LeukeSpellen.Be

Pijl en Boog: Monster Hunt, Aap en de Ballon 4, Boogschieten, Archie

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Wereldtoer boogschutten

Wereldtoer boogschutten

Sport Spelletjes 6,7 Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!
Viking Fitness

Viking Fitness

Behendigheid Spelletjes 2,8 Zelfs Noormannen moeten fit blijven! Sluit je aan bij deze Noorman terwijl hij zijn vechtkunsten verbetert in dit sportieve puzzelspel. Kun jij hem helpen met zijn training terwijl hij ondertussen probeert om met zijn strijdbijl doelen te raken?
Apple Shooter Remastered

Apple Shooter Remastered

Behendigheid Spelletjes ? Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...
Boogschieten 3

Boogschieten 3

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer om elke ronde de hoogste score te schieten om door te gaan naar de volgende ronde. Elke nieuwe ronde wordt het schieten een stuk lastiger omdat de borden op een grotere afstand worden gezet.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Verborgen schietschijven

Verborgen schietschijven

Behendigheid Spelletjes 2,3 In dit spel moet je binnen vijf minuten vijftien schietschijven raken. Daarvoor heb je een boog en pijlen. Je moet wel goed kijken, want de schietschijven zitten soms best goed verstopt. Als je mis schiet, verlies je tijd. En voor de laatste drie schijven mag je hints vragen, maar die kosten je wel punten. Veel plezier!
Monster Hunt

Monster Hunt

Aktie Spelletjes 2,1 Je moet ervoor zorgen dat je alle aanvallen afslaat die op je gepleegt worden.
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Aap en de Ballon 4

Aap en de Ballon 4

Behendigheid Spelletjes 1,2 Laat zoveel mogelijk balonnen knallen met je dartpijltjes.
Middeleeuws boogschieten 3

Middeleeuws boogschieten 3

Sport Spelletjes 1,1 Zorg dat deze middeleeuwse boogschutter in de roos schiet, of dat hij er in ieder geval zo dicht mogelijk bij komt. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Kat met Boog 2

Kat met Boog 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in zo min mogelijk schoten de schietschijf te raken.
Verdwaalde kogels

Verdwaalde kogels

Aktie Spelletjes 0,7 Probeer in zo min mogelijk directe en/of indirecte schoten alle poppetjes op de platforms te doden.
Schijven schieten

Schijven schieten

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit boogschietspel heb je een defense campaign en een efficiency campaign. Je kunt met drie verschillende bogen schieten op doelwitten, vanuit het grijze veld aan de rechterkant van het scherm. Bij de defense campaign is het de bedoeling dat je op naderende schietschijven schiet om te voorkomen dat ze jouw gebied bereiken. Bij de efficiency campaign beweegt er een muur door het linkerveld, met een gat erin waarachter een schietschijf zweeft. Hierbij is het dus stukken moeilijker om deze schietschijf te raken.
Dino Ei

Dino Ei

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verwijder alle stenen van het veld door er Dino eieren naar toe te schieten. Maak je eigen levels en deel je codes met je vrienden! Of probeer de 40 bestaande levels uit te spelen.
Galgen en gieren Kerst

Galgen en gieren Kerst

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is een leuke kerstversie van het leuke boogschietspel Galgen en gieren! Red de Kerstman van de galg waaraan hij is opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de Kerstman weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je dit doet zonder hem te verwonden, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikt de Kerstman!
Granaten schieten

Granaten schieten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze pinguin heeft zich verschanst in een gebouw zonder dak. Probeer er met behulp van je kanon granaten op af te schieten en stuur hem naar het pinguinparadijs!
Stamkampioen

Stamkampioen

Behendigheid Spelletjes ? Schiet een pijl door het fruit op het hoofd van je stamgenoot. Als je hem raakt in plaats van het fruit, ben je af. Succes!
Archie

Archie

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met Archie de vis alle ballen uit de lucht te schieten. Probeer hiervoor zo min mogelijk schoten te gebruiken. Als de bal in het water is gevallen kun je hem pakken door er met de muis op te klikken.
Raket Lanceren

Raket Lanceren

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij de raket op de ruimte stations krijgen? Maak slim gebruik van de zwaartekracht van de aarde en van de maan.
Middeleeuws boogschieten 2

Middeleeuws boogschieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om deze middeleeuwse boogschutter in de roos te laten schieten, of in ieder geval om er zo dicht mogelijk bij te komen. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Energrav

Energrav

Denk Spelletjes ? Je hebt een kanon met energieballen. Schiet op de lamp om deze aan te steken, maar let op: je moet eerst de muur raken om de lamp te activeren en je hebt maar een beperkt aantal energieballen. Succes!
Galgen en gieren 2

Galgen en gieren 2

Behendigheid Spelletjes ? Heb je Galgen en Gieren al gespeeld? Dit is het vervolg op dat leuke boogschietspel! Red onschuldige mensen van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Nat Schieten

Nat Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het meisje op het strand nat te schieten.

Spelletjes - Pijl en Boog Little Game