LeukeSpellen.Be

Ontsnap: Ontsnap, Ontsnap 2, Ontsnap 3, Prison Breakout

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
MuseLock

MuseLock

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit deze kamer. Klik op objecten en vind aanwijzingen.
Polleke's Kamer 2

Polleke's Kamer 2

Denk Spelletjes ? Zoek en gebruik de objecten om uit deze kamer te ontsnappen.
Ontsnap uit de Kamer 10

Ontsnap uit de Kamer 10

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit deze kamer met gebruik van de items die je vindt.
Polleke's Kamer

Polleke's Kamer

Denk Spelletjes ? Zoek en gebruik de objecten om uit deze kamer te ontsnappen.
Ontsnap uit de Kamer 13

Ontsnap uit de Kamer 13

Denk Spelletjes ? Ben je op zoek naar een kort en gemakkelijk ontsnappingsspel?
The Contraptor

The Contraptor

Denk Spelletjes ? Help Conan de juiste spullen te vinden om zijn plannetjes uit te kunnen voeren.
Ontsnap uit de kamer 9

Ontsnap uit de kamer 9

Denk Spelletjes ? Probeer om de pakketten te vinden en het spel uit te spelen.
Ontsnap uit het Kantoor

Ontsnap uit het Kantoor

Denk Spelletjes ? Je bent opgesloten in dit kantoor, probeer met behulp van de aanwijzingen de weg naar buiten terug te vinden.
Vrienden Achtervolging

Vrienden Achtervolging

Behendigheid Spelletjes ? Pak alleen de mannetjes die dezelfde kleur als jouw hebben. Maar pas op dat je de andere mannetjes niet raakt!
Jailbirdman

Jailbirdman

Behendigheid Spelletjes ? Zoek de sleutel, maar zorg dat de bewakers je niet zien!
Ontsnap uit het Crematorium

Ontsnap uit het Crematorium

Denk Spelletjes ? Doorzoek de kamer en probeer je weg uit het griezelige crematorium te vinden.
Valentijn Vinden

Valentijn Vinden

Meisjes Spelletjes ? Probeer met behulp van alle aanwijzingen te ontsnappen uit deze kamer en je valentijn te vinden.
Laat Paris ontsnappen

Laat Paris ontsnappen

Behendigheid Spelletjes ? Help Paris Hilton om te ontsnappen uit de gevangenis.
Robotstamper

Robotstamper

Behendigheid Spelletjes ? Je moet hard lopen en springen om de robot voor te blijven. En dat moet wel, want als hij bij je is stampt hij je helemaal tot moes. Spring over rotsen en andere obstakels heen en hou de afstand tussen jou en de robot zo groot mogelijk. Als je over een bom springt dan zal hij ontploffen bij de robot, zodat hij even vertraagd wordt. Zie zo ver mogelijk te komen.
Ultimate Assassin 3 Level Pack

Ultimate Assassin 3 Level Pack

Behendigheid Spelletjes ? Dit is de Level Pack van Ultimate Assassin 3. Speel het nu! Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Rijden als een gek

Rijden als een gek

Behendigheid Spelletjes ? Je bent op de vlucht en moet nog maar 42 mijl naar de grens met Mexico. Daar ben je veilig. De bedoeling is dat je dit zo snel mogelijk doet met zo weinig mogelijk schade en zoveel mogelijk geld. Geen geringe opgave! De politie achtervolgt je al en krijgt er ook steeds meer dingen bij om je te laten stoppen. Dan moet je ook nog allerlei obstakels ontwijken en letten op je snelheid als je je daaraan wilt houden. Lifters mag je niet oppikken, die gaan maar lekker lopen. Pas op de olie, die laat je slippen. Als je door het water rijdt wordt de olie weer van je wielen gewassen. Nou ik geef het je te doen. Ben jij sneller dan alle anderen?
Ontsnap uit de Stad

Ontsnap uit de Stad

Denk Spelletjes ? Je wordt gezocht voor diefstal, probeer om uit de stad te ontsnappen.
Sluipmoordenaar

Sluipmoordenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden wordt gezonden. Dood je doelwit en zorg dat je op tijd de uitgang bereikt! Daarna volgt een nieuwe opdracht. Je geheime missies worden steeds ingewikkelder!
Ontsnap bij het Nablijven

Ontsnap bij het Nablijven

Behendigheid Spelletjes ? Help dit meisje om te ontsnappen bij het nablijfuurtje. Je kunt ontsnappen met behulp van allerlei voorwerpen die je op kunt pakken. Voorwerpen kun je ook weer onderling met elkaar combineren, succes!
Ontsnap uit de Inrichting

Ontsnap uit de Inrichting

Avontuur Spelletjes ? Probeer met behulp van de portals langs de verschillende hindernissen te komen.
De Nacht Ervoor

De Nacht Ervoor

Denk Spelletjes ? Probeer in dit spelletje de uitgang van de bar te vinden door allemaal raadsels op te lossen.
Sluip over Straat

Sluip over Straat

Behendigheid Spelletjes ? Dit mannetje is vanochtend vergeten zijn broek aan te trekken, en kwam daar pas vlakbij zijn werk achter. Nu is hij weer op weg naar huis om zijn broek aan te trekken. Hij wil natuurlijk niet dat de mensen hem alleen in zijn onderbroek zien lopen, dus sluipt hij over straat. Help jij hem om thuis te komen zonder dat hij wordt opgemerkt?
Ontsnappen uit Muziekles

Ontsnappen uit Muziekles

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit de muziekles. Klik op verschillende voorwerpen om een reactie te veroorzaken.
Tijd voor graffiti

Tijd voor graffiti

Behendigheid Spelletjes ? Jij wilt je tags en tekeningen overal wel op spuiten, of het nu op de aarde of in de ruimte is! Zorg jij dat het 'graffitilevel' overal op 100% komt te staan? Pas wanneer je de sleutel hebt gepakt, stijgt je raket op.
Riddle School 3

Riddle School 3

Denk Spelletjes ? Probeer om te ontsnappen uit level 3 van Riddle School. Zoek naar voorwerpen en hints.
Paniek in dinoland

Paniek in dinoland

Behendigheid Spelletjes ? Barog is een oerman die in de vallei op zoek is gegaan naar de ketting die zijn stamgenote Juju daar heeft achtergelaten. Hij heeft de ketting gevonden en wil terug naar huis om met Jaja te trouwen, maar... hij staat ineens oog in oog met een grote, rode dinosaurus! Help jij hem om uit de klauwen van deze reuzedino te blijven?
Mysterie Jager

Mysterie Jager

Denk Spelletjes ? Probeer om uit het kasteel te ontsnappen
Op zoek naar de draak

Op zoek naar de draak

Denk Spelletjes ? De gemaskerde ridder wil de draak verslaan. Hiervoor moet hij zich een weg banen door allerlei verschillende kamers in dit kasteel vol gevaren. Gebruik je verstand en kijk goed om je heen: in iedere kamer hangt een gouden sleutel en met wat trucjes kan de ridder deze te pakken krijgen. Dit spel is een leuke kruising tussen een denkspel en een behendigheidsspel!
Ultimate Assassin 3

Ultimate Assassin 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Vast in de wasserette

Vast in de wasserette

Denk Spelletjes ? Er is iets raars gebeurd in deze wasserette, en je kan maar beter snel maken dat je wegkomt ook al heb je er zelf niets mee te maken! Probeer te ontsnappen door op allerlei voorwerpen in het vertrek te klikken, en door raadsels op te lossen.

Spelletjes - Ontsnap Little Game