LeukeSpellen.Be

Ontsnap: Ontsnap, Ontsnap 2, Ontsnap 3, Prison Breakout

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Ontsnap uit het Laboratorium

Ontsnap uit het Laboratorium

Denk Spelletjes 1,5 Ontsnap uit het Laboratorium. Maak gebruik van de aanwijzingen!
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spelletjes 1,4 Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Covert Front 4

Covert Front 4

Avontuur Spelletjes 1,3 In deze spannende point & click game, alweer deel 4 uit de Covert Front-serie, ben jij en piloot wiens vliegtuig het in de lucht begeeft. Ga in de cockpit op zoek naar onderdelen om hem te repareren. Daarna gaat je avontuur verder op land. Klik op de juiste voorwerpen, bewaar ze, en gebruik ze wanneer je ze nodig hebt! Dit is echt een spel waar je goed bij na moet denken en waarbij je oog voor detail moet hebben. Hou je van zoekspellen, dan kun je bij deze game je hart ophalen!
Ontsnappen

Ontsnappen

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer uit de gevangenis te ontsnappen zonder gepakt te worden door de bewakers. Zorg er dus voor dat je uit het gezichtsveld blijft van de bewakers, maar ook uit het gezichtsveld van camera's en gevangenen.
Geef het op

Geef het op

Behendigheid Spelletjes 1,2 Geef het op is een spel waarin een camera genaamd Tasselfoot jou op allerlei manieren probeert over te halen om maar te stoppen. Laat jij je ontmoedigen of ga je door ondanks de scherpe pinnen waar je bovenop kunt vallen of tegenaan kunt springen, de projectielen die op je af worden gevuurd en platformen die onder je voeten vandaan zakken. Geef je het op of... ga je stug door tot het bittere einde?
Riddle School

Riddle School

Denk Spelletjes 1,1 Ontsnap uit deze saaie school. Zoek naar voorwerpen en hints.
Ontsnap uit de gevangenis

Ontsnap uit de gevangenis

Avontuur Spelletjes 0,9 Probeer om uit de gevangenis te ontsnappen!
Supermax

Supermax

Behendigheid Spelletjes 0,9 Je wordt wakker in een oude gevangeniscel, en je kunt je niets meer herinneren. Eén ding is zeker: je wilt ontsnappen uit deze kale, donkere ruimte. Er lopen alleen wel bewakers rond, die je moet zien te mijden. Loop er dus alleen langs wanneer ze jouw kant niet op kijken! Het wordt steeds moeilijker en daardoor juist leuker en verslavender om te spelen. Veel plezier!
Ontsnap 2

Ontsnap 2

Denk Spelletjes 0,9 Probeer te ontsnappen en voorkom dat je gepakt wordt!
Ontsnap uit de Telefooncel

Ontsnap uit de Telefooncel

Denk Spelletjes 0,8 Je zit gevangen in een telefooncel. Wees slim en vind je weg hieruit.
Ontsnap uit het Museum

Ontsnap uit het Museum

Denk Spelletjes 0,7 Vind alle missende woorden uit het dagboek en ontsnap uit het museum.
Ontsnap uit het Spookhuis 2

Ontsnap uit het Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Vind je weg uit dit griezelige spookhuis door de voorwerpen te gebruiken.
Prison Breakout

Prison Breakout

Denk Spelletjes 0,7 Vind je weg door tunnels en geheime ruimten om uiteindelijk te stelen. Ga achter de bewaking aan om ze uit te schakelen. Maar wees voorzichtig, want zij zullen je horen als je loopt. Vermijd zoeklichten door je in de schaduwen te verbergen.
Switch die zwaartekracht

Switch die zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit mannetje wordt achtervolgd. Zorg dat hij niet gepakt wordt door op tijd de zwaartekracht om te draaien!
Happige Haai

Happige Haai

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je wordt achternagezeten door een haai, die jou met huid en haar wil opeten. Zorg dat je hem voor blijft! Spring van kist naar kist: dit levert je punten op, en gaat sneller dan via het water.
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spelletjes 0,6 Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Dino Run: Planeet D

Dino Run: Planeet D

Behendigheid Spelletjes 0,5 Er zijn kometen ingeslagen! Probeer zo snel mogelijk weg te rennen, zodat je kunt ontsnappen aan de rondvliegende kometen. Verzamel tijdens het rennen eieren voor extra punten. Let op: als je het spel wilt spelen, klik je op het roze 'Play'-icoontje, midden bovenaan.
Ontsnap uit de kamer

Ontsnap uit de kamer

Denk Spelletjes 0,3 Verken de kamer en probeer te ontsnappen.
Het Appartement

Het Appartement

Denk Spelletjes 0,3 Los het mysterie op rond dit appartement. Klik en verzamel voorwerpen.
Ren Roodkapje ren!

Ren Roodkapje ren!

Behendigheid Spelletjes 0,3 Roodkapje wordt achternagezeten door de grote boze wolf. Zorg jij dat ze uit zijn klauwen blijft? Wanneer je voldoende punten (appels) hebt verzameld, kun je allerlei upgrades uitvoeren waardoor Roodkapje sneller wordt!
Ontsnap uit Huis

Ontsnap uit Huis

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te ontsnappen! Kijk goed rond en vind de objecten die je kunnen helpen.
Graffitirace

Graffitirace

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als het aan jou lag, was de hele stad bedekt met een laag graffiti - jouw eigen creaties natuurlijk. De politie denkt hier heel anders over: lukt het jou om al rennend en springend uit hun handen te blijven en om zo veel mogelijk graffiti te spuiten? Hiervoor heb je natuurlijk wel spuitbussen nodig!
Weg uit die cel

Weg uit die cel

Denk Spelletjes 0,1 Je wordt wakker in een cel, en kunt je niets herinneren van wat daarvoor is gebeurd. Probeer om te ontsnappen met behulp van de voorwerpen die je vindt. Succes!
Weg van dat eiland

Weg van dat eiland

Avontuur Spelletjes 0,1 Toen je strandde op een eiland, was je eerste gedachte: "ik moet maken dat ik hier wegkom!" Er zit alleen een gat in je boot, dat je eerst moet repareren. Ga op zoek naar het eiland en vind de spullen die je nodig hebt om terug te keren naar de bewoonde wereld!
Covert Front

Covert Front

Avontuur Spelletjes 0,1 Los het geheim van dit mysterieuze huis op.
Submachine 5

Submachine 5

Denk Spelletjes 0,1 Blijf geconcentreerd! Zoek en gebruik objecten en probeer te ontsnappen.

Spelletjes - Ontsnap Little Game