LeukeSpellen.Be

Oorlogsspel: Combat Heaven, War on Terrorism 1, War on Terrorism 2, Oorlogsspel 2

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Oorlogsspel 7

Oorlogsspel 7

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer de wereld over te nemen door de landen van de wereld land voor land te veroveren. Als je alle landen hebt veroverd heb je gewonnen.
Oorlogsspel 2

Oorlogsspel 2

Aktie Spelletjes 5,1 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
War on Terrorism 2

War on Terrorism 2

Aktie Spelletjes 4,7 Je moet vier missies volbrengen door terroristen te vermoorden.
Oorlogsspel 3

Oorlogsspel 3

Aktie Spelletjes 4,0 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
Verkiezingsstrijd

Verkiezingsstrijd

Denk Spelletjes 3,4 Probeer president van de verenigde staten te worden door alle staten te veroveren. Klik telkens eerst op je eigen staat waarmee je wilt aanvallen, en vervolgens op de staat die je wilt gaan aanvallen. Je kunt alleen staten aanvallen die grenzen aan de staat weermee je wilt aanvallen.
Blitzkrieg 2

Blitzkrieg 2

Aktie Spelletjes 3,4 Leid sergeant Blitz door de jungle, waar hij zijn uiterst geheime missie moet uitvoeren om de snode plannen van de generaal te dwarsbomen! Gelukkig is Blitz een goedgetrainde professional, die elke situatie aankan. Veel plezier met dit deel van de Blitzkrieg-serie.
Schietspel

Schietspel

Aktie Spelletjes 3,2 Probeer om alles wat op je weg komt neer te schieten. Hiervoor heb je 7 verschillende wapens tot je beschikking!
Endless Zombie

Endless Zombie

Aktie Spelletjes 2,8 Verdedig je basis tegen de zombies!
War on Terrorism 1

War on Terrorism 1

Aktie Spelletjes 2,8 Je moet terroristen neerschieten. Je hebt 4 missies die je moet volbrengen. Sla Bin Laden dood in een terroristenkamp, een grot en nog een terroristenkamp.
Oorlogsspel 19

Oorlogsspel 19

Aktie Spelletjes 2,6 Je bent een soldaat in de woestijn en moet proberen te zorgen dat je je tegenstanders probeert uit te schakelen.
Alio's Leger

Alio's Leger

Aktie Spelletjes 2,6 Je bent in vijandig gebied neergestord en je moet proberen de mensen die gevangen worden gehouden te bevrijden.
De Heilige Oorlog

De Heilige Oorlog

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om in dit oorlogsspel alles wat op je pad komt te vernietigen!
Feudalism

Feudalism

Aktie Spelletjes 2,4 Verzamel wapens, schilden en soldaten en vecht je weg naar de verovering.
Warlight

Warlight

Denk Spelletjes 2,4 Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen. Ieder verdedigend leger heeft 70% kans om een aanvallend leger uit te schakelen. Verover gebieden en vergroot zo je economische en politieke macht over verschillende continenten. Je kunt zowel tegen de computer als tegen een vriend spelen. Bepaal zelf in welke mate je het toeval een rol wilt laten spelen in het spel, door de 'luck modifier' aan te passen!
Studentenhuis Oorlog

Studentenhuis Oorlog

Aktie Spelletjes 2,2 Bestrijd andere studentenhuizen door ze te bestoken met allerlei wapens.
De strijd van 1917

De strijd van 1917

Aktie Spelletjes 2,2 Zorg dat je ieder gevecht wint door vijandig grondgebied te bezetten, of door ervoor te zorgen dat het moreel van de vijandige soldaten zo laag is, dat ze zich overgeven. Bovenaan het scherm kan je zien welke grond bezet is, en hoe het staat met de moreel van je eigen manschappen. Loopgraven, officieren en upgrades kunnen je soldaten verdedigings- en aanvalsbonussen opleveren. Ervaring (XP) doe je op door vijanden te doden en gevechten te winnen.
Jungle Missie

Jungle Missie

Aktie Spelletjes 2,1 Kies je speler en voer je missies in de jungle zo goed mogelijk uit.
Gevecht op het vliegveld

Gevecht op het vliegveld

Aktie Spelletjes 2,0 In dit oorlogsspel stuur je soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Kastelen belegeren 2

Kastelen belegeren 2

Aktie Spelletjes 1,9 In het eerste deel van Kastelen belegeren heb je het koninkrijk Arcturia verwoest. Nu beveelt de koning jou en Halgrim om, samen met uitvinder Cormyn en tovenaar Mauryl de Grote, een aantal kastelen in het keizerrijk Crushtania te belegeren.
Commander

Commander

Denk Spelletjes 1,9 Geef jouw team de juiste intructies om het level te behalen.
Strijd der hoofdsteden

Strijd der hoofdsteden

Aktie Spelletjes 1,7 Dit is een oorlogs- en strategiespel waarin jij vanuit jouw hoofdstad alle vijandige hoofdsteden gaat veroveren. Je hebt 5 zetten per beurt, maar je kunt ieder leger slechts één keer per zet verplaatsen. Wanneer jouw hoofdstad is bezet door de vijand, is het spel voorbij. De kracht van je leger wordt uitgedrukt in moreel en mankracht. Moreel is het rode cijfer en mankracht is het zwarte cijfer. Het sterkste leger verslaat automatisch het zwakste. Hoe meer overwinningen, hoe groter het moreel, en omgekeerd: hoe meer verliezen je leger lijdt, hoe slechter het is gesteld met het moreel. Kies je land door erop te klikken. Je kunt ook voor een andere kaart kiezen door bovenaan het kaartnummer in te voeren, of door op 'random map' te klikken.
Wereld Oorlog

Wereld Oorlog

Aktie Spelletjes 1,6 Probeer de wereld over te nemen door het verslaan van je tegenstander. Je kan kiezen tegen hoeveel tegenstanders je wilt vechten. Klik op een stuk land daarna op het stuk land dat je wilt aanvallen. Als je score hoger is heb je dat stuk land veroverd.
Oorlogsspel 8

Oorlogsspel 8

Aktie Spelletjes 1,6 Dit is een oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jij rijdt door een gebied waar een hevige strijd woedt. Schiet zo veel mogelijk vijandelijke voertuigen of gebouwen kapot, en zorg dat je zelf buiten schot blijft! Je kunt kiezen uit verschillende tanks en andere voertuigen. Probeer om alle verschillende tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Oorlogsspel 5

Oorlogsspel 5

Aktie Spelletjes 1,4 Probeer alle 5 levels door te komen zonder te sterven. Je heb de keuze uit 4 wapens.
Super Soldaat

Super Soldaat

Aktie Spelletjes 1,4 Je bent een super soldaat. Probeer om alle gebieden van je tegenstander te veroveren door over hun vlag heen te lopen. Je kan ook gebruik maken van tanks of helikopters om je doel te bereiken!
Gevecht op het vliegveld 2

Gevecht op het vliegveld 2

Aktie Spelletjes 1,3 Dit is het vervolg op het spel 'Gevecht op het vliegveld': het principe is hetzelfde, alleen zie je nu alles vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant. Stuur soldaten af op barakken en andere gebouwen op het vliegveld, om het hele vliegveld te veroveren. Dit kun je zowel vanaf de grond doen (vanuit door jou veroverde barakken) maar ook vanuit de lucht (vanaf de 'airport units'): in dat geval drop je parachutisten. Je vijand heeft hetzelfde doel, dus zorg dat je je soldaten strategisch op pad stuurt en dat de vijand jouw gebouwen niet in handen krijgt! Boven de gebouwen staat het aantal soldaten dat je op pad kunt sturen.
Eiland Kolonie

Eiland Kolonie

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om het eiland te verdedigen tegen allerlei indringers.
Unreal Flash

Unreal Flash

Aktie Spelletjes 1,1 Zeer coole shooter! Dit spel is alleen voor de serieuze gamers!
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spelletjes 1,0 In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.

Spelletjes - Oorlogsspel Little Game