LeukeSpellen.Be

Opmaken: Engeltjes Aankleden, Superster Serie 1, Superster Serie 5, Superster Serie 6

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Nina: leuke zomerdag

Nina: leuke zomerdag

Meisjes Spelletjes 7,9 Nina staat een drukke zomerdag te wachten in dit online spel voor meisjes. Ze heeft veel dingen te doen, kun jij haar helpen zich voor te bereiden? Ze moet haar huiswerk maken voordat ze de bus haalt om op tijd op het strand aan te komen voor een duikwedstrijd.
Nina: terug naar school

Nina: terug naar school

Meisjes Spelletjes 6,2 Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en Nina heeft er zin in. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de eerste schooldag? Ze wil een snelle make-over voordat ze gaat ontbijten.
Tina's verkleedpartij

Tina's verkleedpartij

Meisjes Spelletjes 5,1 Tina organiseert een verkleedpartij en ze moet van alles doen voordat haar gasten komen. Kun jij een voedzame snack voor haar bereiden voordat ze aan de slag gaat in dit online aankleed- en ontwerpspel? Ze moet een taart bakken, een snelle make-over krijgen en nog veel meer.
Nina surfmeid

Nina surfmeid

Meisjes Spelletjes 5,1 Het is surftijd! Nina maakt zich op voor een dagje surfen op haar favoriete strand. Ze moet snel nog even ontbijten en haar surfboard versieren met schattige en coole decoraties. Kun jij haar een handje helpen?
Tina: leuke zomerdag

Tina: leuke zomerdag

Meisjes Spelletjes 5,0 Tina staat een drukke zomerdag te wachten in dit online spel voor meisjes. Ze heeft veel dingen te doen, kun jij haar helpen zich voor te bereiden? Ze moet haar huiswerk maken voordat ze de bus haalt om op tijd op het strand aan te komen voor een duikwedstrijd.
Detective Tina

Detective Tina

Meisjes Spelletjes 4,7 Tina gaat een detectivebureau starten en ze wil een goede eerste indruk maken op haar klanten. Kan jij haar helpen bij het samenstellen van een super professionele outfit voor haar eerste werkdag in deze speurende aankleedgame voor meiden? Daarna moet ze de perfecte vermomming bij elkaar zoeken voor haar eerste criminele zaak.
Popster Nina

Popster Nina

Meisjes Spelletjes 4,5 Nina is backstage en bereidt zich voor op haar volgende concert, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen om de ideale outfit, waanzinnige accessoires en te gekke schmink uit te kiezen? Ze moet ook een van haar liedjes repeteren en de juiste gitaar uitkiezen voordat ze het podium onveilig maakt.

Spelletjes - Opmaken Little Game