LeukeSpellen.Be

Ontwijken: Onderzeeër, De Keizer loopt hard, Ontwijk de balletjes, Balletje laaghouden

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Koekjes Verplaatsen

Koekjes Verplaatsen

Kids Spelletjes ? Verplaats de koekjes van de tafel naar de doos zonder geraakt te worden door de muis.
Dubbel Ontwijken

Dubbel Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk de blokken te ontwijken aan beide kanten van het spel. Vang de rode power-up maar ontwijk de andere blokken.
Cirkel Game 2

Cirkel Game 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een uitgebreide versie van de Cirkel Game. Probeer om het stipje door de tunnel te leiden zonder dat het de wanden raakt. Kijk ook uit voor de obstakels!
Ontwijk de pijlen

Ontwijk de pijlen

Behendigheid Spelletjes ? Er vallen allerlei pijlen uit het dak, deze moet je ontwijken!
Drakenrenner

Drakenrenner

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen aan de draak. Spring onderweg over allerlei hindernissen en versla de vijanden die je tegenkomt.
Blokjes Ontwijken

Blokjes Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk alle blokjes te ontwijken, zodat ze je niet het scherm uit drukken.
Opvuller

Opvuller

Behendigheid Spelletjes ? Vul 2/3 van het scherm terwijl je de twee kleine balletjes ontwijkt!
Dodge

Dodge

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blauwe balletje naar het blauwe blokje te brengen, maar pas op de rode bolletjes !
Binnen de grenzen 2

Binnen de grenzen 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om binnen het venster te blijven terwijl je alle obstakels omzeilt. Pak de blauwe powerups en klik om ze te activeren en een bonus te verdienen. Hoe meer kunstjes je doet, hoe meer bonuspunten je krijgt: gecombineerde kunstjes (drie achter elkaar) zijn al helemaal veel waard. Welke kunstjes dit zijn, kun je zien in de 'tricklist' in het 'instructions'-menu. Hoe langer je binnen het venster blijft, hoe hoger je score. Zet hem op!
Berg Beklimmen

Berg Beklimmen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om hoog te klimmen zonder geraakt te worden door vallende objecten.
Pylonenrace

Pylonenrace

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om zo snel mogelijk het einde te bereiken. Maar ontwijk telkens wel alle muren die je onderweg tegenkomt.
Balletjes ontwijken

Balletjes ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle balletjes te ontwijken. Na verloop van tijd wordt dit steeds moeilijker!
Ren voor je Leven 2

Ren voor je Leven 2

Behendigheid Spelletjes ? Blijf zo lang mogelijk in leven door op de juiste planken te springen.
Gezichtjes Ontwijken

Gezichtjes Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de steeds grotere en steeds meer komende rode gezichtjes te ontwijken!
Crash TV

Crash TV

Behendigheid Spelletjes ? Een televisie op pootjes, een doolhof vol gevaren en een hele serie upgrades... dit zijn de ingrediënten voor het leuke spel Crash TV! Telkens wanneer je op een metalen plaat belandt, kun je een upgrade uitvoeren. Ga op zoek naar het luik waardoor je kunt verdwijnen naar het volgende level: je ziet vanzelf een bordje verschijnen met daarop S / pijltje omlaag. Zorg dat je dubbele sprongen maakt, anders beland je geheid op de scherpe pinnen. Ook het touw waaraan je van het ene punt naar het andere kunt slingeren, is onmisbaar!
Glazen vis

Glazen vis

Avontuur Spelletjes ? Een boze tovenaar heeft alle vissen van Atlantis in glas veranderd en ze ontvoerd, op twee kleine visjes na die konden ontsnappen. Een van de twee wil Atlantis redden. Help hem om dit te bereiken, zwem voor je leven en pas op dat je niets raakt, want dan breekt je glazen lijfje!
Snel op de weg

Snel op de weg

Behendigheid Spelletjes ? Kies je auto en scheur over de snelweg. Dit is een autospelletje waarbij je reactievermogen op de proef wordt gesteld: je moet namelijk steeds van baan veranderen om de auto's die je achteropkomt, te omzeilen. Je mag een paar botsingen veroorzaken, maar daarna is het spel voorbij zodra je achterop een andere auto knalt!
Avoidster

Avoidster

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je alle projectielen die op je afkomen, ontwijkt. Om extra levens te winnen, moet je hartjes verzamelen.
Joe wil weg

Joe wil weg

Denk Spelletjes ? Joe zit vast in de doolhof en wil eruit. Hoe ga jij hem helpen? Zodra Joe stilstaat verdwijnt zijn gezondheid, net als bij een haai moet hij in beweging blijven. Het springen kost geen moeite omdat hij op een trampoline vanzelf springt, vallen doet hij ook zomaar. Rode stenen zijn niet goed voor zijn gezondheid. Als je niet verder kunt of wacht tot er een deur opengaat, blijf heen en weer rennen. Laat maar eens zien hoe snel jij Joe bevrijd hebt.
Ontwijk de Raketten

Ontwijk de Raketten

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de raketten. In het begin gaat het nog langzaam, maar dan komen ze van alle kanten!
Ren weg voor de ballen

Ren weg voor de ballen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de balletjes te ontwijken. Hoelanger het duurt hoe meer balletjes er komen.
Cursorspel 3

Cursorspel 3

Behendigheid Spelletjes ? Kesler wil je muis afpakken! Pas op dat hij hem niet te pakken krijgt.
Enzovoorts

Enzovoorts

Behendigheid Spelletjes ? In dit platformspelletje spring je van het ene plateau naar het andere. Zorg dat je niet in de afgrond valt, want dan moet je weer opnieuw beginnen met je level!
Toren van Moai

Toren van Moai

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk poppetjes te redden van de toren, doormiddel van ze op te pikken met de ladder!
Kolenrunner

Kolenrunner

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel ben je een koolmijnmachine die wraak wil nemen op de mijnbaas. Vind je weg door de mijn naar de grote baas toe, maar kijk uit voor de lava, de bommen, deuren en andere vallen, want die kosten je je gezondheid. Gelukkig zijn er ook moersleutels waarmee jij jezelf kunt repareren. Succes!
Shape a Licious

Shape a Licious

Behendigheid Spelletjes ? Combineer telkens 2 verschillende vormen met elkaar om ze weg te spelen. Pas op dat de vormpjes jou niet raken.
Distopix

Distopix

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle blokjes zolang mogelijk te ontwijken. Maar pas op het scherm verandert elke keer. De besturing kan ook ineens anders gaan werken.
Onheil op het meer

Onheil op het meer

Behendigheid Spelletjes ? Graaf Olaf is op zoek naar een schat in het Lachrymosemeer. Leid hem door dit meer een en zorg dat je rotsen en bloedzuigers ontwijkt. Als je hier namelijk teveel van raakt, eindig je op de bodem van het meer!
Biff en Baff 2

Biff en Baff 2

Behendigheid Spelletjes ? Voorkom dat Biff en Baff worden geraakt door het puin in de ruimte.

Spelletjes - Ontwijken Little Game