LeukeSpellen.Be

Pengapop: Pengapop 1, Pengapop 2, Avontuur Eiland 2, Pengapop 7

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Vooz

Vooz

Behendigheid Spelletjes 0,9 In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer beestjes van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Ga net zolang door tot de hele serie is verdwenen.
Pengapop 7

Pengapop 7

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om alle balletjes van de baan te schieten.
Circlo

Circlo

Denk Spelletjes 4,7 Probeer om alle balletjes weg te spelen door er bolletjes van dezelfde kleur op af te schieten.
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spelletjes 3,9 Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spelletjes 3,0 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spelletjes 3,0 Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Pengapop 10

Pengapop 10

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer zoveel mogelijk ballen weg te spelen en zorg ervoor dat de rij ballen niet bij de eindbestemming aankomt. Dan ben je namelijk game over.
Fruitkanon

Fruitkanon

Behendigheid Spelletjes 2,6 In dit spel moet je series van drie of meer vruchten van dezelfde soort maken, door eenzelfde vrucht erop af te vuren. Speel alle vruchten weg voordat ze het einde bereiken! Voor iedere 10.000 punten die je verdient, krijg je een leven, met een maximum van vier. Als je (zwarte) stenen op het fruit afvuurt, kan je iedere willekeurige vrucht wegspelen.
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spelletjes 2,6 Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de schildpad parels schiet. Als je een H raakt, krijg je een hint, en met F verhoog je de snelheid waarmee je parels afschiet. In twintig verschillende levels, waarin de parels verschillende routes volgen, kun je de uitdaging aangaan!
Pengapop 11

Pengapop 11

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer alle ballen weg te werken door 3 of meer ballen van dezelfde kleur op een rij te krijgen.
Fruitige kronkels

Fruitige kronkels

Denk Spelletjes 2,5 Dit is een leuke variant van Pengapop, in het oerwoud. Zorg ervoor dat je steeds 3 dezelfde fruitsoorten naast elkaar hebt!
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spelletjes 2,2 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Virtuele Puzzel

Virtuele Puzzel

Behendigheid Spelletjes 2,2 Kun jij deze puzzel oplossen? zorg ervoor dat je 3 kleuren op een rij krijgt zowel horizontaal, verticaal als schuin.
Pinboliada

Pinboliada

Denk Spelletjes 1,8 Probeer om in deze flipperkastvariant van Zuma alle balletjes weg te spelen door steeds groepjes van 3 dezelfde kleuren te maken.
Yeti Pengapop

Yeti Pengapop

Denk Spelletjes 1,6 Yeti Puzzel Kick is een nieuwe voetbalversie van deze bekende pinguïngame. Je moet in deze game alle pinguïns uit het veld schieten door rijtjes van minimaal drie pinguïns te maken.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spelletjes 1,4 Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Chemische oorlog

Chemische oorlog

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijandige chemische stoffen uitschakelt en de gekleurde blokjes opvangt die ze laten vallen. Wanneer je zo'n blokje bij je draagt, ben je beschermd. Plaats de gekleurde blokjes in de ketting om zo series van 3 of meer identieke blokjes te krijgen. Maak de ketting kapot voordat je tijd om is.
Sneeuwwitjes appels

Sneeuwwitjes appels

Behendigheid Spelletjes ? Sneeuwwitje wil naar het kasteel van de prins, maar daarvoor moet ze wel eerst alle giftige appels onschadelijk maken die de koningin naar haar gooit. Het prinsesje moet 3 of meer appels van dezelfde kleur met elkaar zien te verbinden om zo de giftige appels te laten verdwijnen.
Parels schieten

Parels schieten

Behendigheid Spelletjes ? Combineer parels van dezelfde kleur, om ze vervolgens uit de ketting te laten verdwijnen. Zorg dat je dit snel genoeg doet, want wanneer de parelketting te lang wordt, raakt deze de bodem van het veld en is het spel voorbij.
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Krabben en Parels

Krabben en Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de parelketting weg te spelen voordat de eerste parel bij de schelp is. Je speelt parels weg door 3 parels van dezelfde kleur achter elkaar te krijgen.
Vrienden

Vrienden

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je 3 dezelfde mannetjes op een rij krijgt!
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Keverjacht

Keverjacht

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer kevers van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Als een kever Timons en Pumbaa's cirkel in vliegt, is het spel voorbij! Om naar het volgende level te komen, moet je alle superkevers aan de buitenkant van de groep uitschakelen met een kever van dezelfde kleur. Tip: je hoeft niet alle kevers uit te schakelen. Probeer je er een weg doorheen te banen om bij de superkevers uit te komen. Regenboogkevers kunnen de kleur aannemen van iedere kever die ze raakt; elektrische kevers zorgen ervoor dat de zwerm enkele seconden sneller beweegt; vrieskevers leggen de zwerm enkele seconden stil.

Spelletjes - Pengapop Little Game