LeukeSpellen.Be

Onverwoestbare Tank: Onverwoestbare Tank, Onverwoestbare Tank 2, Onverwoestbare Tank AE, Onverwoestbare Bigfoot

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Onverwoestbare Tank

Onverwoestbare Tank

Aktie Spelletjes 1,8 In dit spel ben je een onverwoestbare Tank. Gebruik jezelf om je als een raket op je vijanden af te schieten. Voordat je kunt beginnen, moet je eerst de instructies in het spel lezen!
Onverwoestbare Tank 2

Onverwoestbare Tank 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Onverwoestbare Bigfoot

Onverwoestbare Bigfoot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Rij met deze onverwoestbare bigfoot en probeer in allerlei mini games zo hoog mogelijk score te halen.
Onverwoestbare Tank 3

Onverwoestbare Tank 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om door de bommen geraakt te worden en zo de lucht in te vliegen. Daar moet je zo veel mogelijk vliegtuigen zien te vernietigen! Je kunt dit spel zowel in de 'adventure' modus als in de standaardmodus spelen.
Onverwoestbare Tank AE

Onverwoestbare Tank AE

Aktie Spelletjes ? Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Onverwoestbare Auto

Onverwoestbare Auto

Aktie Spelletjes ? Hoewel die helikopters je willen uitschakelen, helpen ze je juist! Gebruik de bommen om de lucht in te vliegen, en probeer vervolgens zoveel mogelijk bommen en helikopters te raken om punten te scoren. Als je met je auto door een ring heen gaat levert dat extra punten op.

Spelletjes - Onverwoestbare Tank Little Game