

Sport Spelletjes 1,3 Beleef de Olympische spelen nu thuis! Je kan boogschieten, duiken of gewichtheffen.
Eendentriathlon

Eendentriathlon

Sport Spelletjes 1,1 Jij bent een stinkend rijke boer, die heel veel land bezit. Op een dag komt er een tornado over, die je hele boerderij verwoest, inclusief de oogst van dat jaar! Toch overleeft iets heel eenvoudigs de alles verwoestende tornado: een eendenei. Het eendje dat eruit kruipt, lijkt een bijzonder talent te hebben, namelijk voor hardlopen, vliegen en zwemmen. Zorg jij dat je, samen met je eendje, genoeg geld verdient om je boerderij weer op te bouwen? Spring over rollende hindernissen heen, en probeer om alle muntjes te verzamelen.
Discus Kampioen

Discus Kampioen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer de discus zover mogelijk te gooien. Je hebt 3 keer pogingen.
Eendentriathlon 3

Eendentriathlon 3

Sport Spelletjes 0,6 De eendjes van deel 1 zijn verbeterd. Ze hebben nu nog meer talenten. Ze kunnen zwemmen, klimmen, vliegen en hardlopen. Dit is goed nieuws voor de racers, ze kunnen weer nieuwe wedstrijden houden en veel geld verdienen. Wil je winnen met je eendje, dan zul je het eerst moeten trainen. Ze beginnen allemaal met een specifiek talent. Als je dan het andere talent traint, kun je later aan een wedstrijd deelnemen. Tijdens de training kun je een hoop munten verdienen, dat is toch mooi meegenomen. Bij het klimmen moet je uitkijken voor de uitsteeksels, maar ook voor de nissen want daar kom je niet uit. Spring van de ene naar de andere kant. Bij het zwemmen moet je allerlei obstakels ontwijken, je kunt duiken en springen. Bij het vliegen moet je zelf zorgen dat je overal langs vliegt en nergens tegenaan. De paarse munten versnellen je even. Tijdens het hardlopen zitten allerlei rollende dingen jou in de weg. Spring eroverheen en train zo hard je kunt. Vergeet niet om de munten te verzamelen!
Renbaan vol dieren

Renbaan vol dieren

Race Spelletjes 0,6 Wat een sportieve dieren allemaal! Een krokodil, een das, een kameleon, een hond, een beer, een ezel, een inktvis, een konijn, een haai en een schildpad, ze zijn allemaal bereid om hun best te doen op de renbaan. Allemaal hebben ze zo hun eigenschappen, wat conditie, behendigheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen en snelheid betreft. Kies je favoriete dier, en probeer om hem te laten winnen! Je kunt zijn eigenschappen aanpassen, maar dat kost wel geld.
Hindernisbaan

Hindernisbaan

Sport Spelletjes 0,4 Je bent het bovenste poppetje en het is de bedoeling dat je alle hindernissen overwint en sneller bent dan je tegenstander onderin het scherm.
Verspringen

Verspringen

Sport Spelletjes 0,3 Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
100 Meter Sprint

100 Meter Sprint

Sport Spelletjes 0,2 Probeer om de 100 meter sprint te lopen binnen de gestelde tijd.
In de roos

In de roos

Sport Spelletjes 0,2 Probeer binnen de tijd alle schietschijven te raken in dit Olympische Spelen-spel!
Gus vs Bus

Gus vs Bus

Behendigheid Spelletjes ? Gus heeft zich weer verslapen, probeer om de bus alsnog te halen door heel hard te rennen.
Bugs Bunny Horden

Bugs Bunny Horden

Sport Spelletjes ? Help Bugs Bunny om over de hordes te lopen en Cecil te verslaan.
Eendentriathlon 2

Eendentriathlon 2

Sport Spelletjes ? Jouw eendje heeft een bijzonder talent, namelijk voor klimmen, hardlopen, vliegen en zwemmen. Met talent alleen wint hij de wedstrijd niet: hij zal alle talenten ook moeten ontwikkelen door te trainen! Het energiepeil van je eendje stijgt wanneer je hem graan voert. Doe dit dus regelmatig! In de eerste aflevering van Eendentriathlon waren er nog drie sporten, maar er is een extra sport bij gekomen: klimmen. Spring over rollende hindernissen heen, probeer om alle muntjes te verzamelen en zorg dat je binnen het beeldscherm blijft.
Atletische Andy

Atletische Andy

Behendigheid Spelletjes ? Help Andy de atleet om een gouden medaille te winnen! Deze sportieveling doet mee aan een zeskamp, waarbij hij moet gymnastieken, hordenlopen, schermen, schieten, zwemmen en verspringen. Kijk of je goed genoeg bent in alle disciplines om bij de allerbesten te horen!

Spelletjes - Olympische Spelen Little Game