LeukeSpellen.Be

Omhoog Springen: Gekke Noot, Winterbellen, Luchtbellen Springen, Springen met Tijgertje

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Winterbellen

Winterbellen

Behendigheid Spelletjes 0,9 Laat dit kleine konijntje zo hoog mogelijk in de lucht springen, van klok naar klok. Telkens wanneer hij een klok raakt, springt hij vanzelf een stukje omhoog. Wanneer hij een vogel raakt, verdubbelt je score.
Vrouw aan de Top

Vrouw aan de Top

Behendigheid Spelletjes 0,7 Beklim de hoogste gebouwen ter aarde, waar je liefje op de top staat te wachten.
Hoog Water

Hoog Water

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer boven water te blijven door boven op de kisten te springen die uit de lucht vallen. Pas op dat je niet klem komt te zitten tussen 2 kisten.
Caveman

Caveman

Aktie Spelletjes 0,4 Probeer je vriendin te reden, maar reken daarvoor eerst af met alle dino's.
Wolken Springen 2

Wolken Springen 2

Kerst Spelletjes 0,3 Verzamel cadeaus voor punten en kom tot de top door op de wolken te springen
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spelletjes 0,3 Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen aantrekken. Kijk uit voor gorilla's, holenmensen, kraaien en doorns!
Klim Omhoog

Klim Omhoog

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om zo snel mogelijk naar boven te klimmen, het is de bedoeling dat je de omlaag vallende blokken ontwijkt !
Gekke Noot

Gekke Noot

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze kokosnoot heeft ambities: hij zoekt het steeds hogerop! Help jij hem om van platform naar platform te springen, zodat hij steeds hoger komt?
Stuiter Ster

Stuiter Ster

Behendigheid Spelletjes 0,2 Spring op de vallende platforms en probeer zo hoog mogelijk te komen.
Springende sneeuwpop

Springende sneeuwpop

Behendigheid Spelletjes 0,1 De sneeuwpop in dit spel wil de lucht in, hoger en hoger! Zorg jij ervoor dat hij op de platforms landt, en verzamel je onderweg bonussen om je sneeuwpop nog verder te helpen? Ook de springplanken geven hem nòg meer vaart!
Slingeren en klimmen

Slingeren en klimmen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze bergbeklimmer is uitgerust met een haak die hij aan allerlei rotsen en platformen kan bevestigen. Help jij hem om al klimmend en slingerend verder te komen? Het is de kunst om zo hard mogelijk te slingeren en op het juiste moment los te laten en weer een nieuw aanhechtingspunt te zoeken. Veel succes!
Dokter Eikel

Dokter Eikel

Denk Spelletjes 0,1 Het hoofd van Dokter Eikel is eraf geblazen toen hij de mond van een hoestende eekhoorn wilde inspecteren. Nu probeert hij weer terug te komen naar zijn dokterspraktijk in het bos, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Gelukkig ga jij dit spelletje spelen om Dokter Eikel weer terug naar huis te brengen! Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Verzamel alle gouden eikels om minigames vrij te spelen!
Luchtbellen Springen

Luchtbellen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds hoger te komen door op de luchtbellen te springen.
Springen met Tijgertje

Springen met Tijgertje

Aktie Spelletjes ? Spring met Tijgertje zo hoog mogelijk van wolk naar wolk.
Suikerklontjes 2

Suikerklontjes 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring zo hoog mogelijk via de suikerklontjes zonder naar beneden te vallen.
Draakje Stuiteren

Draakje Stuiteren

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de draak zodat hij omhoog blijft stuiteren en verzamel de turbo's!
Smileys Springen 2

Smileys Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring op de smileys om zo hoog mogelijk te komen.
Aap Springen

Aap Springen

Avontuur Spelletjes ? Probeer elke level naar boven te klimmen om de uitgang te bereiken. Je klimt omhoog via een draaiende balk. Maar pas op want je kunt ook omlaag vallen via een draaiende balk!
Bevroren Tuin

Bevroren Tuin

Avontuur Spelletjes ? Versla je vijanden door ze te bekogelen met sneeuw. Als je genoeg sneeuw op ze hebt gegooid worden ze een sneeuwbal, schop deze sneeuwbal vervolgens weg om de vijand te laten verdwijnen. Als je met de sneeuwbal andere vijanden raakt, verdwijnen die ook meteen.
Jack IJs

Jack IJs

Avontuur Spelletjes ? Versla je tegenstanders door ze in te vriezen. Wanneer je iedereen verslagen hebt mag je door naar de volgende level.
Magische Hemel 2

Magische Hemel 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit spel je magische krachten te gebruiken en de poppetjes om te toveren tot sneeuwballen.
Alien zonder schip

Alien zonder schip

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen kan niets beginnen zonder zijn ruimteschip! Vlieg met hem door de lucht, op zoek naar zijn ruimteschip, en zorg dat hij niet valt. Ontwijk de raketten, anders verlies je een leven. In ieder level moet je proberen om het ruimteschip te bereiken binnen de tijd, zodat je naar een hoger level doorgaat.
Lenige dief

Lenige dief

Behendigheid Spelletjes ? Klik op het figuurtje en versleep je muiscursor naar de plek waar je hem naartoe wilt laten springen. Hij kan zich vastgrijpen aan muren.
Klim snel

Klim snel

Behendigheid Spelletjes ? Snel, snel, spring omhoog, en maak haast! Want in dit spel zinkt alles langzaam weg en als je valt of wegzinkt, ben je af. Soms helt het veld plots over, klim dan snel verder tot het weer terughelt. Veel plezier!
Spring Jim Spring!

Spring Jim Spring!

Behendigheid Spelletjes ? Jims baas is zijn moersleutel vergeten, en Jim moet hem zo snel mogelijk brengen, helemaal naar de bovenste verdieping van de wolkenkrabber. Verzamel onderweg gouden moersleutels en helmen om in leven te blijven en kijk uit voor spijkers, chihuahua's, vallen en boze aliens, want daarvan gaat Jim dood. Succes!
Jetpack-uitdaging

Jetpack-uitdaging

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt een krachtige jetpack op je rug en hopt van wolk naar wolk. Telkens wanneer je landt, moet je de letters intypen die bovenaan verschijnen. Zo vul je de brandstof van je jetpack weer aan en kun je verder omhoog vliegen. De roze wolkjes geven je een powerboost en zorgen dat je omhoog schiet. Kijk uit dat je niet omlaag valt, want dat overleef je niet!
Meat boy

Meat boy

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in het spelletje 'Meat Boy'! Help Meat Boy om het roze poppetje, 'Bandaid Girl' genaamd, te bereiken. Hij laat wel een spoor van bloed achter, overal waar hij heeft gelopen of gesprongen...
Diamantengrot

Diamantengrot

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel diamanten, schiet op je vijanden, speel achievements vrij en probeer om al klimmend uit deze enorme grot te ontsnappen!

Spelletjes - Omhoog Springen Little Game