LeukeSpellen.Be

Ontwijken: Onderzeeër, De Keizer loopt hard, Ontwijk de balletjes, Balletje laaghouden

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Boze rode blokken

Boze rode blokken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een klein, geel blokje in een wereld vol grote, boze, rode blokken. Zorg dat deze je niet te pakken krijgen door op tijd over ze heen te springen. Dat is nog een lastige klus: je moet niet te vroeg, maar ook niet te laat springen. Train je behendigheid en probeer het ene na het andere level uit te spelen!
Ontwijk de Regen

Ontwijk de Regen

Behendigheid Spelletjes ? Het regent! Ontwijk de regendruppels zo lang je kunt. Als ze je raken ben je meteen af.
Cursorspel 2

Cursorspel 2

Behendigheid Spelletjes ? Het varkentje probeert je muis af te pakken. Hiervoor heeft hij verschillende wapens. Zorg ervoor dat hij je niet te pakken krijgt!
1 Level Spel

1 Level Spel

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de lijntjes zo lang mogelijk niet aan te raken. Uiteraard bewegen de lijnen ook, dus reageer op tijd!
Puppy Wereld

Puppy Wereld

Behendigheid Spelletjes ? Voer telkens met de puppy alle taken uit. En ontwijk alle dingen die de puppy afleiden.
Flapoor op avontuur

Flapoor op avontuur

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn wil op avontuur en dat gaat ook lukken. Ieder avontuur is voor jou weer een nieuwe uitdaging. Je kunt raden uit welke hoge hoed het konijn komt en hem eruit trekken. Ook kun je proberen het konijn te pakken te krijgen in de buitenren. Of help het flapoor de weg over zodat er geknabbeld kan worden aan een wortel. Vele avonturen te beleven met flapoor...
Rennen! 2

Rennen! 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt de ninja veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om daar te komen waar je wilt zijn.
Rennende Samoerai

Rennende Samoerai

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een reusachtige draak, en bovendien heeft de leider van de Orks je schat gestolen. Er zit maar één ding op: rennen! Zorg dat je zo veel mogelijke vijanden verplettert tijdens je vlucht.
Gewoon ontwijken

Gewoon ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit verslavende spelletje is simpel: de voorwerpen ontwijken die op je afkomen.
Drop de Beat

Drop de Beat

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de vijanden en laat de noten precies vallen op de antennes!
Crow in Hell: Affliction

Crow in Hell: Affliction

Behendigheid Spelletjes ? Deze kraai is door een dronken jager neergeschoten en hierdoor in een soort put terechtgekomen. Hij is zo verzwakt door zijn val, dat hij doodgaat zodra hij maar iets raakt: wanden, plafonds, martelwerktuigen, enzovoorts. Loods deze kraai door de hel, op weg naar het leven boven de grond!
De Ochtendwandeling

De Ochtendwandeling

Behendigheid Spelletjes ? Laat de honden uit en spring daarbij over alle hindernissen of duik weg voor bomen en vogels. Als je het goed doet, krijg je er extra honden bij, maar als je ergens tegenaan rent, verlies je een energiekraal.
Een hond voor elk seizoen

Een hond voor elk seizoen

Behendigheid Spelletjes ? Vier hondjes, vier seizoenen! Elk hondje rent in zijn eigen seizoen, en komt daarin soms hindernissen tegen. Wanneer één hondje springt, springen de andere drie mee, en je moet dus goed opletten welk hondje welk obstakel moet ontwijken. Voor iedere rode bal waar een hondje overheen springt, verdien je punten. Er zijn allerlei opties mogelijk bij het springen, kijk hiervoor even naar het Besturing-gedeelte van deze tekst.
Sub Bump

Sub Bump

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo ver mogelijk te komen met je kleine onderzeebootje.
Velocity

Velocity

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen die op jouw gericht zijn te ontwijken.
Cipier Game

Cipier Game

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk uit de handen van de gedetineerden te blijven. Verzamel onderweg zoveel mogelijk sleutels en ontwijk de boeven en voorwerpen die op je af komen.
Honden Ontwijken

Honden Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kan dit schaap overleven in een wei vol honden?
Bomen Planten

Bomen Planten

Behendigheid Spelletjes ? Plant bomen op de kale planeet om zo de lucht te verversen, maar kijk uit dat je niet struikelt over de konijnen.
Checkpoint Chase

Checkpoint Chase

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je Chevrolet door een verlaten stad waar de weg bezaaid ligt met fietswrakken, tonnen met gif en andere obstakels. Doe je best om de eindstreep heelhuids te bereiken!
Slurppistool

Slurppistool

Denk Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat deel uitmaakt van een experiment, en zit gevangen in een donkere ruimte. Met je pistool kun je voorwerpen opzuigen en weer wegschieten op plekken waar ze je van pas komen. Zo kom je steeds dichter bij de uitgang!
Rennen!

Rennen!

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt hij veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om te komen waar je wilt zijn.
Balletje laaghouden

Balletje laaghouden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds verder naar onderen te komen door het balletje door de gaatjes te laten rollen.
Vuurbal

Vuurbal

Behendigheid Spelletjes ? Deze gigantische vuurbal zit je op de hielen. Probeer met je raket uit het vuur te blijven maar pas op dat je niet het beeld uitvliegt.
Kotsmonstertje

Kotsmonstertje

Behendigheid Spelletjes ? Wat is dit een nuttig, maar tegelijkertijd smerig monstertje! Je vraagt je misschien af waarom: hij verzamelt kots. Hij schuimt te straten af op zoek naar braaksel en zodra hij iets tegenkomt, slurpt hij het naar binnen. Wanneer het monstertje in een benarde situatie belandt, bijvoorbeeld in een put waar hij niet uit kan springen, spuugt hij een grote hoeveelheid groen braaksel uit, waarin hij naar boven zwemt. En die kots gaat niet verloren, nee: hij slurpt het weer net zo naar binnen, om het een volgende keer weer te kunnen gebruiken. Wie wat bewaart, heeft wat! Ga jij met hem op avontuur?
Coyote Roll

Coyote Roll

Behendigheid Spelletjes ? Coyote had net zo'n lekker stukje kauwgom op, maar toen kwam Roadrunner en verpestte alles. Nu wil hij die stomme Roadrunner vangen! Help hem, scoor ACME-dozen voor extra kauwgom, en ontwijk de raketten, springstof en andere obstakels. Veel plezier!
Puppy Deltavliegen

Puppy Deltavliegen

Sport Spelletjes ? Stuur deze puppy en zijn kite langs alle gevaarlijke voorwerpen.
Rommel Ontwijken

Rommel Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zolang mogelijk alle rommel die in de zee ligt te ontwijken.
Solar Wind

Solar Wind

Behendigheid Spelletjes ? Zweef door de ruimte heen maar pas op voor de sterren en andere objecten.
Varkentje Tikken

Varkentje Tikken

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke Boer zoekt Vrouw-spel! Jij bent een varkentje en je grootste doel is om uit handen van de tikkers te blijven. Zin in een hoge score? Zorg dan dat je veel truffels pakt en dat je level vijf bereikt!
Spioneren

Spioneren

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een spion en moet zorgen dat je ongezien het gebouw binnenkomt.

Spelletjes - Ontwijken Little Game