LeukeSpellen.Be

Oversteken: Frogger, Aapje Oversteken, Pinguïn Oversteken, Konijnen en Eieren

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Pinguïn Oversteken

Pinguïn Oversteken

Behendigheid Spelletjes 1,5 Plaats de ijsblokken op de goede manier zodat onze pinguïnvriend kan oversteken!
Aapje Oversteken

Aapje Oversteken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit aapje moet een meer oversteken waar een gevaarlijke haai rondzwemt. Gelukkig kun je stukken land plaatsen in alle vakken, zodat het aapje naar de overkant kan lopen. Probeer ze zo te plaatsen, dat er een ononderbroken pad ontstaat!
Frogger

Frogger

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om het kikkertje deze drukke snelweg met veel banen en auto's over te laten steken. Doe je best om hem levend aan de overkant te krijgen!
Tom steekt over

Tom steekt over

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Tom om de rivier over te steken? Voordat hij bij de rivier is, moet hij ook nog een ontzettend drukke weg oversteken, waar auto's, scooters en vrachtwagens voorbij scheuren. Het is dus oppassen geblazen. Tom kan van de ene boot naar de andere springen om zo veilig over te steken. Hoe sneller hij dit doet, hoe meer punten je verdient.
Konijnen en Eieren

Konijnen en Eieren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle schattige konijntjes veilig naar de overkant te leiden!
Hertenbrug

Hertenbrug

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze hertjes om het ravijn over te steken? Vorm een soort brug van boomstammen, waar de herten bovenop kunnen springen. Vang de bloemen op die naar beneden vallen: deze zijn bonuspunten waard. De oranje bolletjes rechts bovenaan geven aan hoeveel levens je nog hebt, en de oranjeroze balk geeft aan hoe lang de rode boomstam nog stil blijft staan.
Klaarover

Klaarover

Kids Spelletjes ? Jij bent de klaarover en moet ervoor zorgen dat alle kinderen veilig op school komen. Laat de kinderen niet te lang wachten met oversteken want dan lopen ze boos weg.
Drakenuniversiteit

Drakenuniversiteit

Denk Spelletjes ? Welkom bij de drakenuniversiteit. Probeer om aan de overkant te komen door op de correct gespelde woorden springen.
Kittenwaterval

Kittenwaterval

Behendigheid Spelletjes ? Help deze lieve kittens om de waterval over te steken met behulp van de boomstam. Door een donkergroene bol op te vangen, kan je de boomstam langer maken en met de lichtgroene bollen wordt deze korter. Als je de rode knop raakt, verdien je bonuspunten en met de blauwe verdien je een extra leven.
Beer op safari

Beer op safari

Denk Spelletjes ? Heb je wel eens een beer gezien die in zijn eentje op safari gaat? Speel dan dit spel! Hij heeft jouw hulp namelijk nodig om allerlei obstakels te overwinnen of te omzeilen. Bovenaan in het venster zie je vier opties: Destroy, Gravity, Shape en Magic. De eerste optie laat obstakels verdwijnen en bommen ontploffen. De tweede optie keert de zwaartekracht om. Met de derde optie kun je voorwerpen van vorm laten veranderen en met de vierde optie komen er wat toverkrachten in het spel. Denk logisch na en voer de handelingen in de juiste volgorde uit, zodat de safari een vakantie wordt waar de beer met plezier op terugkijkt!

Spelletjes - Oversteken Little Game