LeukeSpellen.Be

Omhoog Springen: Gekke Noot, Winterbellen, Luchtbellen Springen, Springen met Tijgertje

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Winterbellen

Winterbellen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Laat dit kleine konijntje zo hoog mogelijk in de lucht springen, van klok naar klok. Telkens wanneer hij een klok raakt, springt hij vanzelf een stukje omhoog. Wanneer hij een vogel raakt, verdubbelt je score.
Vrouw aan de Top

Vrouw aan de Top

Behendigheid Spelletjes 0,7 Beklim de hoogste gebouwen ter aarde, waar je liefje op de top staat te wachten.
Hoog Water

Hoog Water

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer boven water te blijven door boven op de kisten te springen die uit de lucht vallen. Pas op dat je niet klem komt te zitten tussen 2 kisten.
Caveman

Caveman

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer je vriendin te reden, maar reken daarvoor eerst af met alle dino's.
Wolken Springen 2

Wolken Springen 2

Kerst Spelletjes 0,3 Verzamel cadeaus voor punten en kom tot de top door op de wolken te springen
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spelletjes 0,3 Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen aantrekken. Kijk uit voor gorilla's, holenmensen, kraaien en doorns!
Klim Omhoog

Klim Omhoog

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om zo snel mogelijk naar boven te klimmen, het is de bedoeling dat je de omlaag vallende blokken ontwijkt !
Gekke Noot

Gekke Noot

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze kokosnoot heeft ambities: hij zoekt het steeds hogerop! Help jij hem om van platform naar platform te springen, zodat hij steeds hoger komt?
Stuiter Ster

Stuiter Ster

Behendigheid Spelletjes 0,2 Spring op de vallende platforms en probeer zo hoog mogelijk te komen.
Springende sneeuwpop

Springende sneeuwpop

Behendigheid Spelletjes 0,1 De sneeuwpop in dit spel wil de lucht in, hoger en hoger! Zorg jij ervoor dat hij op de platforms landt, en verzamel je onderweg bonussen om je sneeuwpop nog verder te helpen? Ook de springplanken geven hem nòg meer vaart!
Dokter Eikel

Dokter Eikel

Denk Spelletjes 0,1 Het hoofd van Dokter Eikel is eraf geblazen toen hij de mond van een hoestende eekhoorn wilde inspecteren. Nu probeert hij weer terug te komen naar zijn dokterspraktijk in het bos, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Gelukkig ga jij dit spelletje spelen om Dokter Eikel weer terug naar huis te brengen! Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Verzamel alle gouden eikels om minigames vrij te spelen!
Slingeren en klimmen

Slingeren en klimmen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze bergbeklimmer is uitgerust met een haak die hij aan allerlei rotsen en platformen kan bevestigen. Help jij hem om al klimmend en slingerend verder te komen? Het is de kunst om zo hard mogelijk te slingeren en op het juiste moment los te laten en weer een nieuw aanhechtingspunt te zoeken. Veel succes!
Lenige dief

Lenige dief

Behendigheid Spelletjes ? Klik op het figuurtje en versleep je muiscursor naar de plek waar je hem naartoe wilt laten springen. Hij kan zich vastgrijpen aan muren.
Draakje Stuiteren

Draakje Stuiteren

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de draak zodat hij omhoog blijft stuiteren en verzamel de turbo's!
Jetpack-uitdaging

Jetpack-uitdaging

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt een krachtige jetpack op je rug en hopt van wolk naar wolk. Telkens wanneer je landt, moet je de letters intypen die bovenaan verschijnen. Zo vul je de brandstof van je jetpack weer aan en kun je verder omhoog vliegen. De roze wolkjes geven je een powerboost en zorgen dat je omhoog schiet. Kijk uit dat je niet omlaag valt, want dat overleef je niet!
Ontsnap in het duister

Ontsnap in het duister

Behendigheid Spelletjes ? Je bent beland in een donkere ruimte vol platformen. Langzaam zak je omlaag, en je moet jezelf dus steeds in veiligheid brengen door naar hoger gelegen platforms te springen. Probeer om zo hoog mogelijk te klimmen met behulp van je haak, en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft! Verzamel schatten door bovenop schatkisten te springen, en spring ook bovenop monsters. Verzamel kippetjes om verloren levens terug te verdienen. Verder kun je bonussen als 'langere haak' of 'raket' verzamelen. Die komen vast een keer van pas. Veel plezier!
Bob en de pinguïns

Bob en de pinguïns

Behendigheid Spelletjes ? Gemene pinguïns hebben de Maanprinses ontvoerd, en Bob de ijsbeer is van plan om deze mysterieuze schoonheid te gaan redden. Hij reist daarom helemaal af naar de Zuidpool en gaat het gevecht met de pinguïns aan, want Bob wil dolgraag een echte held worden! Spring op de ijsschotsjes of op de wolken om nog hoger de lucht in te vliegen, pak cadeautjes om een extra hoge sprong te maken en verzamel muntjes om upgrades te kunnen kopen. Zorg dat je niet door springende pinguïns wordt geraakt: spring erbovenop om ze uit te schakelen en zelf lekker hoog te kunnen springen. Kijk uit voor vallende raketten, deze zijn dodelijk! Ook de donderwolken zul je om deze reden echt moeten ontwijken. Er zijn veel leuke powerups te pakken: het hartje geeft je een extra leven, het belletje geeft je een snelheidsboost, de magneet trekt muntjes aan, het ijskristal vult de snelheidsbalk op en het schild beschermt je tegen vijanden en donderwolken. Veel succes!
Meat boy

Meat boy

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in het spelletje 'Meat Boy'! Help Meat Boy om het roze poppetje, 'Bandaid Girl' genaamd, te bereiken. Hij laat wel een spoor van bloed achter, overal waar hij heeft gelopen of gesprongen...
Ridder in de val

Ridder in de val

Behendigheid Spelletjes ? Prinses Nectarine woont in een kasteel vol valkuilen waarin ze alle argeloze ridders probeert te lokken. De slimste en sluwste van het stel overleeft de valstrikken misschien, en mag met haar trouwen. Probeer jij als laatste over te blijven?
Ruimtefeest

Ruimtefeest

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen wil weer terug naar zijn eigen planeet. Hij start zijn ruimteschip, en wanneer jij klikt, vliegt hij omhoog. Je moet hem wel aan de gang houden door te blijven klikken. Daar waar jij klikt, vliegt hij naartoe, dus als je dit handig doet, raakt hij onderweg zo veel mogelijk muntjes en andere bonussen! Kijk wel uit dat je geen luchtballonnen raakt, want dan stort de alien meteen neer en verdien je weinig tot geen punten. Telkens wanneer de alien een poging heeft gewaagd, verdien je geld: dit kun je uitgeven in de winkel om zijn ruimteschip te upgraden. Op die manier komen jullie samen nog verder, en wie weet bereiken jullie uiteindelijk zijn thuisplaneet!
Bevroren Tuin

Bevroren Tuin

Avontuur Spelletjes ? Versla je vijanden door ze te bekogelen met sneeuw. Als je genoeg sneeuw op ze hebt gegooid worden ze een sneeuwbal, schop deze sneeuwbal vervolgens weg om de vijand te laten verdwijnen. Als je met de sneeuwbal andere vijanden raakt, verdwijnen die ook meteen.
Qubey the Cube

Qubey the Cube

Behendigheid Spelletjes ? Qubey is een kubus die heel erg hoog kan springen. Hoe hoog vraag jij je af? Nou dat ligt aan jou. Klik naar links of rechts en Qubey springt die kant op. Er staan genoeg hindernissen op de weg, dus let goed op!
Spring Jim Spring!

Spring Jim Spring!

Behendigheid Spelletjes ? Jims baas is zijn moersleutel vergeten, en Jim moet hem zo snel mogelijk brengen, helemaal naar de bovenste verdieping van de wolkenkrabber. Verzamel onderweg gouden moersleutels en helmen om in leven te blijven en kijk uit voor spijkers, chihuahua's, vallen en boze aliens, want daarvan gaat Jim dood. Succes!
Diamantengrot

Diamantengrot

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel diamanten, schiet op je vijanden, speel achievements vrij en probeer om al klimmend uit deze enorme grot te ontsnappen!
Schiet op, Bob 2

Schiet op, Bob 2

Behendigheid Spelletjes ? Bob is een archeoloog. Bij het onderzoeken van grotten, werd hij afgeleid door een stralend licht. Hij wilde weten wat het was en trok aan de rots waar het licht achter zat. Deze rots blokkeerde een lavastroom en nu de rots weg is, kan de lava vrij stromen. Bob zit nu diep in de problemen, want de lava blijft maar stijgen. Zorg ervoor dat Bob de lava voor blijft door op de verschillende uitsteeksels te springen. Ook als er enge dingen (slangen, mummies) op het uitsteeksel zitten. Als je op de spatiebalk drukt, haalt Bob zijn mes tevoorschijn en steekt ze dood.
Alien zonder schip

Alien zonder schip

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen kan niets beginnen zonder zijn ruimteschip! Vlieg met hem door de lucht, op zoek naar zijn ruimteschip, en zorg dat hij niet valt. Ontwijk de raketten, anders verlies je een leven. In ieder level moet je proberen om het ruimteschip te bereiken binnen de tijd, zodat je naar een hoger level doorgaat.
Smileys Springen 2

Smileys Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring op de smileys om zo hoog mogelijk te komen.
Onder de rotsen

Onder de rotsen

Avontuur Spelletjes ? Opeens zit je gevangen in een grot, zonder te weten hoe je er bent beland of hoe je er weer uit kunt ontsnappen. Er zit maar één ding op: proberen en kijken wat werkt. Spring zo hoog mogelijk en bereik telkens een uitgang die je weer een stapje dichter bij de bewoonde wereld brengt!

Spelletjes - Omhoog Springen Little Game