LeukeSpellen.Be

Ontwijken: Onderzeeër, De Keizer loopt hard, Ontwijk de balletjes, Balletje laaghouden

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Winter Avonturen

Winter Avonturen

Behendigheid Spelletjes 2,5 Buiten is het koud, maar binnen is het lekker warm, vooral als je dit nieuwe mobiele spelletje speelt! De besturing is heel eenvoudig: tik gewoon om je personage van richting te laten veranderen. Verzamel de sterren en pak de chocolademelk om je meter bij te vullen. Als je meter leeg is, bevries je!
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spelletjes 2,2 Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Veilig oversteken

Veilig oversteken

Behendigheid Spelletjes 2,1 Het is druk op deze snelweg. Kun jij iedereen veilig aan de overkant krijgen?
Flappy Bird

Flappy Bird

Behendigheid Spelletjes 1,5 Speel nu de Flash-versie van de zeer populaire Flappy Bird app! Laat het kleine, gele vogeltje de groene buizen ontwijken en probeer een zo hoog mogelijke score te halen. Ben jij geduldig genoeg om dit verslavende spel onder de knie te krijgen?
Yeti-sensatie

Yeti-sensatie

Behendigheid Spelletjes 1,0 Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!
Rennen door het kasteel

Rennen door het kasteel

Behendigheid Spelletjes ? Deze intergalactische ontdekkingsreiziger zit vast in een gevaarlijk kasteel. Denk je dat hij kan ontsnappen?
Vogelvlucht

Vogelvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Kinderen groeien zo snel op, nietwaar? Zelfs de kinderen met veren! Voor deze babyvogeltjes is het tijd om hun nest te verlaten. Help jij deze gevederde vriendjes te vliegen? Ga met de eerste mee op een vliegtocht van nest tot nest in een prachtig woud in dit schattige en pittige platformspel.
Bakstenen

Bakstenen

Behendigheid Spelletjes ? Hoe ver kom jij in dit moeilijke doolhof? Leid de kegels door elke draai en bocht maar pas op voor de muren. Elke keer als je er een aanraakt, richt je schade aan in dit uitdagende actiespel.
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spelletjes ? Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.

Spelletjes - Ontwijken Little Game