LeukeSpellen.Be

Oorlogsspel: Combat Heaven, War on Terrorism 1, War on Terrorism 2, Oorlogsspel 2

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Spitfire

Spitfire

Aktie Spelletjes 1,0 Dit is een strategisch oorlogsspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Engeland bereidt aanvallen voor op Duitsland, en jij speelt hierbij een belangrijke rol. Jouw taak is het managen van de verdedigingstroepen: piloten, spionnen, fabrieksarbeiders, brandweermannen, bouwers, ijzerverzamelaars en ronselaars. Zorg dat er zo veel mogelijk vliegtuigen gebouwd kunnen worden. Verdeel je manschappen strategisch over de verschillende Britse regio's, zodat je precies genoeg mensen en materieel met bepaalde eigenschappen in kunt zetten. Na iedere dag kun je je strategie wijzigen, als je dat nodig vindt. Als je twee of meer steden kwijtraakt, is het spel voorbij.
Commando Strike

Commando Strike

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet zorgen dat je als commando alle opdrachten zo succesvol mogelijk oplost !
Risk 2

Risk 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer de wereld te veroveren in deze variant op Risk. Kies telkens een land, welke niet aan het land mag grenzen wat je al in bezit hebt. Degene die aan het einde de meeste grond heeft wint.
Zee Gevecht

Zee Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schiet alle schepen neer die bij jou in de buurt komen voordat ze jou raken.
Oorlogstrein

Oorlogstrein

Aktie Spelletjes 0,1 Je bestuurt de snelste Oorlogstrein van de wereld, en hebt als taak om je gebieden te verdedigen tegen binnenvallende troepen. Voer opdrachten uit en schakel vijandige leiders uit! Je kan alles echt letterlijk opblazen, om geld te verdienen waarmee je je trein kan upgraden.
Dokter op het slagveld

Dokter op het slagveld

Aktie Spelletjes ? Jij bent hospik, d.w.z. verpleegkundige in het leger en je bestuurt een auto gevuld met medische hulpmiddelen. Probeer om deze door vijandelijk gebied heen te krijgen, zo ver mogelijk!
Tankblitz Zero

Tankblitz Zero

Behendigheid Spelletjes ? Breek door vijandige linies met je krachtige, zwarte tank en baan je een weg naar de legerbasis van de vijand. Je zult belegeringstorens, tanks, soldaten en nog veel meer tegenkomen: schakel deze allemaal uit en zorg dat je niet wordt geraakt door vijandig vuur. Verdien zo veel mogelijk geld en verspil zo min mogelijk munitie! Je wapen kan oververhit raken: in dat geval moet het eerst afgekoeld zijn, voordat je het weer kunt gebruiken. Je kunt deze game in de standaard-, Rookie-, Veteranen- en Elitemodus spelen.
Razende tank

Razende tank

Aktie Spelletjes ? Manoeuvreer je tank over het terrein en schiet alle vijandelijke soldaten neer voor de tijd of je gezondheid op is.
Soldier of Pain

Soldier of Pain

Aktie Spelletjes ? Probeer om in dit oorlogsspel alle tegenstanders uit te schakelen.
Codenaam Indigo

Codenaam Indigo

Aktie Spelletjes ? Je majoor heeft je opgedragen om een gevaarlijk kopstuk van de vijandige troepen op te sporen. Het is je tot nu toe altijd gelukt om zulk soort missies te volbrengen, dus vol vertrouwen ga je ook deze keer weer de woestijn in. Gaat het je lukken om het er zelf levend vanaf te brengen in dit vuurgevecht?
Black

Black

Aktie Spelletjes ? Probeer om het einde te halen doormiddel van het neerschieten van andere poppetjes.
Robots vs Drogs

Robots vs Drogs

Aktie Spelletjes ? Versla de 'Drogs' met jouw blauwe robotleger en het grote kanon! Verzamel energiekristallen en goud. Wanneer je naar een nieuw level doorgaat, neem je 50% van de punten van het voorgaande level mee.
Vijandige Linies

Vijandige Linies

Aktie Spelletjes ? Probeer om al je tegenstanders van de baan te schieten.
Wolfenstein 3D

Wolfenstein 3D

Aktie Spelletjes ? Wolfenstein is terug! Zoek je weg door de bunker en schiet al die foute nazi's en hun lelijke beesten dood. Er tegenaan!
Oorlog in Beneril

Oorlog in Beneril

Aktie Spelletjes ? De inwoners van Beneril maken zich klaar voor de strijd, om zich te verdedigen tegen de demonen. Zorg dat je al je soldaten naar de overkant van het slagveld krijgt en houd de vijand tegen! Alleen wanneer de pijl geel of blauw is, kan je een soldaat naar het slagveld verplaatsen. Voor iedere man die je naar de overkant loodst, verplaatst de balk bovenin naar rechts. Je kunt kiezen of je als mens, als elf, als Ork uit het Zuiden, als boself, als Ork uit het Noorden, als zombie, als Westerling, of als bergtrol wilt vechten. Na ieder level kun je je leger uitbreiden. Maak je keuze en laat het gevecht beginnen!
Small Arms War

Small Arms War

Aktie Spelletjes ? Loop met het poppetje door het level heen en schiet elke vijand neer die je tegen komt.
One soldier

One soldier

Aktie Spelletjes ? Je bent als enige soldaat overgebleven en je moet ervoor zorgen dat je de tegenstanders uitschakelt.
Doom in drievoud

Doom in drievoud

Aktie Spelletjes ? Kies jouw favoriete versie van Doom en zoek al schietend een weg door het kasteel. Veel plezier!
Jeep in de jungle

Jeep in de jungle

Aktie Spelletjes ? Een bloederig spelletje waarin jij in het oerwoud vijandige soldaten omver moet rijden en hierbij ook nog eens landmijnen en granaten moet ontmantelen door er met je jeep overheen te rijden. Probeer om zo veel mogelijk punten te behalen!
Cohorent Beam

Cohorent Beam

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden neer te schieten die je ziet.
Schuur vol gijzelaars

Schuur vol gijzelaars

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben een aantal van je medesoldaten gegijzeld in een verlaten schuur. Probeer alle gijzelaars te bevrijden en schiet de terroristen binnen 3 seconden neer! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Combat Heaven

Combat Heaven

Aktie Spelletjes ? Leuk spel waarbij je als militair rondloopt in een woestijn er komen allerlei tanks op je af waar je op moet schieten.
Duty Hill 2

Duty Hill 2

Aktie Spelletjes ? Jij en je voorraden worden beschoten door een vijandig leger. Probeer iedere aanval te overleven en zo veel mogelijk vijandige soldaten te doden. Zorg dat ze jou in de eerste plaats niet doden, en dat ze je voorraden ook zoveel mogelijk met rust laten!
Gliding Thunder

Gliding Thunder

Aktie Spelletjes ? Jij bestuurt een hovercraft gevuld met bommen, raketten en zware wapens. Je doel is om de vijandige schepen op de kaart te vernietigen. Pas op dat je wapen niet oververhit raakt! Vernietig alle gevechtskoepels van het level en ga dan naar het heliplatform om het level te voltooien. Sommige poorten kun je openen met schakelaars op de grond. Je kan de vijandige helikopter niet vernietigen.
Parachute-invasie

Parachute-invasie

Aktie Spelletjes ? De vijand valt vanuit de lucht je land binnen. Jij gaat ervoor zorgen dat deze vijandige parachutisten je land niet kunnen veroveren, door ze uit de lucht te schieten. De parachutisten zullen proberen om je toren te bereiken om deze te laten ontploffen. De parachutisten die dichtbij je toren komen, kun je met granaten uit de weg ruimen. Houd de parachutes met munitie in de gaten: zorg dat deze veilig landen. De dozen met een kruis erop, kun je wel beter uit de lucht schieten, want hier zit een parachutist in verstopt!
Cobra Squad

Cobra Squad

Aktie Spelletjes ? In Cobra Squad ga jij samen met je medesoldaten de strijd aan tegen de vijand! Klik op 'select squad', selecteer je soldaten en plaats ze op de rode zone in het slagveld. Ieder leger kun je uitbreiden met extra spullen en powerups. Telkens wanneer je uitgevochten bent, kun je op 'next wave' klikken, waarna je een nieuwe aanval kunt afslaan.

Spelletjes - Oorlogsspel Little Game