LeukeSpellen.Be

Pijl en Boog: Monster Hunt, Aap en de Ballon 4, Boogschieten, Archie

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Sherwood boogschieten

Sherwood boogschieten

Denk Spelletjes ? Probeer om de appel van het hoofd van de ridder te schieten.
Vissende Beer

Vissende Beer

Denk Spelletjes ? Help moeder beer om vissen uit de ijsblokken te schieten voor haar jong. Doe je best met mikken, want je hebt maar weinig ballen. Veel plezier!
Boogschutter Jeff

Boogschutter Jeff

Behendigheid Spelletjes ? Help Jeff de kleine boogschutter om zoveel mogelijk pijlen in de roos te schieten!
Ninjabeer

Ninjabeer

Behendigheid Spelletjes ? Ninjabeer en Paarse Teddybeer binden de strijd aan tegen de monsters die ze onder de bedden van kinderen hebben gevangen! De monsters zijn namelijk uit hun hokken ontsnapt, en nu moeten Ninjabeer een Paarse Teddy op jacht om ze stuk voor stuk uit te schakelen. Zorg dat ze alle monsters van de platforms af schieten! Je kunt hiervoor 6 verschillende wapens gebruiken.
Galgen en Gieren 4

Galgen en Gieren 4

Behendigheid Spelletjes ? Weer een vervolg op het leuke boogschietspel Galgen en Gieren! Red onschuldige mensen van de galg. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Een nacht vol sterren

Een nacht vol sterren

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een grappig en origineel spelletje met mooie graphics. Je vaart 's nachts met je bootje op zee en probeert om alle sterren te pakken om je vuurtoren te vullen. Vaar er met je bootje naartoe en schiet er met je harpoen op. Hoe meer sterren je verzamelt, hoe meer licht je vuurtoren geeft en hoe meer punten je krijgt! Deze punten kun je investeren in upgrades, in je snelheid, in je harpoen, en in de tijd die je over hebt. De zee is niet zonder gevaren: er liggen ook vijanden, zoals gemene kreeften en meeuwen, op de loer. Wanneer het 'full house' is, kun je bonussen pakken. Zorg dat je je klus klaart voordat de dag weer begint!
Kruistocht 2

Kruistocht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle levels te halen door met je kanon op de verschillende bouwwerken te schieten!
Pakjes Schieten

Pakjes Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Sorteer alle pakketjes door ze in de juiste bak te schieten. Als je het aangegeven aantal pakketjes (of meer) in de juiste bak hebt geschoten ga je door naar de volgende level.
Vuurwerkkonijn

Vuurwerkkonijn

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle lampions aan te steken, zodat de mensen een gelukkig Chinees Nieuwjaar hebben! Hoe ga je te werk? Schiet vuurwerk af op de lampions, zodat ze gaan branden. Kijk je wel uit dat je de touwtjes boven en onder de lampions niet raakt?
Zonder aureool geen toegang

Zonder aureool geen toegang

Behendigheid Spelletjes ? Cupido, zorg jij ervoor dat je de demonen verslaat die de ingangspoort van de hemel bedreigen? Ze staan niet allemaal stil, ze vliegen ook, dus het is niet altijd even makkelijk om ze te raken. Doe toch je best en zorg dat de hemel een veilige haven blijft! Je munitie is beperkt, dus richt goed anders moet je weer opnieuw beginnen.
Galgen en gieren

Galgen en gieren

Behendigheid Spelletjes ? Vierentwintig leuke levels waarin je mensen moet redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het onschuldige slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken ze!
Redder Robin

Redder Robin

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je Robin Hood moet helpen om dorpsbewoners te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de onschuldige man of vrouw weer met beide benen op de grond terechtkomt!
Prinses aan de galg

Prinses aan de galg

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je deze middeleeuwse helden moet helpen om vrouwen te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de knappe prinses weer met beide benen op de grond terechtkomt!

Spelletjes - Pijl en Boog Little Game