LeukeSpellen.Be

Ontwijken: Onderzeeër, De Keizer loopt hard, Ontwijk de balletjes, Balletje laaghouden

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
De Vloer is Lava

De Vloer is Lava

Behendigheid Spelletjes ? Niemand weet hoe het kan, maar de keukenvloer verandert langzaam maar zeker in lava! Probeer samen met deze bange kok zo snel mogelijk te ontsnappen. Help hem om munten te verzamelen en gebruik de raket en ballonnen om zijn ondergang te voorkomen.
Ontwijk de blokken

Ontwijk de blokken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Ontwijk de blokken. In het begin is dat nog makkelijk, maar hoe langer je speelt, hoe moeilijker het wordt. Veel plezier!
Taxi

Taxi

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Kaasdief Jerry

Kaasdief Jerry

Behendigheid Spelletjes 2,0 Tom heeft Jerry betrapt toen die een stuk kaas uit de koelkast pakte. Help Jerry om veilig bij zijn muizenhol aan te komen, zonder dat Tom hem pakt!
Bosrenner

Bosrenner

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help dit mannetje om zo snel en ver mogelijk door het bos te rennen. Zorg dat hij over alle obstakels, zoals boomstronken en modderpoelen, springt of er onderdoor glijdt, anders is je level snel voorbij. Pas op: verschillende vijanden (bijen, spoken en sneeuwballen) hebben het op hem gemunt. Je kunt dit spel in de single- en multiplayer-mode spelen.
Verklein je Veld

Verklein je Veld

Behendigheid Spelletjes 1,6 Maak je veld steeds kleiner met behulp van de pijltjestoetsen, en zorg dat het balletje de lijn die je op dat moment verplaatst, niet raakt.
Ambulance

Ambulance

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer met deze ambulance telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de ambulance is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
De Overval

De Overval

Avontuur Spelletjes 1,4 Probeer na elke overval te ontsnappen en zorg dat je niet gepakt wordt door de politie. Raak je onschuldige burgers dan kost dat punten. Vernietig je politieauto's dan krijg je extra punten.
Ontwijk de balletjes

Ontwijk de balletjes

Behendigheid Spelletjes 0,5 Beweeg de blauwe bal en ontwijk de rode ballen zo lang als je kunt
Ramen Wassen

Ramen Wassen

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer om alle ramen zo mooi mogelijk schoon te wassen, maar pas op voor de mensen in het gebouw die het raam open willen gooien. Als jij namelijk net dat raam aan het wassen bent val je naar beneden.
Onderzeeër

Onderzeeër

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jouw doel is om de gevaarlijk gaten op de zeebodum te dichten!
Ontsnap uit de gevangenis 2

Ontsnap uit de gevangenis 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om te ontsnappen uit de gevangenis.
Vlucht Simulator

Vlucht Simulator

Behendigheid Spelletjes 0,2 De piloot laat jou vliegen met het vliegtuig, probeer zo lang mogelijk in het luchtruim rond te vliegen zonder andere vliegtuigen te raken.
De Keizer loopt hard

De Keizer loopt hard

Avontuur Spelletjes 0,2 Kuzco is een jonge keizer die zijn koninkrijk verliest als hij de race tegen Kronk verliest. Gelukkig heeft Yzma wat toverdrankjes voor hem op de weg gelegd. Laat Kuzco snel wisselen tussen rennen, vliegen en zwemmen om alle hindernissen te ontwijken en de race te winnen! Gebruik de toverdrankjes om Kuzco extra kansen te geven.
Lasers Ontwijken

Lasers Ontwijken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Test je behendigheid! Ben jij in staat de gevaarlijke lasers te ontwijken?
Vogelpoep Ontwijken

Vogelpoep Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je de auto schoon houdt van vogelpoep. Verzamel genoeg geld om naar de volgende level te gaan.
Anti Bont

Anti Bont

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de vachten onbruikbaar te maken door er verf op te spuiten. Pas op dat de beveiliging je niet te pakken krijgt!

Spelletjes - Ontwijken Little Game