LeukeSpellen.Be

Pizza Maken: Pizzamonsters, Pizza Passie, Pizzafabriek, Pappa's Pizza

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Pappa's Pizza

Pappa's Pizza

Avontuur Spelletjes 4,6 Laat je restaurant zo lang mogelijk draaien en maak alle bestellingen klaar!
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spelletjes 3,8 Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Pizza Bar

Pizza Bar

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer je klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kijk wat voor pizza ze willen hebben en plaats dan de ingrediënten op de pizza en stop vervolgens de pizza in de oven. Houd je voorraad goed in de gaten want als iets bijna op is moet je dat bijbestellen.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 2,5 In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen, hij zit iets ten zuiden van de pizzeria. Met de radar rechts bovenaan kan je zien hoe het met je bestellingen en pizzakwaliteit staat.
Pizza Passie

Pizza Passie

Behendigheid Spelletjes 2,3 Probeer de pizza zo lang mogelijk in de lucht te houden.
Pizza Maken

Pizza Maken

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer om zo snel mogelijke je klanten te voorzien van de lekkerste pizza's.
Pizzafabriek

Pizzafabriek

Avontuur Spelletjes 2,1 Je bent de pizzabakker in deze fabriek, maak zoveel mogelijk pizza's!
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spelletjes 1,8 Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar de volgende klant.
Pou Pizza Chef

Pou Pizza Chef

Meisjes Spelletjes 1,3 Ontpop je tot een creatieve bakker en bak pizza's in Pou Pizza Chef! Je kunt elke pizza zelf garneren, en ook bepalen hoe de bodem en het bord eruit moeten zien. De ingrediënten lopen uiteen van simpel tot exotisch. Probeer allerlei combinaties van smakelijke toppings uit!
New York Pizza

New York Pizza

Meisjes Spelletjes ? In New York maken ze de beste pizza's wordt wel eens beweerd. Nou, ik geloof er niets van, volgens mij kun jij het veel beter. Kies hier alle dingen die je op je pizza wilt hebben. Je kunt kiezen uit kaas, vlees, groenten, kruiden en sauzen. En je kunt zelfs de vorm van je bodem kiezen, wat wil je nog meer. Aan de slag! Als je dan klaar bent, druk hem af, dan kun je de volgende keer dat jullie pizza eten laten zien wat voor één jij wilt.

Spelletjes - Pizza Maken Little Game