LeukeSpellen.Be

Omhoog Springen: Gekke Noot, Winterbellen, Luchtbellen Springen, Springen met Tijgertje

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Aap Springen

Aap Springen

Avontuur Spelletjes ? Probeer elke level naar boven te klimmen om de uitgang te bereiken. Je klimt omhoog via een draaiende balk. Maar pas op want je kunt ook omlaag vallen via een draaiende balk!
Neuronenstrijd

Neuronenstrijd

Behendigheid Spelletjes ? Maak je neuron zo lang mogelijk door van de ene proteïne naar de andere te gaan. Verbind zo veel mogelijk proteïnen met elkaar en kijk hierbij uit voor vijandige neuronen, die ook op proteïnen uit zijn. In het spel zijn ook speciale proteïnen: sommige vergroten de straal waarbinnen je proteïnen kunt pakken, andere verhogen je snelheid tijdelijk, nog weer andere zorgen ervoor dat je langer kunt profiteren van een groter bereik of dat vijandige neuronen tijdelijk worden bevroren. Succes!
Jack IJs

Jack IJs

Avontuur Spelletjes ? Versla je tegenstanders door ze in te vriezen. Wanneer je iedereen verslagen hebt mag je door naar de volgende level.
Magische Hemel 2

Magische Hemel 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit spel je magische krachten te gebruiken en de poppetjes om te toveren tot sneeuwballen.
Suikerklontjes 2

Suikerklontjes 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring zo hoog mogelijk via de suikerklontjes zonder naar beneden te vallen.
Klim snel

Klim snel

Behendigheid Spelletjes ? Snel, snel, spring omhoog, en maak haast! Want in dit spel zinkt alles langzaam weg en als je valt of wegzinkt, ben je af. Soms helt het veld plots over, klim dan snel verder tot het weer terughelt. Veel plezier!
Springen met Tijgertje

Springen met Tijgertje

Aktie Spelletjes ? Spring met Tijgertje zo hoog mogelijk van wolk naar wolk.
Piraat op Mars

Piraat op Mars

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke lanceerspel met piraat Hermoso in de hoofdrol! Toen piraterij officieel verboden werd, zat Hermoso opeens zonder werk. Toen hij op de televisie zag dat er water was gevonden op Mars, trok hij al heel snel een conclusie: waar water is, is zee. En als er zee is, dan zou hij weer kunnen gaan plunderen! Onderweg naar Mars zijn ook nog mooie goudstukken te vinden, echt iets voor een piraat als hij, dus hij is dubbel gemotiveerd om zo hoog mogelijk te vliegen. Hij besluit dus om zich naar Mars te laten lanceren, alleen heeft hij hierbij wel hulp nodig. Vrijwilligers?
Ontsnap uit het riool 2

Ontsnap uit het riool 2

Behendigheid Spelletjes ? Nadat de hamsters er in 'Ontsnap uit het riool' in zijn geslaagd om te ontsnappen, hebben ze hier wel een hoge prijs voor moeten betalen: ze werden steeds slimmer! Zo slim, dat ze ook met hun nieuw verworven vrijheid geen genoegen meer namen: ze wilden nog verder ontsnappen! Hamster Kenny laat zich met een kanon lanceren en wil tijdens zijn vlucht zo veel mogelijk munten meepakken. Klik op hem zodat hij blijft stijgen: mis je hem, dan valt hij misschien te pletter en moet je opnieuw beginnen!
Luchtbellen Springen

Luchtbellen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds hoger te komen door op de luchtbellen te springen.
Oneindige ridder

Oneindige ridder

Behendigheid Spelletjes ? Beklim de kasteeltoren en verzamel onderweg munten, toverdranken, bijltjes en helmen: deze leveren je extra punten op. 100 munten zijn 1 extra leven waard. Kijk uit dat je niet in de slotgracht belandt!
Jetpack Jerome

Jetpack Jerome

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Jetpack Jerome! Je bent uitgerust met een heel bijzondere jetpack, die water als brandstof gebruikt. Het is dus zaak om zo veel mogelijk regendruppels te verzamelen om te blijven vliegen. Want als je valt, betekent dit je einde!

Spelletjes - Omhoog Springen Little Game