LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ondergrondse ontsnapping. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ondergrondse ontsnapping

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ontsnap uit je cel met behulp van een magisch geweer, dat openingen in muren maakt. Daar waar een groen vlakje met een pijl staat, word je de kant op gelanceerd waar de pijl naartoe wijst wanneer je op die plek de muur binnengaat. Je kunt zowel boven als onder de grond lopen. Wissel beide kanten handig af, om zo verder te komen: soms kom je boven de grond vast te zitten, en kun je toch onder de grond nog verder komen.

Spelbesturing

Gebruik A en D om te lopen en W om te springen. Wanneer je je magische geweer gebruikt, gebruik je de muis om te richten en te schieten. Wanneer je de linker muisknop dan ingedrukt houdt, creëer je een opening in muren waar je anders niet over- of doorheen zou kunnen. Wanneer je wilt wisselen tussen boven en onder de grond, doe je dit door met de muis daar te klikken waar je naartoe wilt. Wanneer je in een level vast komt te zitten, kun je op R drukken om opnieuw te beginnen. Met Q kun je terug naar het hoofdmenu.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="find_the_way/p_i_g.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Ondergrondse ontsnapping Little Game